Baranya

Palatető felújítás, tetőszigetelés

Szentlőrinc - Palatető-felújítás. Bontásmentes tetőszigetelés és lapostető-szigetelés, tetőfelújítás, szórt purhab-szigetelés egész Magyarország területén.

Mi kínáljuk a palatető-felújítás és tetőszzigetelés legegyszerűbb és legújabb módját. Forradalmian új purhab technológiákkal, bontás nélkül segítünk a beázás elkerülésében. Garantáltan nem kell többé félnie a beázástól és a drága fűtésszámláktól, ha az Adorján Renovára bízza a munkálatok elvégzését. Minden megbízásunkkor szem előtt tartjuk a legfontosabbat, hogy csúszás nélkül készüljön el a munka, úgy, ahogy azt az elején megbeszéltük.

Szentlőrinc - Iso Paint tetőbevonatok a palatető bontás nélküli felújításához. Tetőszigetelés egész Baranya megyében.

Szentlőrinc - Iso Paint tetőbevonatok a palatető bontás nélküli felújításához. Tetőszigetelés egész Baranya megyében.

Debreceni telephelyről országosan:

A tetőszigeteléseket és a tetőfelújításokat debreceni telephelyünkről indulva, előre szervezetten teljesítjük egész Magyarország területén. Sajnos egészen kis javító munkákat nem minden esetben tudunk elvállalni gazdaságosan. Ezért kérjük szíves megértésüket.

Az egész ország területén teljesítjük a megrendeléseket
Tetőnk nap mint nap ki van téve a szélsőséges időjárási viszonyoknak, emellett a legkisebb hatások is hatalmas károkat tudnak okozni a tetőszerkezetben, ha az nincs megfelelően szigetelve. Netán Önnél is fennáll ennek a veszélye? Ne halogassa tovább a döntést, keressen fel minket!

A tetőszigetelés keretén belül ügyfeleinknek teljes helyzetfelmérést, illetve helyzetelemzést biztosítunk. A tetőszigetelést árajánlat alapján végezzük, Önt minden részletről tájékoztatjuk. Egyedi tanácsadásunk során műszaki személyzetünk segít mihamarabb feltárni a rejtett hibákat, majd maximális odafigyelést biztosít ezek kijavítására.

Magyarország egyik legnagyobb bontánésnéküli kivitelzői lévén a palatető-felújítást bontásmentes megoldásokkal ajánljuk, hogy a munka minél hamarabb elkészülhessen és elkerülhessük a sok szemetet.

Több infomáció is érdeklné? Bögéssze tovább a honlapomat és kérjen árajánlatot még ma!

2010 óta egy új technológiával bővítettük tetőfelújító módszereinket, mégpedig az Iso Paint nanotechnológiás tetőfestékkel. Ez lehetőséget adott arra, hogy egy igen költséges teljes tetőcserét meg tudjunk előzni, ráadásul mindenzt olcsón. Ezen technolóián kívül gyártói kapcsolataink és egyedi logisztikai tervezőrendszerünk is hozzájárulnak a rendkívül gazdaságos kivitelezéshez.


Ha az Ön tetője is megérett egy tüzetes és átfogó ellenőrzésre, esetleg palatető-felújításra, keressen bizalommal. Ha szeretne többet is megtudni a palatető-felújítás szolgáltatásunkról, akkor nézzen szét a tetőszigetelés blogon és informálódjon Iso Paint tetőfestékről és egyéb bontás nélküli technológiáról.

Miután úgy döntött, hogy ránk bízza tetője kezelését, biztosíthatjuk arról, hogy szakembereink nem végeznek kontár munkát, garanciát vállalva, csúszás nélkül teljesítik a megbízásokat. Önnek csak annyi teendője lesz, hogy élvezze, hogy többé nem kell félnie a beázástól és a fűtésszámlától.

Kérjen Árajánlatot tetőszigetelésre és palatető-felújításra.

Üdvözlettel: Adorján Zoltán ügyvezető: +3670 319 76 90

 

Szentlőrinc - Tetőszigetelés és palatető-felújítás bontás nélküli kivitelezése. Magas- és lapostető szórt purhab szigetelése egész Magyarországon.

Legfontosabb értékeink:

- Bontásmentes kivitelezés országos szinten, gazdaságosan

- Stabil gyártói kapcsolatok, szakmai felügyelet által ellenőrzött munkálatok

- Pontosság, precizitás, határidők betartása, lelkiismeretes munkavégzés

- Hírből sem ismert munkaerő-válság, lelkes, ügyes szakemberek együttműködése

- Megrendelőink értékeinek folyamatos biztosítása 

Számadatok, amelyekre büszkék vagyunk:

-Vállalkozásunk 10 éve permentesen, országos szinten működik.

