Baranya

Palatető felújítás, tetőszigetelés

Baranya - Palatető-felújítás. Tetőszigetelés és lapostető-szigetelés, szórt purhab-szigetelés. Bontásmentes tetőszigetelés és tetőfelújítás egész Magyarország területén.

A palatető-felújítás és a tetőszigetelés sohasem volt ilyen egyszerű. A legújabb purhab technológiákkal, bontás nélkül segítünk a beázás elkerülésében! Azért dolgozunk, hogy megrendelőink ne féljenek a beázástól és a drága fűtésszámlától. Csúszás nélkül készüljön el a munka, úgy ahogy az elején megbeszéltük.

Baranya - Iso Paint tetőbevonatok a palatető bontás nélküli felújításához. Tetőszigetelés egészmegyében.

Baranya - Iso Paint tetőbevonatok a palatető bontás nélküli felújításához. Tetőszigetelés egészmegyében.

Debreceni telephelyről országosan:

A tetőszigeteléseket és a tetőfelújításokat debreceni telephelyünkről indulva, előre szervezetten teljesítjük egész Magyarország területén. Sajnos egészen kis javító munkákat nem minden esetben tudunk elvállalni gazdaságosan. Ezért kérjük szíves megértésüket.

Az egész ország területén teljesítjük a megrendeléseket
Megnövekedett az esélye a tartósabb esőzéseknek és a viharoknak is, amelyek komoly károkat okozhatnak, ha a tetőnk nincs megfelelően szigetelve. Ugye nem szeretne amiatt idegeskedni, hogy beázik a feje felett a tető? Soha nem volt ekkora jelentősége a tető- és lapostető szigetelésnek. A palatető-felújítást bontás nélkül, többféle technológiával is vállajuk, így Ön is könnyebben szabadul a szorult helyzetéből.

A tetőszigetelés keretén belül ügyfeleinknek teljes helyzetfelmérést, illetve helyzetelemzést biztosítunk. A tetőszigetelést  Árajánlat alapján végezzük, így Önt minden részletről tájékoztatjuk. Egyedi tanácsadásunk során műszaki személyzetünk segít mihamarabb feltárni a rejtett hibákat, majd maximális odafigyelést biztosít ezek kijavítására. A kezdetektől fogva, pénzügyi és irodai személyzetünk biztosítja, hogy Megrendelőink biztonságban tudhassák értékeiket.

Magyarország egyik legnagyobb bontásmentes kivitelezői lévén a palatető-felújítást bontás nélküli megoldásokkal ajánljuk, hogy elkerüljük a sok szemetet és a munka minél gyorsabban elkészülhessen.

Ha szeretne több részletet is megtudni a palatető-felújítás technológiáról, akkor tekintse meg honlapomat és kérjen árajánlatot tetőfelújításra.

Nyugati szomszédainknál 10 évenként karbantartásként használják a cseréptetőkön az Iso Paint nanotechnológiás tetőfestéket. Magyarországon az Adorján Renova 2010 óta sikerrel alkalmazza a tetőszigetelés ezen módját. Tudjuk jól, hogy egy komplett tetőcsere igen költséges beruházás, ezért örömmel ajánlom az Ön figyelmébe ezt a technológiát,  ha a palatető vagy a lapostető felújításra szorul. Ugyanis rendelkezünk a megfelelő háttérrel (megfelelő technológiák, gyártói kapcsolatok, egyedi logisztikai tervező rendszer), amely lehetővé teszi, hogy olcsón dolgozzunk.


A palatető felújítása bontás nélkül is lehetséges akár 35-40 év szavatossággal. Ha az Ön tetője is megérett egy tüzetes és átfogó ellenőrzésre, esetleg palatető-felújításra, keressen bizalommal. Ha szeretne többet is megtudni a palatető-felújítás szolgáltatásunkról, akkor nézzen szét a tetőszigetelés blogon és informálódjon Iso Paint tetőfestékről és egyéb bontás nélküli technológiáról.

Nehéz manapság jó szakembert találni a tetőszigetelésben. Nagyon sok rosszul sikerült munka javítására kérnek fel minket, miután a kivitelező eltűnt és nem vállalt garanciát a munkájáért. Sőt, olyan is előfordult már nem egyszer, hogy az előző vállalkozó nem tartotta be, amit ígért, ezáltal drágán és csúszásokkal dolgozott. Műszaki személyzetünk garantálja, hogy az általunk elvégzett munka csúszás nélkül kivitelezhető és felújított tető nem lesz kontár munka. Garanciát vállalunk afelől, hogy határidő betartásával elkészülünk és hogy nem fog idegeskedni a beázás, a drága fűtésszámla vagy a megnövekedett költségek miatt, ugyanis külön logisztikát tartunk fenn annak érdekében, hogy megrendeléseinket pontosan és csúszás nélkül teljesíthessük.

Kérjen Árajánlatot tetőszigetelésre és palatető-felújításra.

Üdvözlettel: Adorján Zoltán ügyvezető: +3670 319 76 90

 

Baranya - Tetőszigetelés és palatető-felújítás bontás nélkül. Magas- és lapostető szórt purhab szigetelése egész Magyarországon.

