Bemutatkozunk

Tetőfelújítás Okosan? Mitől lesz Okos a tetőfelújítás? -> Nem a tető lesz okos, hanem Ön!

Korrektül informálunk. Egyszerűen és egyenesen elmondjuk azt, hogy HOGYAN? MENNYIÉRT? MIKORRA? Telefonon e-mailben és személyesen. Ha személyesen nem jutunk el -vagy nem rövid határidővel- képek és tervrajz alapján pontos árajánlatot és tájékoztatót készítek Önnek. Apró betű és ügyeskedés nélkül. Az okos megrendelő tudja, hogy a négyzetméter árakkal és a szóbeli ígérettel nem megy semmire.

Járt már úgy egy felújítás végén, hogy az egészet másként csinálta volna? Azt mondta a mester, amit Ön hallani szeretett volna? Legyen okos és szembesüljön a tényekkel a felújítás előtt. Ezután hozzon okos döntést tetőszigetelésről!

Szándékunk:
Szeretnék minél több tetőt beázás-mentessé és jól szigetelté tenni 2017-ben.  Munkatársaimmal úgy tevékenykedünk, hogy idén még többen ajánljanak rokonaiknak, ismerőseinek és barátaiknak korábbi ügyfeleim közül. Személyes sikernek élném meg, ha túlszárnyalhatnám előző évi megrendeléseim számát. Ez lehetőséget adna nekem új technológiákat megismerni és bevezetni.

Keresem az újabb lehetőségeket, hogy minél több új ügyfél ránk találjon.

Nem cél, hogy az Adorján Renova legyen a legolcsóbb. Feltett szándékom, hogy munkatársaim biztonságos és jól felkészített járművel, profi eszközökkel, precízen végezhessék munkájukat, amiért a magas fizetést biztosított számukra. Munkatársaimmal mindent megteszünk, hogy kiérdemeljük az anyagi megbecsülést.

Kik voltak eddig megrendelőink?

  1. Háztulajdonosok /magánszemélyek/
  2. Közös Képviselők, társasházi megbízottak
  3. Vállalati menedzserek, tulajdonosok, megbízott szakemberek
  4. Önkormányzati megrendelők /egyszerű beszerzés, pályázat, közbeszerzési pályázat/

Milyen épületeket újítottuk már fel?

  1. Családi ház, nyaraló, sorház (80-800m2)
  2. Társasházak (200-3200m2)
  3. Ipari és Gazdasági épületek (150-1500m2)
  4. Önkormányzati tulajdonú épületek (50-2500m2)

Ki vagyok? Honnan jöttem? Hová tartok?

Adorján ZoltánA nevem Adorján Zoltán, 31 éves vagyok, Debrecenben születtem és jelenleg is ott élek. Kalandos gyerekkorom volt, sokat utaztam a szüleimmel. Apukám profi salakmotor versenyzőként bejárta a világot, anyukám őt segítette a pályafutásán. Sokfelé elkísértem, ezért már fiatalon megismertem sok országot. Belekóstoltam a motorversenyzésbe én is - nagyon hálás vagyok azokért az évekért, de később rájöttem, nem ez az én utam. Mindig szerettem felújítani, megújítani dolgokat. Látni, ahogy a régi dologból egy szép és újra használható tárgy lesz. Mégsem gondoltam volna, hogy a tetőszigetelés mellett kötök ki...

2005-ben gépész technikus lettem, 2008-ban műszaki menedzserként végeztem a Debreceni Egyetemen. 2013-tól Ács és Tetőfedő végzettséget is szereztem, hogy nagyobb rálátásom legyen a munkámra. Folyamatosan keresem az újdonságokat a piacon, hogy a legjobb megoldásokat kínálhassam ügyfeleinknek. Célom, hogy sikeres legyek a munkámban, tegyem azt mások elégedettségére, mert tudja:


„Egyszer az Ön ismerőse is felújíttatná tetőjét!”
 