-Profi, korszerűen berendezett telephelyünkről kiindulva mind a 19 megyében arra törekszünk, hogy szakképzett munkatársaink teljesítsék a tetőszigeteléssel és felújítással kapcsolatos kívánságait.

-Tavaly közel 36 000 négyzetméternyi tetőszigetelésben segédkeztünk 89 Megrendelőnknél.

-A háttérmunkálatokban 4 fős irodai-műszaki személyzetünk felel Megrendelőink elégedettségéért.

-Megrendelőink 98%-ának véleménye szerint a tető nem megfefelő állapotából adódó problémáik (pl. beázás, drága fűtés-és hűtésszámlák, anyagi károk) megoldódtak, miután mi készítettük a tetőfelújítást számukra.

-Több Szakmai Szövetségtagsággal és felelősségbiztosítással rendelkezünk.

Ezek a tetőszigetelő technológáink állnak rendelkezésére:

 • Szórt poliuretán szigetelés /magas-és lapostetőre, épületen kívül és belül egyaránt
 • Iso Paint nenotechnológiás tetőfestékek
 • Mediterrán bitumenes lemezek pala- és cseréptetők felújításához
 • SBS modifikált bitumenes lemezek lapostető-szigeteléshez
 • Kenhető poliuretán lapostető-szigeteléshez

 

Tetőszigetelés bontás nélkül? Az Adorján Renovánál ezekkel a megoldásokkal lehetésges:

 • Sík- és hullámpala
 • Agyag, beton és kerámia cserepek
 • Szegelős zsindely
 • Bitumenes lapostetők
 • Lemeztetők

Bontás nélküli felújítást vállalunk a minimum 80m2 területű családi házak és nyaralók, társasházak, mezőgazdasági szinek, önkormányzati épületek és irodaházak esetében. A tetők formáját illetően vállaljuk a 8%-os dőlésszög feletti magastetők és a 8% alatti dőlésszögű lapostetőkre irányuló munkálatokat.

 

 

Szentlőrinc - Palatető-felújítás mediterrán sbs modifikált bitumenes lemezzel

Tetőszigetelés okosan
A palatető-felújítást és tetőszigetelést minden alkalommal ipari mosással kezdjük. Ekkor a szennyezett tetőről el kell távolítani a mohát, madárürüléket, és a ráégett porosodást. A palatető tisztítás ipari nagynyomású vizes tisztítóval történik, mechanikus tisztítás csak indokolt esetben lehetséges. A nagynyomású víz 100%-ban eltávolítja a mohás, algás szennyezett anyagokat nemcsak a pala és cserép felületéről, hanem az illeszkedési pontok is tiszták lehetnek. A rögzítő viharkapcsok nem sérülnek. A tisztítás közben a pala állapotától függően törhetnek a fedőelemek, illetve a korábban történt sérüléseket javítani kell. A kúpelemeket a gerincről el kell távolítani, mert gátolja a gerinc, valamint oldalgerinc átfedési pontokat a vízbetörés ellen.

Felületi kellősítés - tapadóhíd (mély alapozás)
A bitumen alapú kellősítő anyag felhordása alapvető követelmény a biztos tapadás érdekében, amit Tedy hengerrel, szóróberendezéssel hordunk fel a pala felületére. A mély alapozó feladata, hogy beszívódjon a pala felületébe, ezáltal biztosítva a kellő szilárdságot és tökéletes tapadást a Villas bitumenes zsindelyeknek a palatető-felújítás, valamint a palatető-szigetelés során.


Oromszegélyek, cseppentő vízorrlemezek felhelyezése:
A felület alapozása után kötelező a vízorrlemezek, cseppentő lemezek felhelyezése, mert a kezdő palasoron nincs megfelelő rögzítési, végzárási pont a szélterhelés ellen. Az általunk felhelyezett lemezeket kizárólag önmetszős acélcsavarral rögzítjük a tetőszerkezethez. A szegezett rögzítést a tetődiletáció miatt nem tartjuk biztonságosnak. Igény szerint a régi bádoglemezeket cseréljük.

A tetőszellőzők beépítése kötelező 30 - 50m2-ként!


A bitumenes zsindely felhelyezése lángolvasztással:
A tetőfedésre teljes felületen, a tetőn lévő szerkezetekhez olvasztjuk a bitumenes zsindelyt. A vízfolyás elvezetendő.

Ereszcsatornák cseréje:
A palatető-felújítás során lényeges szempont, hogy a tetőhöz tartozó ereszcsatornákat a palatető bontás nélküli felújítása alkalmával érdemes kicserélni. A csatornatartó vasak a bitumenes zsindely és a  cseppentő lemez alatt helyezkednek el, ezért a későbbi cseréjük szakszerűen nem lehetséges. Az új csatorna biztosítja a csapadékvíz elvezetését, ezáltal az ereszcsatorna markánsan megjelenik, keretezi az épület homlokzatát.

