Budapest

Palatető felújítás, tetőszigetelés

Palatető felújítás Budapest-Pestszentlőrinc-Pestszentimre területén. Okos tetőszigetelés és lapostető szigetelés Árajánlat alapján

A palatető felújítás és a tetőszigetelés sohasem volt ilyen egyszerű. A legújabb technológiákkal, bontás nélkül segítünk a beázó tetőkön!

Iso Paint tetőfesték, mediterrán bitumenes lemez, szórt purhab. Csak néhány azon eljárásaink közül, amelyek a bontás nélküli tetőszigetelésben segítenek.

Iso Paint tetőfesték, mediterrán bitumenes lemez, szórt purhab. Csak néhány azon eljárásaink közül, amelyek a bontás nélküli tetőszigetelésben segítenek.

 

Milyen tetőket szigetelünk?

 • Magastető
 • Lapostető

Milyen épületek szigetelését vállaljuk?

 • Min. 80m2 -es családi háztetők, nyaralók tetői
 • Társasházak tetőszigetelése
 • Vállalati telephelyek
 • Mezőgazdasági épületek (tárolók, szinek, stb.)
 • Közületek (iskolák és irodaházak)

 

 

Milyen technológiák állnak rendelkezésre ?

 • Zárt cellás 35 kg súlyú szórt poliuretán hab, azaz purhab, tetőszigetelésre kívül és belül is alkalmazható
 • Iso Paint nanotechnológiás tetőfestékek
 • Kenhető poliuretán rendszer lapostetőkhöz
 • Mediterrán bitumenes lemez palatetőkhöz
 • SBS modifikált 5 mm vastag bitumenes lemez lapostető szigeteléshez

 

Kérjen árajánlatot tetőszigetelésre MOST!

 

Palatető felújítás, purhab szigetelés, nanotechnológiás tetőfestés? Mire számíthat az Adorján Renovától?

 • Felmérés személyesen vagy képek alapján
 • Pontos végösszegű árajánlat az igények alapján
 • Szerződés az ajánlat alapján
 • 30% foglaló letétele
 • Kivitelezés a szerződés szerint, majd fennmaradó összeg rendezése

Kérjen Árajánlatot tetőszigetelésre és palatető felújításra! Üdvözlettel: Adorján Zoltán ügyvezető: +3670 319 76 90

Tetőszigetelés és palatető felújítás bontás nélkül Budapest-Pestszentlőrinc-Pestszentimre területén. Keressen purhab szigetelés kapcsán bizalommal Budapestről!

Budapest-Pestszentlőrinc-Pestszentimre -A palatető felújítás technológiái - milyen is a modern tetőszigetelés?

Tetőszigetelés Iso Paint nanotechnológiás tetőfestéssel. Bontás és piszok nélkül - gyorsan!

Milyen problémák esetén válassza a nano tetőfestést?

Kisebb vízszivárgás, meleg, csúnya tető? Palatető felújítás a beázás és a hő ellen nanotechnológiás tetőbevonattal! Egy igazi forradalmi megoldás a palatető felújításban. Ez már nem a jó öreg palafestés, mert amellett, hogy szép színt is ad, még egy rugalmas, gumis bevonatot képez a tető felületén, ez az igazi palatető javítás.


Ez az eljárás kifejezetten azoknak a tető tulajdonosoknak jó megoldás, akik a legolcsóbban szeretnének túl lenni a palatető felújításon. Fontos viszont, hogy kardinális „tető-problémák” esetén ezt az eljárást már csak palajavítással együtt lehet alkalmazni. Akár 15-20 évig védi tetőjét! Hullám, vagy síkpala tetőknél egyaránt alkalmazható.

Iso Paint tetőszigetelés és palatető szigetelés Budapest-Pestszentlőrinc-Pestszentimre - a technológia menete:

Debreceni telephelyről országosan:

A tetőszigeteléseket és a tetőfelújításokat debreceni telephelyünkről indulva, előre szervezetten teljesítjük egész Magyarország területén. Sajnos egészen kis javító munkákat nem minden esetben tudunk elvállalni gazdaságosan. Ezért kérjük szíves megértésüket.

Az egész ország területén teljesítjük a megrendeléseket
Minden alkalommal ipari tisztítást végzünk a tetőn. Ez után 2 rétegben kerül fel a tetőre a dán tetőbevonat. Száradás után egy flexibilis, gumiréteg réteg keletkezik a tető teljes felületén. Nincs moha, gomba, alga. A dán Isopaint Nordic A/S cég terméke megbízható, mert 40 éve a tetők felújítására és védelmére koncentrál.

Milyen típusú tetőfedéseken alkalmazható az Iso Paint tetőszigetelés?

Síkpalán, hullámpalán,  normál és műemlék jellegű palán, lemeztetőn – legyen az cserepes vagy trapézlemez, illetve bármilyen típusú cserépen.