Akik nélkül nem menne

Bizonyára ismerős a mondás, miszerint minden vállalkozás csak olyan erős, mint a leggyengébb pontja. Adhatom én a legolcsóbb árajánlatot, megvehetem a legjobb anyagokat, a legmenőbb szerszámokat, ha hiányzik a munkatársaim szakértelme, vagy nincs ambíciójuk a munkára. Igen szerencsésnek érzem magam, mivel a kezdetek óta olyan szakemberekkel dolgozhatok együtt, akik igényesek a munkájukra. Nálunk nem szükséges a kiabálás, folyamatos egzecírozás. Közösen dolgozunk meg minden sikerért. Ezúton is köszönöm munkájukat.

Kérje ajánlatunkat most!
Debreceni telephelyről országosan:

A tetőszigeteléseket és a tetőfelújításokat debreceni telephelyünkről indulva, előre szervezetten teljesítjük egész Magyarország területén. Sajnos egészen kis javító munkákat nem minden esetben tudunk elvállalni gazdaságosan. Ezért kérjük szíves megértésüket.

Az egész ország területén teljesítjük a megrendeléseket
Tetőszigetelés okosan
Tételes árajánlat
48 órán belül, Önnek

Tételes árajánlat tetőszigetelésről 48 órán belül, Önnek

Adorján Zoltán
Műszaki menedzser
Ács - Tetőfedő
+36 70 319 76 90

Tetőszigetelés és palatető felújítás
az ország egész területén:

 • Bács-Kiskun
 • Baranya
 • Békés
 • Borsod-Abaúj-Zemplén
 • Budapest
 • Csongrád
 • Fejér
 • Győr-Moson-Sopron
 • Hajdú-Bihar
 • Heves
 • Jász-Nagykun-Szolnok
 • Komárom-Esztergom
 • Nógrád
 • Pest
adorján zoltán Abony,adorján zoltán Albertirsa,adorján zoltán Aszód,adorján renova Biatorbágy,adorján renova Budakalász,adorján renova Budakeszi,adorján renova Budaörs,adorján renova Bugyi,adorján renova Cegléd,adorján zoltán Csömör,adorján zoltán Dabas,adorján renova Diósd,adorján renova Dömsöd,adorján renova Dunaharaszti,adorján renova Dunakeszi,adorján renova Dunavarsány,adorján zoltán Érd,adorján zoltán Erdőkertes,adorján renova Fót,adorján renova Göd,adorján zoltán Gödöllő,adorján renova Gyál,adorján renova Gyömrő,adorján renova Halásztelek,adorján zoltán Isaszeg,adorján renova Kartal,adorján zoltán Kerepes,adorján renova Kiskunlacháza,adorján renova Kistarcsa,adorján renova Maglód,adorján renova Monor,adorján renova Nagykáta,adorján zoltán Nagykőrös,adorján renova Ócsa,adorján renova Őrbottyán,adorján renova Páty,adorján zoltán Pécel,adorján renova Pilis,adorján renova Piliscsaba,adorján renova Pilisvörösvár,adorján renova Pomáz,adorján renova Ráckeve,adorján renova Solymár,adorján zoltán Sülysáp,adorján renova Százhalombatta,adorján renova Szentendre,adorján renova Szigethalom,adorján renova Szigetszentmiklós,adorján renova Taksony,adorján zoltán Tápiószecső,adorján zoltán Tápiószele,adorján renova Tápiószentmárton,adorján zoltán Tárnok,adorján zoltán Tököl,adorján renova Törökbálint,adorján renova Tura,adorján zoltán Üllő,adorján renova Vác,adorján zoltán Vecsés,adorján renova Veresegyház,
 • Somogy
 • Szabolcs-Szatmár-Bereg
 • Tolna
 • Vas
 • Veszprém
 • Zala
palacsik

Tetejére