Szentlőrinc - Purhab-szigetelés, azaz a szórt poliuretán tetőszigetelés 


Bizton állíthatjuk, hogy a jelenleg használatos anyagok és a legújabb technológiák között is a legsokoldalúbban alkalmazható megoldásnak bizonyul a tetőszigetelésben.

 

Mik is a szórt purhab-szigetelés előnyei röviden?

Megoldást kínál mind a hő, mind a vízszigetelés problémáira. Nem káros az egészségre. Hőhídmentesen ott is alkalmazható, ahova mással nem érünk el. Hihetetlenül hatékony ezért kis mennyiségben is eredményes. Terhelhető, ezért kültéren UV védelemmel ellátva is alkalmazható. Páraáteresztő, viszont az esővizet kizárja. Más hőszigetelő anyagokkal ellentétben mrettartó, tehát nem kell félni, hogy összeesik.

A purhab szigetelés alkalmazható az épületen belül és kívül is egyaránt. Kiváló befektetés, mert emeli az ingatlan értékét és kivételesen sok energiát spórol számunkra. Kiiktatja az esetleges hőhidakat, továbbá olyan réseket is kitölt, amelyek más anyaggal nem elérhetőek.


Purhab-szigetelés tetőtérben

A szórt poliuretán habot egy speciális berendezés és szórópisztoly segítségével juttatjuk fel a kívánt felületre, amely komoly szaktudást, illetve nagy tapasztalatot igényel. Pár másodperc elteltével a kiszórt anyag megduzzad és megszilárdul. A szórt poliuretán hab többféle formában és sűrűségben létezik. Ide tartoznak a lágy (nyitott cellás), félmerev, és a kemény vagy merev habok, amelyek teljesen lépésállók, illetve terhelhetők.


A zárt cellás szórt purhab kiváló hőszigetelő tulajdonsága mellett tökéletes vízzáró jelleggel is rendelkezik. Ezen kívül még lépésálló is, így egy olyan anyagot eredményez, amely az építőiparban egyedivé és páratlanná teszi. Jelenleg erre csak és kizárólag a szórt poliuretán hab képes, mással nem pótolható, mivel csak több anyag együttes összeépítésével lehet elérni ugyanezt a hatékonyságot. Mindezek miatt az építőipar elsőszámú szigetelése a szórt poliuretán hab. Teljes légzárat alkot, teljesen egybefüggő homogén hő- és vízszigetelést biztosít, így használatával véget vethetünk a hiányos vagy elégtelen szigetelések miatt egekbe szökkenő számláknak.


A szórt purhab-szigetelés tulajdonságai:

 •         Mérettartó és kiemelkedő hőszigetelési tulajdonságú
 •         Varratmentes egységet alkotva nagyszerűen tapad sokféle felületre
 •         Széleskörű felhasználása ismert
 •         Összefüggő, hézag- és hőhídmentes egységet alkot
 •         Nagy szilárdságú, akár lépésálló, terhelhető kivitelű is lehet
 •         Gyorsan kivitelezhető, használata nem okoz fennakadást a szigetelés elkészítésében
 •         Alkalmazása után a páralecsapódás megszűnik, ellenáll a gombák- és a penész károsító hatásainak
 •         Egészségre ártalmatlan, mosható, tisztítható
 •        Önkioltó, B2 besorolású
 •        Várható élettartama jóval 15 év feletti

A szórt poliuretán hab hatékony felhasználása túlmutat az eddig ismert és alkalmazott összes hőszigetelési eljáráson.

Szentlőrinc - Palatető-felújítás árai, tetőszigetelés árak 

Ugye Ön is szeretné tudni a végösszeget, milőtt belevág a tetőfelújításba? És azt is, hogy milyen alapanyagokat kap és azokból mennyit? Tekintse meg palatető- és tetőszigetelő listaárainkat, és ha szimpatikusnak véli őket, kérjen felmérést és árajánlatot tetőszigetelésre, vagy keressen máris mobiltelefonon!

Nincs többé bizonytalanság! Munkánkra garanciát vállalunk, hiszen szeretnénk, hogy Ön a lehető legelégedettebben tekintsen felújított tetőjére.

Üdvözlettel: Adorján Zoltán ügyvezető: +3670 319 76 90

Kistérség: Szentlőrinci
Irányítószám: 7940
Megye: Baranya
Népesség: 7258
Típus: város

Cimkék
Baranya megyetetőszigetelés Szentlőrinc palatető felújítás Szentlőrinc lapostető szigetelés Szentlőrinc pruhab szigetelés Szentlőrinc palafestés Baranya

Tetőszigetelés blog:
palacsik

Tetejére