Baranya

Palatető felújítás, tetőszigetelés

Palatető felújítás Szentlőrinc területén. Okos tetőszigetelés és lapostető szigetelés, szórt purhab szigetelés Szentlőrinc területén belül.

A palatető felújítás és a tetőszigetelés sohasem volt ilyen egyszerű. A legújabb purhab technológiákkal, bontás nélkül segítünk a beázó tetőkön!

Iso Paint tetőbevonatok palatető bontás nélküli felújításához Szentlőrinc területén. Tetőszigetelés egész Baranya megyében

Iso Paint tetőbevonatok palatető bontás nélküli felújításához Szentlőrinc területén. Tetőszigetelés egész Baranya megyében

Debreceni telephelyről országosan:

A tetőszigeteléseket és a tetőfelújításokat debreceni telephelyünkről indulva, előre szervezetten teljesítjük egész Magyarország területén. Sajnos egészen kis javító munkákat nem minden esetben tudunk elvállalni gazdaságosan. Ezért kérjük szíves megértésüket.

Az egész ország területén teljesítjük a megrendeléseket
Megnövekedett az esélye a tartósabb esőzéseknek és a viharoknak is, amelyek komoly károkat okozhatnak, ha a tetőnk nincs megfelelően szigetelve. Soha nem volt ekkora jelentősége a tető- és lapostető szigetelésnek. A palatető felújítást bontás nélkül, többféle technológiával is vállajuk, így Ön is könnyebben szabadul a szorult helyzetéből.

A tetőszigetelés keretén belül ügyfeleinknek teljes helyzetfelmérést, illetve helyzetelemzést biztosítunk. A tetőszigetelést  Árajánlat alapján végezzük, hogy Önt nehogy meglepetés érje.

A palatető felújítást bontás nélküli megoldásokkal ajánljuk. Ha szeretne több részletet is megtudni a palatető felújítás technológiáról, akkor tekintse meg honlapomat és kérjen árajánlatot tetőfelújításra.

Nyugati szomszédainknál 10 évenként karbantartásként alkalmazzák a cseréptetőkön az Iso Paint nanotechnológiás tetőfestéket. Magyarországon az Adorján Renova 2010 óta sikerrel alkalmazza a tetőszigetelés ezen módját. Tudjuk jól, hogy egy komplett tetőcsere igen költséges, ezért örömmel ajánlom az Ön figyelmébe ezt a technológiát,  ha a palatető vagy a lapostető felújításra szorul.


A palatető felújítása bontás nélkül is lehetséges akár 35-40 szavatossággal. Ha Önnek is szüksége van egy tüzetes és átfogó ellenőrzésre, esetleg palatető felújításra, akkor hívjon bizalommal. Ha szeretne többet is megtudni a palatető felújítás szolgáltatásunkról, akkor nézzen szét a tetőszigetelés blogon és informálódjon Iso Paint tetőfestékről és egyéb bontás nélküli technológiáról.

Kérjen Árajánlatot tetőszigetelésre és palatető felújításra.

Üdvözlettel: Adorján Zoltán ügyvezető: +3670 319 76 90

Szentlőrinc - Tetőszigetelés és palatető felújítás bontás nélkül. Magas- és lapostető szórt purhab szigetelése egész Magyarországon

 

Milyen tetőszigetelő technológáink vannak?

 • Szórt poliuretán szigetelés /magas-és lapostetőre, épületen kívül és belül egyaránt
 • Iso Paint nenotechnológiás tetőfestékek
 • Mediterrán bitumenes lemezek palatetők és cseréptetők felújításához
 • SBS modifikált bitumenes lemezek lapostető szigeteléshez
 • Kenhető poliuretán szigetelés lapostető szigetelés

 

Tetőszigetelés bontás nélkül? Igen!

 • Síkpala és hullámpala
 • Agyag, beton és kerámia cserepek
 • Szegelős zsindely
 • Bitumenes lapostetők
 • Lemeztetők

 

Milyen formályú tetőket tudunk felújítani?

