Tetőszigetelő oktatás az Adorján Renovánál

Palatető felújítás, tetőszigetelés

Tetőszigetelő oktatás az Adorján Renovánál

Úgy gondolom keveseknek kell bemutatni a MAPEI munkásságát. Akik nem ismerik, azoknak annyit mondanék, hogy Magyarországon már 26 éve, folyamatosan kiváló minőségű építési anyagokat produkál. Ezért választja az Adorján Renova a Mapei Flexo S6 Premium bitumenes lemezeit a lapostető szigeteléshez.

Tetőszigetelő oktatás az Adorján Renovánál

Célunk, hogy kollégáink felkészültek legyenek, ezért felvettük a kapcsolatot a Mapei oktatás szervezőjével. A következő képzésen az új kollégáink hivatalos forrásból értesülnek a lapostető szigetelés módszertanáról. Téma lesz az egyrétegű szigetelés, a hőszigeteléssel kiegészített többrétegű szigetelés. Külön tárgyaljuk és gyakoroljuk az attikák, áttörések és sarkok szigetelését, szellőzők beépítését.

Nagyon hálásak vagyunk, hogy ilyen gyártóval dolgozhatunk együtt. Tapasztalom, hogy nem elég az, amikor egy lelkes csapat jó szakértelemmel dolgozik, mögöttük is biztos kiszolgálás kell legyen. Ezek közül kiemelném a gyártó fontosságát lévén, hogy kulcsfontosságú a hozzáállásuk. Azt hiszem a Mapei most is bizonyít.

 

 

Az Adorján Renova, mint profi tetőszigetelő

Lapostető szigetelés oktatásManapság igen fontos az idő. Mindegy, hogy lakosság, közület vagy vállalat részére dolgozunk - elvárják a gyors kiszolgálást. Célunk, hogy gyorsan és precíz munkát végezve készíthessük a tetőszigeteléseket.

Ennek eleget téve bővítjük a kapacitásunkat és mélyítjük a tudást. Szakembereink a gyártói képzés és a folyamatos alkalmazás után várják a jövő megrendelését Öntől.

Az Adorján Renova Telephelyén lesz a képzés, melyről később beszámolóval jelentkezünk.

 

Kedves Új tetőszigetelő kollégánk! Meglévő csapatunkat kiegészítve dolgozz velünk Te is!

 

Az Adorján Renova nagy mennyiségű és kiváló minőségű tetőszigetelés elkészítéséhez állandó munkatársakat keres, hosszú távra 1-6fő-t.

Elvárásunk, hogy új szakembereink stabil és szakszerű tetőszigetelésekkel járuljanak hozzá közös sikereinkhez. Rugalmas időbeosztásban kell dolgoznod egy ütőképes csapattal, ahol közös célunk a jól szigetelt és esztétikus tető. Örülünk a tudásodnak és még jobban a munka-szándékodnak.

Cserében lesz lehetőség a szakmai fejlődésre, és mi is kíváncsiak vagyunk működő tudásodra. Lesz bőven erőpróba és havonta biztos fix fizetés + teljesítménnyel arányos mozgóbér + juttatások az etikus hozzáállásodért.

Rólunk: 9 éve működő vállalkozás, mind a 18 megyében, TÖBB 10,000 négyzetméter szigeteléssel a hátunk mögött. 2017 szeptembertől profi telephelyen, 3 cégautóval, 3 fős személyzettel segítjük a kivitelezőink munkáját.

Várjuk a jelentkezésed, dolgozzunk együtt!
Adorján Zoltán
0670 319 7690

Kérje ajánlatunkat most!
Debreceni telephelyről országosan:

A tetőszigeteléseket és a tetőfelújításokat debreceni telephelyünkről indulva, előre szervezetten teljesítjük egész Magyarország területén. Sajnos egészen kis javító munkákat nem minden esetben tudunk elvállalni gazdaságosan. Ezért kérjük szíves megértésüket.

Az egész ország területén teljesítjük a megrendeléseket
Tetőszigetelés okosan
Tetőszigetelés blog:
Tételes árajánlat
48 órán belül, Önnek

Tételes árajánlat tetőszigetelésről 48 órán belül, Önnek

Adorján Zoltán
Műszaki menedzser
Ács - Tetőfedő
+36 70 319 76 90

Tetőszigetelés és palatető felújítás
az ország egész területén:

 • Bács-Kiskun
 • Baranya
 • Békés
 • Borsod-Abaúj-Zemplén
 • Budapest
 • Csongrád
 • Fejér
 • Győr-Moson-Sopron
 • Hajdú-Bihar
 • Heves
 • Jász-Nagykun-Szolnok
 • Komárom-Esztergom
 • Nógrád
 • Pest
tetőszigetelő oktatás Abony,tetőszigetelő oktatás Albertirsa,tetőszigetelő oktatás Aszód,tetőszigetelő képzés Biatorbágy,tetőszigetelő oktatás Budakalász,tetőszigetelő képzés Budakeszi,tetőszigetelő képzés Budaörs,tetőszigetelő képzés Bugyi,tetőszigetelő képzés Cegléd,tetőszigetelő oktatás Csömör,tetőszigetelő oktatás Dabas,tetőszigetelő oktatás Diósd,tetőszigetelő oktatás Dömsöd,tetőszigetelő oktatás Dunaharaszti,tetőszigetelő oktatás Dunakeszi,tetőszigetelő oktatás Dunavarsány,tetőszigetelő oktatás Érd,tetőszigetelő képzés Erdőkertes,tetőszigetelő oktatás Fót,tetőszigetelő képzés Göd,tetőszigetelő képzés Gödöllő,tetőszigetelő képzés Gyál,tetőszigetelő képzés Gyömrő,tetőszigetelő képzés Halásztelek,tetőszigetelő képzés Isaszeg,tetőszigetelő oktatás Kartal,tetőszigetelő oktatás Kerepes,tetőszigetelő oktatás Kiskunlacháza,tetőszigetelő képzés Kistarcsa,tetőszigetelő oktatás Maglód,tetőszigetelő képzés Monor,tetőszigetelő képzés Nagykáta,tetőszigetelő oktatás Nagykőrös,tetőszigetelő képzés Ócsa,tetőszigetelő oktatás Őrbottyán,tetőszigetelő képzés Páty,tetőszigetelő képzés Pécel,tetőszigetelő oktatás Pilis,tetőszigetelő képzés Piliscsaba,tetőszigetelő képzés Pilisvörösvár,tetőszigetelő képzés Pomáz,tetőszigetelő képzés Ráckeve,tetőszigetelő képzés Solymár,tetőszigetelő képzés Sülysáp,tetőszigetelő képzés Százhalombatta,tetőszigetelő oktatás Szentendre,tetőszigetelő oktatás Szigethalom,tetőszigetelő oktatás Szigetszentmiklós,tetőszigetelő képzés Taksony,tetőszigetelő oktatás Tápiószecső,tetőszigetelő képzés Tápiószele,tetőszigetelő oktatás Tápiószentmárton,tetőszigetelő oktatás Tárnok,tetőszigetelő képzés Tököl,tetőszigetelő oktatás Törökbálint,tetőszigetelő képzés Tura,tetőszigetelő képzés Üllő,tetőszigetelő oktatás Vác,tetőszigetelő oktatás Vecsés,tetőszigetelő képzés Veresegyház,
 • Somogy
 • Szabolcs-Szatmár-Bereg
 • Tolna
 • Vas
 • Veszprém
 • Zala
palacsik

Tetejére