Tetőszigetelő oktatás az Adorján Renovánál

Palatető felújítás, tetőszigetelés

Tetőszigetelő oktatás az Adorján Renovánál

Úgy gondolom keveseknek kell bemutatni a MAPEI munkásságát. Akik nem ismerik, azoknak annyit mondanék, hogy Magyarországon már 26 éve, folyamatosan kiváló minőségű építési anyagokat produkál. Ezért választja az Adorján Renova a Mapei Flexo S6 Premium bitumenes lemezeit a lapostető szigeteléshez.

Tetőszigetelő oktatás az Adorján Renovánál

Célunk, hogy kollégáink felkészültek legyenek, ezért felvettük a kapcsolatot a Mapei oktatás szervezőjével. A következő képzésen az új kollégáink hivatalos forrásból értesülnek a lapostető szigetelés módszertanáról. Téma lesz az egyrétegű szigetelés és a hőszigeteléssel kiegészített többrétegű szigetelés. Külön tárgyaljuk és gyakoroljuk az attikák, áttörések és sarkok szigetelését, valamint a szellőzők beépítését.

Nagyon hálásak vagyunk, hogy ilyen gyártóval dolgozhatunk együtt. Tapasztalom, hogy nem elég az, amikor egy lelkes csapat jó szakértelemmel dolgozik, mögöttük is biztos kiszolgálás kell legyen. Ezek közül kiemelném a gyártó fontosságát lévén, hogy kulcsfontosságú a hozzáállásuk. Azt hiszem a Mapei most is bizonyít.

 

 

Az Adorján Renova, mint profi tetőszigetelő

Lapostető szigetelés oktatásManapság igen fontos az idő. Mindegy, hogy lakosság, közület vagy vállalat részére dolgozunk - elvárják a gyors kiszolgálást. Célunk, hogy gyorsan és precíz munkát végezve készíthessük a tetőszigeteléseket.

Ennek eleget téve bővítjük a kapacitásunkat és mélyítjük a tudást. Szakembereink a gyártói képzés és a folyamatos alkalmazás után várják a jövő megrendelését Öntől.

Az Adorján Renova Telephelyén lesz a képzés, melyről később beszámolóval jelentkezünk.

 

Kedves Új tetőszigetelő kollégánk! Meglévő csapatunkat kiegészítve dolgozz velünk Te is!

 

Az Adorján Renova nagy mennyiségű és kiváló minőségű tetőszigetelés elkészítéséhez állandó munkatársakat keres, hosszú távra 1-6 főt.

Elvárásunk, hogy új szakembereink stabil és szakszerű tetőszigetelésekkel járuljanak hozzá közös sikereinkhez. Rugalmas időbeosztásban kell dolgoznod egy ütőképes csapattal, ahol közös célunk a jól szigetelt és esztétikus tető. Örülünk a tudásodnak és még jobban a munka iránti elkötelezettségednek.

Cserében lesz lehetőség a szakmai fejlődésre, és mi is kíváncsiak vagyunk működő tudásodra. Lesz bőven erőpróba és havonta biztos fix fizetés + teljesítménnyel arányos mozgóbér + juttatások az etikus hozzáállásodért.

Egy pár szó rólunk: 9 éve működő vállalkozás vagyunk, mind a 18 megyében, TÖBB 10,000 négyzetméter szigeteléssel a hátunk mögött. 2017 szeptembertől profi telephelyen, 3 cégautóval, 3 fős személyzettel segítjük a kivitelezőink munkáját.

Várjuk a jelentkezésed, dolgozzunk együtt!
Adorján Zoltán
0670 319 7690

Kérje ajánlatunkat most!
Debreceni telephelyről országosan:

A tetőszigeteléseket és a tetőfelújításokat debreceni telephelyünkről indulva, előre szervezetten teljesítjük egész Magyarország területén. Sajnos egészen kis javító munkákat nem minden esetben tudunk elvállalni gazdaságosan. Ezért kérjük szíves megértésüket.

Az egész ország területén teljesítjük a megrendeléseket
Tetőszigetelés okosan
Tetőszigetelés blog:
Kérje ajánlatunkat
Szakértő kollégánk 1 napon belül visszahívja!

Tételes árajánlat tetőszigetelésről 48 órán belül, Önnek

Adorján Zoltán
ügyvezető

Tetőszigetelés és palatető felújítás
az ország egész területén:

 • Bács-Kiskun
 • Baranya
 • Békés
 • Borsod-Abaúj-Zemplén
 • Budapest
 • Csongrád
 • Fejér
 • Győr-Moson-Sopron
 • Hajdú-Bihar
 • Heves
 • Jász-Nagykun-Szolnok
 • Komárom-Esztergom
 • Nógrád
 • Pest
tetőszigetelő képzés Abony,tetőszigetelő oktatás Albertirsa,tetőszigetelő oktatás Aszód,tetőszigetelő oktatás Biatorbágy,tetőszigetelő képzés Budakalász,tetőszigetelő képzés Budakeszi,tetőszigetelő oktatás Budaörs,tetőszigetelő képzés Bugyi,tetőszigetelő oktatás Cegléd,tetőszigetelő oktatás Csömör,tetőszigetelő oktatás Dabas,tetőszigetelő oktatás Diósd,tetőszigetelő képzés Dömsöd,tetőszigetelő oktatás Dunaharaszti,tetőszigetelő képzés Dunakeszi,tetőszigetelő képzés Dunavarsány,tetőszigetelő oktatás Érd,tetőszigetelő képzés Erdőkertes,tetőszigetelő oktatás Fót,tetőszigetelő képzés Göd,tetőszigetelő oktatás Gödöllő,tetőszigetelő képzés Gyál,tetőszigetelő képzés Gyömrő,tetőszigetelő képzés Halásztelek,tetőszigetelő képzés Isaszeg,tetőszigetelő képzés Kartal,tetőszigetelő képzés Kerepes,tetőszigetelő oktatás Kiskunlacháza,tetőszigetelő oktatás Kistarcsa,tetőszigetelő oktatás Maglód,tetőszigetelő oktatás Monor,tetőszigetelő képzés Nagykáta,tetőszigetelő oktatás Nagykőrös,tetőszigetelő oktatás Ócsa,tetőszigetelő képzés Őrbottyán,tetőszigetelő oktatás Páty,tetőszigetelő oktatás Pécel,tetőszigetelő oktatás Pilis,tetőszigetelő képzés Piliscsaba,tetőszigetelő képzés Pilisvörösvár,tetőszigetelő oktatás Pomáz,tetőszigetelő képzés Ráckeve,tetőszigetelő képzés Solymár,tetőszigetelő oktatás Sülysáp,tetőszigetelő oktatás Százhalombatta,tetőszigetelő oktatás Szentendre,tetőszigetelő képzés Szigethalom,tetőszigetelő oktatás Szigetszentmiklós,tetőszigetelő képzés Taksony,tetőszigetelő oktatás Tápiószecső,tetőszigetelő oktatás Tápiószele,tetőszigetelő oktatás Tápiószentmárton,tetőszigetelő oktatás Tárnok,tetőszigetelő oktatás Tököl,tetőszigetelő oktatás Törökbálint,tetőszigetelő képzés Tura,tetőszigetelő oktatás Üllő,tetőszigetelő képzés Vác,tetőszigetelő képzés Vecsés,tetőszigetelő oktatás Veresegyház,
 • Somogy
 • Szabolcs-Szatmár-Bereg
 • Tolna
 • Vas
 • Veszprém
 • Zala
palacsik

Tetejére