 • Magastetők /8% dőlésszög fölött/
 • Lapostetők/8% dőlésszög alatt/

 

Milyen épületek tetőjét újítjuk bontás nélkül? Minimum 80m2!

 • Családiház és nyaraló
 • Társasházak
 • Mezőgazdasági szinek,
 • Önkormányzati épületek
 • Irodaházak

Szentlőrinc - Palatető felújítás mediterrán sbs modifikált bitumenes lemzzel

Tetőszigetelés okosan
A palatető felújítást és tetőszigetelést minden alkalommal ipari mosással kezdjük. Ekkor a szennyezett tetőről el kell távolítani a mohát, madárürüléket, és a ráégett porosodást. A palatető tisztítás ipari nagynyomású vizes tisztítóval történik, mechanikus tisztítás csak indokolt esetben lehetséges. A nagynyomású víz 100%-ban eltávolítja a mohás, algás szennyezett anyagokat nem csak a pala és cserép felületén, hanem az illeszkedési pontok is tiszták lehetnek. A rögzítő vihar kapcsok nem sérülnek. A tisztítás közben a pala állapotától függően törhetnek a fedőelemek, illetve korábban történt sérüléseket javítani kell. A kúpelemeket a gerincről el kell távolítani, mert gátolja a gerinc, oldalgerinc átfedési pontokat a víz betörés ellen.

Felületi kellősítés - tapadóhíd (mély alapozás)
A bitumen alapú kellősítő anyag felhordása alapvető követelmény a biztos tapadás érdekében, amit Tedy hengerrel, szóróberendezéssel hordunk fel a pala felületére. A mély alapozó feladata, hogy beszívódik a pala felületébe, ezáltal biztosítja a kellő szilárdságot. A Villas bitumenes zsindelynek tökéletes tapadást biztosít a palatető felújítás, palatető szigetelés során.


Oromszegélyek, cseppentő vízorr lemezek felhelyezése:
A felület alapozása után kötelező a vízorr lemezek, cseppentő lemezek felhelyezése, mert a kezdő palasoron nincs megfelelő rögzítési, végzárási pont szélterhelés ellen. Az általunk felhelyezett lemezeket kizárólag önmetszős acélcsavarral rögzítjük a tetőszerkezethez. A szegezett rögzítést nem tartjuk biztonságosnak a tetődiletáció miatt. Igény szerint a régi bádoglemezeket cseréljük. A tetőszellőzők beépítése kötelező 30 - 50m2-ként!

A bitumenes zsindely felhelyezés lángolvasztással:
A tetőfedésre teljes felületen olvasztjuk a bitumenes zsindelyt. A tetőn lévő szerkezetekhez olvasztjuk a zsindelyt, a vízfolyás elvezetendő.

Ereszcsatornák cseréje:
A palatető felújítás során lényeges szempont, hogy a tetőhöz tartozó ereszcsatornákat a palatető bontás nélküli felújítása alkalmával érdemes kicserélni. A csatornatartó vasak a bitumenes zsindely és a  cseppentő lemez alatt helyezkednek el, ezért a későbbi cseréjük szakszerűen nem lehetséges. Az új csatorna biztosítja a csapadékvíz elvezetését. Ezáltal az ereszcsatorna markánsan megjelenik, keretezi az épület homlokzatát.

Szentlőrinc - Purhab szigetelés, azaz a szórt poliuretán tetőszigetelés 


Nyugodtan állíthatjuk, hogy a jelenleg használatos anyagok között a legújabb technológiák között is a legsokoldalúbban alkalmazható megoldás a tetőszigetelésben.

 

Mik is a szórt purhab szigetelés előnyei röviden?