Iso Paint Isonit tetőszigetelés előnyei: Eltömíti a repedéseket a pala felületén. Nincs alga, moha, gomba a kezelés után, mert megszünteti a létükhöz szükséges életteret. Tartósan szép, hiszen UV álló a tetőszigetelés. 197%-ban rugalmas a palatetőn vagy bármely tetőn. Nagy színválaszték – mindenki megtalálhatja a saját elképezését. Kiválóan tapad a palára, cserépre az, ISO RUBBER pedig kifejezetten a lemeztetők felújítására lett fejlesztve. Egyszerűen bedolgozható, gyorsan szárad – egy családi háztető felújítás mindössze egyetlen nap alatt elkészül. Kis költséggel, gyors és tiszta tetőszigetelés és palatető felújítási módszer.

Tetőtér hőszigetelés és palatető felújítása Iso Paint Climate Cooler tetőbevonattal:


Ha nem csak a beázást, hanem a forróságot is szeretné megszüntetni a tetőn, akkor Önnek találták ki a Climate Cooler palatető felújító és tetőszigetelő nanotechnológiás tetőszigetelést. A Climate Cooler a hűvös tetőszigetelő, mert képes a napsugarak 70%-át visszaverni. Így kellemes, lakható élettér alakítható ki a tető alatt. A tetőtér hűtési költségei jelentősen lecsökkennek. Rendelkezik az Isonit festékek kiváló tulajdonságaival.


Cseréptető felújítás ISO PAINT tetőszigetelő bevonatokkal

Milyen problémákra nyújt segítséget a Climate Cooler nano tetőfesték?

Forró tetőtér, kifakult, mohás cserép, vízszivárgás a repedezett cserepek miatt.

Megoldás: tetőszigetelés nanotechnológiás Iso Paint tetőbevonattal!

A professzionális dán IsoPaint Nordic tetőbevonatok segítségével nem csak egy új, szebb tetőt nyer de meg is védi cseréptetőjét a következő 15-20 évre! Nem kell túlzott költségekbe vernie magát egy tető teljes cseréjével – elég ha az IsoPaint Nordic A/S tetőbevonatai közül kiválasztja az Önnek legmegfelelőbbet. Ráadásul a felújításkor nincs bontás és piszok.

Milyen típusú cseréptetőknél alkalmazható?

 • Beton cserép
 • Kerámia cserép
 • Agyag cserép


 
Az Iso Paint tetőszigetelés előnyei, ha nano tetőfestéket alkalmaz:

 • Víztaszító réteget képez a régi tető felületén, eltömíti a repedéseket (DIN EN ISO 1062-3)
 • Tartósan szép, új színű tető (kiváló UV-állóság, így növeli a tető élettartamát DIN EN ISO 2810)
 • Kiválóan tapad a tetőszigetelő anyagokra (DIN EN ISO 4624)
 • 197%-ban rugalmas, így a hajszálrepedéseket is eltömíti
 • Több színben elérhető, egyszerűen bedolgozható, gyorsan száradó
 • Kis költséggel, gyorsan és „tiszta” munkával felújítható a tető.
 • Megbízható – a dán Isopaint Nordic A/S cég terméke, amely 40 éve a tetők felújítására és védelmére koncentrál
Hideg tetőszigetelés Iso Paint Climate Cooler tetőbevonattal Budapest-Pestszentlőrinc-Pestszentimre

A Climate Cooler a hűvös tetőbevonat, mert a nonotechnológiának képes a napsugarak 70%-át visszaverni. Kellemes, lakható élettér alakítható ki a tető alatt. A tetőtér hűtési költsége jelentősen lecsökken. Rendelkezik az Isonit festékek kiváló tulajdonságaival.

Palatető felújítás Villas mediterrán zsindellyel

Problémák-> Nagyobb beázások, nagyon csúnya tető, szökő meleg télen

 

Budapest-Pestszentlőrinc-Pestszentimre - Palatető felújítás és lapostető szigetelés sbs modifikált bitumenes lemzzel


Mediterrán tetője lehet akár 1-2 nap alatt! Osztrák tekercses zsindellyel hamar milliókat emelhet palatetője értékén. Akár rosszabb minőségű palatetők javítása is lehetséges ezzel az eljárással.

Palatető felújítás mediterrán zsindellyel technológiai lépések: Síkpala ipari tisztítása után mélyalapozó anyaggal vonjuk be a palatetőt. Új bádoglemezeket helyezünk fel és a bitumenes zsindelyt teljes felületen lángolvasztással rögzítjük. 30-50 négyzetméterenként tetőszellőzőket építünk be. Könnyű, gyors, bontás nélkül, 12 év írásos garancia. Akár hullámpalát helyettesítve is fel lehet helyezni!

 

Milyen típusú tetőszigeteléseken alkalmazható a mediterrán bitumenes zsindely?

Síkpalán és műemlék palán bontás nélkül. Hullámpalán, cserépen, lemeztetőn - csak bontással és OSB lap aládolgozással.