Összegezve, mit érdemes tudni az Adorján Renováról?

- Magyarország egyik legnagyobb bontásmentes kivitelezői vagyunk, akik gyártói kapcsolattal rendelkeznek, és szövetségi felügyelet alatt dolgoznak.

- Munkánkat országos lefedettséggel végezzük, erősségünk a precizitás, pontosság és rugalmasság.

- Gazdaságos kivitelezést teszünk lehetővé a munkálatok során, országos szinten.

- Cégünket nem fenyegeti a munkaerő válság, ugyanis lelkes és ügyes szakemberekkel dolgozunk együtt, akik minőségi munkát végeznek.

- Garantáljuk, hogy megrendeléseinket csúszás nélkül teljesítjük, hiszen legfontosabb számunkra a Megrendelőink elégedettségének folyamatos biztosítása.

Beszéljenek a számok:

-Vállalkozásunk 10 éve permentesen, országos szinten működik.

-Profi, korszerűen berendezett telephelyünkről kiindulva mind a 19 megyében arra törekszünk, hogy szakképzett munkatársaink teljesítsék a tetőszigeteléssel és felújítással kapcsolatos kívánságait.

-Tavaly közel 36 000 négyzetméternyi tetőszigetelésben segédkeztünk 89 Megrendelőnknél.

-A háttérmunkálatokban 4 fős irodai-műszaki személyzetünk felel Megrendelőink elégedettségéért.

-Megrendelőink 98%-ának véleménye szerint a tető nem megfefelő állapotából adódó problémáik (pl. beázás, drága fűtés-és hűtésszámlák, anyagi károk) megoldódtak, miután mi készítettük a tetőfelújítást számukra.

-Több Szakmai Szövetségtagsággal és felelősségbiztosítással rendelkezünk.

Milyen tetőszigetelő technológáink állnak rendelkezésére?

 • Szórt poliuretán szigetelés /magas-és lapostetőre, épületen kívül és belül egyaránt
 • Iso Paint nenotechnológiás tetőfestékek
 • Mediterrán bitumenes lemezek pala- és cseréptetők felújításához
 • SBS modifikált bitumenes lemezek lapostető-szigeteléshez
 • Kenhető poliuretán lapostető-szigeteléshez

 

Tetőszigetelés bontás nélkül? Ezekkel a megoldásokkal lehetésges:

 • Sík- és hullámpala
 • Agyag, beton és kerámia cserepek
 • Szegelős zsindely
 • Bitumenes lapostetők
 • Lemeztetők

 

Milyen formájú tetőket tudunk felújítani?

 • Magastetők /8% dőlésszög fölött/
 • Lapostetők/8% dőlésszög alatt/

 

Milyen épületek tetőjét újítjuk bontás nélkül*? 

 • Családiház és nyaralók
 • Társasházak
 • Mezőgazdasági szinek
 • Önkormányzati épületek
 • Irodaházak

*Minimum 80m2!

Baranya - Palatető-felújítás mediterrán sbs modifikált bitumenes lemezzel

Tetőszigetelés okosan
A palatető-felújítást és tetőszigetelést minden alkalommal ipari mosással kezdjük. Ekkor a szennyezett tetőről el kell távolítani a mohát, madárürüléket, és a ráégett porosodást. A palatető tisztítás ipari nagynyomású vizes tisztítóval történik, mechanikus tisztítás csak indokolt esetben lehetséges. A nagynyomású víz 100%-ban eltávolítja a mohás, algás szennyezett anyagokat nemcsak a pala és cserép felületéről, hanem az illeszkedési pontok is tiszták lehetnek. A rögzítő viharkapcsok nem sérülnek. A tisztítás közben a pala állapotától függően törhetnek a fedőelemek, illetve a korábban történt sérüléseket javítani kell. A kúpelemeket a gerincről el kell távolítani, mert gátolja a gerinc, valamint oldalgerinc átfedési pontokat a vízbetörés ellen.

Felületi kellősítés - tapadóhíd (mély alapozás)
A bitumen alapú kellősítő anyag felhordása alapvető követelmény a biztos tapadás érdekében, amit Tedy hengerrel, szóróberendezéssel hordunk fel a pala felületére. A mély alapozó feladata, hogy beszívódjon a pala felületébe, ezáltal biztosítva a kellő szilárdságot és tökéletes tapadást a Villas bitumenes zsindelyeknek a palatető-felújítás, valamint a palatető-szigetelés során.


Oromszegélyek, cseppentő vízorrlemezek felhelyezése:
A felület alapozása után kötelező a vízorrlemezek, cseppentő lemezek felhelyezése, mert a kezdő palasoron nincs megfelelő rögzítési, végzárási pont a szélterhelés ellen. Az általunk felhelyezett lemezeket kizárólag önmetszős acélcsavarral rögzítjük a tetőszerkezethez. A szegezett rögzítést a tetődiletáció miatt nem tartjuk biztonságosnak. Igény szerint a régi bádoglemezeket cseréljük.

A tetőszellőzők beépítése kötelező 30 - 50m2-ként!