Egyszerre hő- és vízszigetelésre is tökéletes megoldás, nem káros az egészségre. Hőhídmentesen ott is alkalmazhatjuk, ahova mással nem érünk el. Hihetetlenül hatékony ezért kis mennyiségben is eredményre vezet. Terhelhető, ezért kültéren UV védelemmel ellátva alkalmazható. Páraáteresztő, viszont az esővizet kizárja. Mérettartó, tehát nem kell félni, hogy összeesik, mint más hőszigetelő anyagok.


A purhab szigetelés alkalmazható az épületen belül és kívül egyaránt. Kiváló befektetés, mert emeli az ingatlan értékét, amellett, hogy kivételesen sok energiát spórol számunkra. Kiiktatja az esetleges hőhidakat, olyan réseket is kitölt a szórt purhab, amelyek más anyaggal nem elérhetőek.


Purhab szigetelés tetőtérben

A szórt poliuretán habot egy speciális berendezés és egy speciális szórópisztoly segítségével juttatjuk fel a felületre, amely komoly szaktudást, nagy tapasztalatot igényel. A kiszórt anyag pár másodperc elteltével megduzzad és megszilárdul. A szórt poliuretán hab többféle formában-, illetve sűrűségben létezik. A lágy (nyitott cellás), félmerev, és a kemény vagy merev habok, amelyek teljesen lépésállók, illetve terhelhetők.


A zárt cellás szórt purhab kiváló hőszigetelő tulajdonsága mellett tökéletes vízzáró jelleggel is rendelkezik. Mindezek mellett lépésálló is, így egy olyan anyagot eredményez, amely az építőiparban egyedivé és páratlanná teszi. Jelenleg erre csak és kizárólag a szórt poliuretán hab képes, mással nem helyettesíthető, mivel csak több anyag együttes összeépítésével lehet elérni ugyanezt a hatékonyságot. Ezért az építőipar elsőszámú szigetelése a szórt poliuretán hab. Teljes légzárat alkot, ezért teljesen egybefüggő, homogén hő- és vízszigetelést biztosít, így használatával búcsút inthetünk a hiányos, elégtelen szigetelések miatt egekbe szökkenő számláknak.


A szórt purhab szigetelés tulajdonságai:

 •         Mérettartó és kiemelkedő hőszigetelési tulajdonságú
 •         Varratmentes egységet alkot, nagyszerűen tapad sokféle felületre
 •         Széleskörű felhasználása lehetséges
 •         Összefüggő, hézag- és hőhíd mentes egységet alkot
 •         Nagy szilárdságú, akár lépésálló, terhelhető kivitelű is lehet
 •         Gyors kivitelezést tesz lehetővé, nem okoz fennakadást a szigetelés elkészítése
 •         Páralecsapódás megszűnik, ellenáll a gombák- és a penész károsító hatásainak
 •         Egészségre ártalmatlan, mosható, tisztítható
 •        Önkioltó, B2 besorolású
 •        Várható élettartama jóval 15 év feletti

A szórt poliuretán hab hatékonysága túlmutat az eddig ismert és alkalmazott összes hőszigetelési eljáráson.

Szentlőrinc - Palatető felújítás ár, tetőszigetelés árak 

Mit ér a palatető felújítás árakkal, ha nem tudja meg belőle a fizetendő végösszeget? Tetőszigetelés áraknak van-e értelme, ha azt se tudja, hogy milyen alapanyagokat kap és azokból mennyit? Tekintse meg palatető és tetőszigetelő listaárainkat, és ha szimpatikusnak véli őket, kérjen felmérést és árajánlatot tetőszigetelésre, vagy keressen máris mobiltelefonon!

Üdvözlettel: Adorján Zoltán ügyvezető: +3670 319 76 90

Kistérség: Szentlőrinci
Irányítószám: 7940
Megye: Baranya
Népesség: 7258
Típus: város

Cimkék
Baranya megyetetőszigetelés Szentlőrinc palatető felújítás Szentlőrinc lapostető szigetelés Szentlőrinc pruhab szigetelés Szentlőrinc palafestés Baranya

Tetőszigetelés blog:
palacsik

Tetejére