Palatető felújítás előnyei, ha Villas mediterrán zsindelyt alkalmazunk:

Meglévő tetőfedést nem bontjuk, ezért munka közben nincs rengeteg szemét és beázás, ráadásul gyors és gazdaságos A Villas zsindelyre 10 év garancia van, a kivitelezésre szintén 10 év, de a várható élettartam 40 év. Megjelenése esztétikus, térhatású mediterrán vagy klasszikus hódfarkú mintás. Kis fajsúlyú (4,5 kg/m2), így a régi tetőt nem terheli túl, nincs szükség megerősítésre. A tartósság érdekében kerámiaőrleménnyel színezik, nem pedig festett mintás.

A felületi érdessége miatt, szükségtelenné válik a hófogók beépítése. ÉMI által ellenőrzött termék és technológia, az EN ISO 9001 minőségtanúsítvány követelményeinek megfelel.
 
 

Purhab szigetelés, azaz a szórt poliuretán tetőszigetelés

Nyugodtan állíthatjuk, hogy a jelenleg használatos anyagok között a legújabb technológiák között is a legsokoldalúbban alkalmazható megoldás a tetőszigetelésben.


A szórt purhab szigetelés előnyeiről:
Egyszerre hő- és vízszigetelésre is tökéletes megoldás, nem káros az egészségre. Hőhídmentesen ott is alkalmazhatjuk, ahova mással nem érünk el. Terhelhető, ezért kültéren UV védelemmel ellátva alkalmazható. Páraáteresztő, viszont az esővizet kizárja. Mérettartó, tehát nem kell félni, hogy összeesik, mint más hőszigetelő anyagok.

A purhab szigetelés alkalmazható az épületen belül és kívül is egyaránt. Kiváló befektetés, mert emeli az ingatlan értékét amellett, hogy kivételesen sok energiát spórol számunkra. Kiiktatja az esetleges hőhidakat.

Purhab szigetelés tetőtérben:

Tetőszigetelés okosan
A szórt poliuretán habot egy speciális berendezés és egy speciális szórópisztoly segítségével juttatjuk fel a felületre, amely komoly szaktudást, nagy tapasztalatot igényel. A kiszórt anyag pár másodperc elteltével megduzzad és megszilárdul. A szórt poliuretán hab többféle formában-, illetve sűrűségben létezik. A lágy (nyitott cellás), félmerev, és a kemény vagy merev habok, amelyek teljesen lépésállók, illetve terhelhetők.


A zárt cellás szórt purhab kiváló hőszigetelő tulajdonsága mellett tökéletes vízzáró jelleggel is rendelkezik. Mind ezek mellett lépésálló is, így egy olyan anyagot eredményez, amely az építőiparban egyedivé és páratlanná teszi. Jelenleg erre csak és kizárólag a szórt poliuretán hab képes, mással nem helyettesíthető, mivel csak több anyag együttes összeépítésével lehet elérni ugyanezt a hatékonyságot. Ezért az építőipar elsőszámú szigetelése a szórt poliuretán hab. Teljes légzárat alkot, ezért teljesen egybefüggő, homogén hő- és vízszigetelést biztosít, így használatával búcsút inthetünk a hiányos, elégtelen szigetelések miatt egekbe szökkenő számláknak.


A szórt purhab szigetelés tulajdonságai:

 • Mérettartó és kiemelkedő hőszigetelési tulajdonságú
 • Varratmentes egységet alkot, nagyszerűen tapad sokféle felületre
 • Széleskörű felhasználása lehetséges
 • Összefüggő, hézag- és hőhíd mentes egységet alkot
 • Nagy szilárdságú, akár lépésálló, terhelhető kivitelű is lehet
 • Gyors kivitelezést tesz lehetővé, nem okoz fennakadást a szigetelés elkészítése

 

 • Páralecsapódás megszűnik, ellenáll a gombák- és a penész károsító hatásainak
 • Egészségre ártalmatlan, mosható
 • Önkioltó, B2 besorolású Garancia akár 20 év is lehet
 • A szórt poliuretán hab hatékonysága túlmutat az eddig ismert és alkalmazott összes hőszigetelési eljáráson.

Budapest-Pestszentlőrinc-Pestszentimre - Palatető felújítás ár, tetőszigetelés árak


Mit ér a palatető felújítás árakkal, ha nem tudja meg belőle a fizetendő végösszeget? Tetőszigetelés áraknak van-e értelme, ha azt se tudja, hogy milyen alapanyagokat kap és azokból mennyit? Tekintse meg palatető és tetőszigetelő listaárainkat, és ha szimpatikusnak véli őket, kérjen felmérést és árajánlatot tetőszigetelésre, vagy keressen máris mobiltelefonon!

Üdvözlettel: Adorján Zoltán ügyvezető: +3670 319 76 90

 

 

Kistérség: Budapesti
Irányítószám: 1180
Megye: Budapest
Népesség: 94564
Típus: fővárosi kerület

Cimkék
Budapest megyetetőszigetelés Budapest-Pestszentlőrinc-Pestszentimre palatető felújítás Budapest-Pestszentlőrinc-Pestszentimre lapostető szigetelés Budapest-Pestszentlőrinc-Pestszentimre purhab szigetelés Budapest-Pestszentlőrinc-Pestszentimre

Tetőszigetelés blog:
palacsik

Tetejére