Békés

Palatető felújítás, tetőszigetelés

Palatető felújítás Szeghalom. Okos tetőszigetelés és lapostető szigetelés szórt purhabbal

A palatető felújítás és a tetőszigetelés sohasem volt ilyen egyszerű. Kenhető poliuretán szigeteléssel bontás nélkül segítünk a beázó tetőkön!

Tetőszigetelés egész Magyarországon, egységes árakkal

Tetőszigetelés egész Magyarországon, egységes árakkal

Purhab tetőszigetelés, azaz a szórt poliuretán hab

Nyugodtan állíthatjuk, hogy a legújabb technológiák között is a legsokoldalúbban alkalmazható megoldás a tetőszigetelésben.

 

Mik is a szórt purhab szigetelés előnyei röviden?

 • Egyszerre hő- és vízszigetelésre is megoldást nyújta
 • Nem ártalmas az egészségre
 • Hőhídmentesen ott is alkalmazhatjuk, ahova mással nem érünk el
 • Nagyon hatékony ezért kis mennyiségben is hasznos.
 • Terhelhető, ezért kültéren UV védelemmel ellátva alkalmazható.
 • Páraáteresztő képessége mellett vízzáró bevonat
 • Mérettartó, tehát nem kell félni, hogy összeesik, mint más hőszigetelő anyagok


Debreceni telephelyről országosan:

A tetőszigeteléseket és a tetőfelújításokat debreceni telephelyünkről indulva, előre szervezetten teljesítjük egész Magyarország területén. Sajnos egészen kis javító munkákat nem minden esetben tudunk elvállalni gazdaságosan. Ezért kérjük szíves megértésüket.

Az egész ország területén teljesítjük a megrendeléseket
A purhab szigetelés alkalmazható az épületen belül és kívül egyaránt. Kiváló befektetés, mert emeli az ingatlan értékét, amellett, hogy kivételesen sok energiát spórol számunkra. Kiiktatja az esetleges hőhidakat, olyan réseket is kitölt a szórt purhab, amelyek más anyaggal nem elérhetőek.
Púrhab szigetelés tetőtérben

A szórt poliuretán habot egy speciális berendezés és egy speciális szórópisztoly segítségével juttatjuk fel a felületre, amely komoly szaktudást, nagy tapasztalatot igényel. A kiszórt anyag pár másodperc elteltével megduzzad és megszilárdul. A szórt poliuretán hab többféle formában-, illetve sűrűségben létezik. A lágy (nyitott cellás), félmerev, és a kemény vagy merev habok, amelyek teljesen lépésállók, illetve terhelhetők.


A zárt cellás szórt purhab kiváló hőszigetelő tulajdonsága mellett tökéletes vízzáró jelleggel is rendelkezik. Mind ezek mellett lépésálló is, így egy olyan anyagot eredményez, amely az építőiparban egyedivé és páratlanná teszi. Jelenleg erre csak és kizárólag a szórt poliuretán hab képes, mással nem helyettesíthető, mivel csak több anyag együttes összeépítésével lehet elérni ugyanezt a hatékonyságot. Ezért az építőipar elsőszámú szigetelése a szórt poliuretán hab. Teljes légzárat alkot, ezért teljesen egybefüggő, homogén hő- és vízszigetelést biztosít, így használatával búcsút inthetünk a hiányos, elégtelen szigetelések miatt egekbe szökkenő számláknak.


A szórt purhab szigetelés tulajdonságai:

Mérettartó és kiemelkedő hőszigetelési tulajdonságú, 3cm purhab megfele 8cm prémium hőszigetelő anyaggal. Varratmentes és egységet alkot, nagyszerűen tapad a fogadó felületre. Széleskörű felhasználása lehetséges, például kül- és beltéren, függőleges, vízszintes és ferde felületen egyaránt. Összefüggő, hézag- és hőhíd mentes egységet alkot. Lépésálló, terhelhető kivitelűben is létezik. Hatékony kivitelezést tesz lehetővé, nem okoz fennakadást a szigetelés elkészítése.