A bitumenes zsindely felhelyezése lángolvasztással:
A tetőfedésre teljes felületen, a tetőn lévő szerkezetekhez olvasztjuk a bitumenes zsindelyt. A vízfolyás elvezetendő.

Ereszcsatornák cseréje:
A palatető-felújítás során lényeges szempont, hogy a tetőhöz tartozó ereszcsatornákat a palatető bontás nélküli felújítása alkalmával érdemes kicserélni. A csatornatartó vasak a bitumenes zsindely és a  cseppentő lemez alatt helyezkednek el, ezért a későbbi cseréjük szakszerűen nem lehetséges. Az új csatorna biztosítja a csapadékvíz elvezetését, ezáltal az ereszcsatorna markánsan megjelenik, keretezi az épület homlokzatát.

Baranya - Purhab-szigetelés, azaz a szórt poliuretán tetőszigetelés 


Bizton állíthatjuk, hogy a jelenleg használatos anyagok és a legújabb technológiák között is a legsokoldalúbban alkalmazható megoldásnak bizonyul a tetőszigetelésben.

 

Mik is a szórt purhab-szigetelés előnyei röviden?

Megoldást kínál mind a hő, mind a vízszigetelés problémáira. Nem káros az egészségre. Hőhídmentesen ott is alkalmazható, ahova mással nem érünk el. Hihetetlenül hatékony ezért kis mennyiségben is eredményes. Terhelhető, ezért kültéren UV védelemmel ellátva is alkalmazható. Páraáteresztő, viszont az esővizet kizárja. Más hőszigetelő anyagokkal ellentétben mrettartó, tehát nem kell félni, hogy összeesik.

A purhab szigetelés alkalmazható az épületen belül és kívül is egyaránt. Kiváló befektetés, mert emeli az ingatlan értékét és kivételesen sok energiát spórol számunkra. Kiiktatja az esetleges hőhidakat, továbbá olyan réseket is kitölt, amelyek más anyaggal nem elérhetőek.


Purhab-szigetelés tetőtérben

A szórt poliuretán habot egy speciális berendezés és szórópisztoly segítségével juttatjuk fel a kívánt felületre, amely komoly szaktudást, illetve nagy tapasztalatot igényel. Pár másodperc elteltével a kiszórt anyag megduzzad és megszilárdul. A szórt poliuretán hab többféle formában és sűrűségben létezik. Ide tartoznak a lágy (nyitott cellás), félmerev, és a kemény vagy merev habok, amelyek teljesen lépésállók, illetve terhelhetők.


A zárt cellás szórt purhab kiváló hőszigetelő tulajdonsága mellett tökéletes vízzáró jelleggel is rendelkezik. Ezen kívül még lépésálló is, így egy olyan anyagot eredményez, amely az építőiparban egyedivé és páratlanná teszi. Jelenleg erre csak és kizárólag a szórt poliuretán hab képes, mással nem pótolható, mivel csak több anyag együttes összeépítésével lehet elérni ugyanezt a hatékonyságot. Mindezek miatt az építőipar elsőszámú szigetelése a szórt poliuretán hab. Teljes légzárat alkot, teljesen egybefüggő homogén hő- és vízszigetelést biztosít, így használatával véget vethetünk a hiányos vagy elégtelen szigetelések miatt egekbe szökkenő számláknak.


A szórt purhab-szigetelés tulajdonságai:

 •         Mérettartó és kiemelkedő hőszigetelési tulajdonságú
 •         Varratmentes egységet alkotva nagyszerűen tapad sokféle felületre
 •         Széleskörű felhasználása ismert
 •         Összefüggő, hézag- és hőhídmentes egységet alkot
 •         Nagy szilárdságú, akár lépésálló, terhelhető kivitelű is lehet
 •         Gyorsan kivitelezhető, használata nem okoz fennakadást a szigetelés elkészítésében
 •         Alkalmazása után a páralecsapódás megszűnik, ellenáll a gombák- és a penész károsító hatásainak
 •         Egészségre ártalmatlan, mosható, tisztítható
 •        Önkioltó, B2 besorolású
 •        Várható élettartama jóval 15 év feletti

A szórt poliuretán hab hatékony felhasználása túlmutat az eddig ismert és alkalmazott összes hőszigetelési eljáráson.

Baranya - Palatető-felújítás árai, tetőszigetelés árak 

Ugye Ön is szeretné tudni a végösszeget, milőtt belevág a tetőfelújításba? És azt is, hogy milyen alapanyagokat kap és azokból mennyit? Tekintse meg palatető- és tetőszigetelő listaárainkat, és ha szimpatikusnak véli őket, kérjen felmérést és árajánlatot tetőszigetelésre, vagy keressen máris mobiltelefonon!

Nincs többé bizonytalanság! Munkánkra garanciát vállalunk, hiszen szeretnénk, hogy Ön a lehető legelégedettebben tekintsen felújított tetőjére.

Üdvözlettel: Adorján Zoltán ügyvezető: +3670 319 76 90

Baranya
MohácsPécsSiklósSzentlőrincSzigetvár

Tetőszigetelés blog:
palacsik

Tetejére