 • Páralecsapódás megszűnik, ellenáll a gombák- és a penész károsító hatásainak
 • Egészségre ártalmatlan, mosható, tisztítható
 • Önkioltó, B2 besorolású
 • Várható élettartama jóval 15 év feletti


A szórt poliuretán hab hatékonysága túlmutat az eddig ismert és alkalmazott összes hőszigetelési eljáráson.

Kérjen Személyre szabott Árajánlatot tetőszigetelésre és palatető felújításra. Üdvözlettel: Adorján Zoltán +3670 319 76 90

Tetőszigetelés és palatető felújítás bontás nélkül Szeghalom. Keressen egészBékés Megye határain belülről! Magas és lapostető purhab szigetelése Személyre szabott Árajánlat alapján

 

Milyen anyagú tetőfedéseket tudunk bontás nélkül javítani?

 • Pala /sík és hullámpala/
 • Cserép /agyag, beton és kerámia/
 • Zsindely /kandai és tekercses zsindely/
 • Lemez /horganyzott és porfestett/

 

Milyen formályú tetőket tudunk felújítani?

 • Magastetők /8% dőlésszög fölött/
 • Lapostetők/8% dőlésszög alatt/

 

Milyen épületek tetőjét újítjuk bontás nélkül?

 • Minimum 100nm-es lakóépületek /családi- és társasház, nyaraló/
 • Társasházak
 • Gazdasági épületek
 • Önkormáynzatok

Milyen technológákat használunk a tetőszigeteléshez és a palatető felújításhoz?

 • Zárt cellás 35kg súlyú szórt poliuretán hab, azaz purhab, tetőszigetelésre kívül és belül is alkalmazható
 • Iso Paint nanotechnológiás tetőfestékek
 • Kenhető poliuretán rendszer lapostetőkhüz
 • Mediterrán bitumenes lemez palatetőkhöz
 • SBS modifikált 5mm vastag bitumenes lemez lapostető szigeteléshez
   
A modifikált, mediterrán bitumenes lemezről, amellyel a palatető felújítás lehetséges bontás nélkül!
Tetőszigetelés okosan
Gyors és gazdaságos
– A Villas Color lemezzel 2-3 nap alatt elkészithető lakóházának, nyaralójának palatető felújítás, szigetelés bontás nélküli munkái. Így a munkálatokat – hétvégére időzített kivitelezés esetén – akár személyesen is figyelemmel kísérheti. A felújítás nem zajos, nem zavarja sem az Ön, sem környezete pihenését. A Villas Color lemez alkalmazása mellett, az eredeti fedés megtartható, amennyiben szilárdsága és rögzítése megfelelő. Ezzel a technológiával olcsón, hulladék nélkül valósítható meg, a palatetők szigetelése, felújítása, javítása, bontás nélkül.
 
Sokoldalú és dekoratív – A síkpalával, vagy korcolt fémlemez, fedéssel fedett magas palatetők szigetelése, felújítása a Villas által javasolt, többfajta színben és mintázattal kapható Villas Color hegeszthető bitumenes lemez alkalmazásával igen egyszerű, mivel a felület letisztítása után a palatető szigetelés a palán azonnal elhelyezhető. A Villas Color lemez alkalmas új, magastetős épületek OSB lappal kialakított tetőfelületeinek fedésére is.
 
Kipróbált és időtálló – A Villas Color lemezfedéssel, szigeteléssel felújított palatetők, lapostetők, egyéb tetők élettartama jelentősen meghosszabbodik. Az alkalmazástechnikai előírásoknak megfelelően alkalmazott Villas Color lemezre a Villas Icopal gyártó 10 év garanciát vállal. A tetőfelújító lemez megbízhatóságát és népszerűségét számtalan felújított tető bizonyítja országszerte.
 
Keressen most tetőszigeteléssel kapcsolatban: Adorján Zoltán ács és tetőfedő, műszaki menedzser
+36 70 319 76 90
 
 

Kistérség: Szeghalmi
Irányítószám: 5520
Megye: Békés
Népesség: 10151
Típus: város

Cimkék
Békés megyetetőszigetelés Szeghalom palatető felújítás Szeghalom lapostető szigetelés Szeghalom purhab szigetelés Szeghalom

Tetőszigetelés blog:
palacsik

Tetejére