Borsod-Abaúj-Zemplén

Palatető felújítás, tetőszigetelés

Palatető felújítás Tiszaújváros területén és tetőszigetelés okosan. Purhab szigetelés lapostető szigetelés Árajánlat alapján

Palatető felújítás és tetőszigetelés. Szórt purhabbal és a legjobb megoldásokkal bontás nélkül segítünk a beázó tetőkön!

Iso Paint nanotechnológiás tetőfesték, szórt purhab, mediterrán bitumenes lemez. Csak néhány a tetőszigetelés technológiák között.

Iso Paint nanotechnológiás tetőfesték, szórt purhab, mediterrán bitumenes lemez. Csak néhány a tetőszigetelés technológiák között.

Debreceni telephelyről országosan:

A tetőszigeteléseket és a tetőfelújításokat debreceni telephelyünkről indulva, előre szervezetten teljesítjük egész Magyarország területén. Sajnos egészen kis javító munkákat nem minden esetben tudunk elvállalni gazdaságosan. Ezért kérjük szíves megértésüket.

Az egész ország területén teljesítjük a megrendeléseket
A változó éghajlat érkeztével megnövekedett az esélye a tartósabb esőzéseknek és a viharoknak is, amelyek komoly károkat okozhatnak. A beázó tetők folyamatosan rontják az épület állagát...

Gyűjtsön információkat az Adorján Renova honlapján és nézzen utána az aktualitásoknak a tetőszigetelés blogon. Fontos, hogy olyan kivitelezőt válasszon, aki Önnek szimpatikus megoldással rukkol elő és a bizalom kialakulhat.

Amennyiben az Adorján Renova lesz a tetőszigetelő partnere, először helyzetfelmérésre és helyzetelemzésre számíthat. Munkánkat minden esetben egyedileg készített Árajánlat alapján végezzük, hogy tudja: miből? mennyit? mennyiért?

A palatető felújítás bontás nélkül nano tetőbevonatokkal és mediterrán lemezzel is lehetséges. Ha szeretne több részletet is megtudni a palatető felújítás technológiájáról, akkor tekintse meg honlapomat és kérjen árajánlatot tetőfelújításra.

További információ tetőszigetelésről és palatető felújításról: Adorján Zoltán ügyvezető: +36 70 319 76 90

Tetőszigetelés és palatető felújítás bontás nélkül Tiszaújváros területén. Keressen egész Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből! Magas- és lapostető szigetelés purhabbal és más új technológiákkal

Milyen tetőket tudunk bontás nélkül javítani?

 • Síkpala és hullámpala
 • Cseréptető
 • Zsindely
 • Lemez
 • Kavicsos lapostető
 • PVC lapostető

 

Milyen formályú tetőket tudunk felújítani?

 • Magastetők /8% dőlésszög fölött/
 • Lapostetők/8% dőlésszög alatt/

 

Milyen épületek tetőjét újítjuk bontás nélkül?

 • 80m2 fölötti családi házak, nyaralók
 • Társasházak
 • Mezőgazdasági épületek
 • Ipari telephelyek
 • Önkormányzati és közintézmények

Tiszaújváros -A palatető felújítás technológiái - milyen is a modern tetőszigetelés?

Tetőszigetelés Iso Paint tetőbevonatokkal bontás és piszok nélkül gyorsan!

->Problémák: Kisebb vízszivárgás, meleg, csúnya tető? Palatető felújítás a beázás és a hő ellen nanotechnológiás tetőbevonattal! Egy igazi forradalmi megoldás a palatető felújításban. Ez már nem a jó öreg palafestés, mert amellett, hogy szép színt is ad, még egy rugalmas, gumis bevonatot képez a tető felületén, ez az igazi palatető javítás.

Ez az eljárás kifejezetten azoknak a tető tulajdonosoknak jó megoldás, akik a legolcsóbban szeretnének túl lenni a palatető felújításon. Fontos viszont, hogy kardinális „tető-problémák” esetén ezt az eljárást már csak palajavítással együtt lehet alkalmazni. Akár 15-20 évig védi tetőjét! Hullám, vagy síkpala tetőknél egyaránt alkalmazható.

Tiszaújváros - Iso Paint tetőszigetelés és palatető szigetelés  - a technológia menete:

Tetőszigetelés okosan
Minden alkalommal ipari tisztítást végzünk a tetőn. Ez után 2 rétegben kerül fel a tetőre a dán tetőbevonat. Száradás után egy flexibilis, gumiréteg réteg keletkezik a tető teljes felületén. Nincs moha, gomba, alga. A dán Isopaint Nordic A/S cég terméke megbízható, mert 40 éve a tetők felújítására és védelmére koncentrál.


Milyen típusú tetőfedéseken alkalmazható az Iso Paint tetőszigetelés?
 

Síkpalán, hullámpalán,  normál és műemlék jellegű palán, lemeztetőn – legyen az cserepes vagy trapézlemez, illetve bármilyen típusú cserépen.


Iso Paint Isonit palatető javítás és tetőszigetelés előnyei:

Eltömíti a repedéseket a pala felületén. Nincs alga, moha, gomba a kezelés után, mert megszünteti a létükhöz szükséges életteret. Tartósan szép, hiszen UV álló a tetőszigetelés. 197%-ban rugalmas a palatetőn vagy bármely tetőn. Nagy színválaszték – mindenki megtalálhatja a saját elképezését. Kiválóan tapad a palára, cserépre az, ISO RUBBER pedig kifejezetten a lemeztetők felújítására lett fejlesztve. Egyszerűen bedolgozható, gyorsan szárad – egy családi háztető felújítása mindössze egyetlen nap alatt elkészül. Kis költséggel járó, gyors és tiszta tetőszigetelés és palatető felújítási módszer.

Tetőtér hőszigetelés és palatető felújítása Iso Paint Climate Cooler tetőbevonattal:

Ha nem csak a beázást, hanem a forróságot is szeretné megszüntetni a tetőn, akkor Önnek találták ki a Climate Cooler palatető felújító és tetőszigetelő nanotechnológiás tetőszigetelést. A Climate Cooler a hűvös tetőszigetelő, mert képes a napsugarak 70%-át visszaverni. Így kellemes, lakható élettér alakítható ki a tető alatt. A tetőtér hűtési költségei jelentősen lecsökkennek. Rendelkezik az Isonit festékek kiváló tulajdonságaival.
Cseréptető felújítás ISO PAINT tetőszigetelő bevonatokkal

->Problémák Forró tetőtér, kifakult, mohás cserép, vízszivárgás a repedezett cserepek miatt. Megoldást kínálunk a nanotechnológiás Iso Paint tetőbevonattal! A professzionális dán IsoPaint Nordic tetőbevonatok segítségével nem csak egy új, szebb tetőt nyer, hanem meg is védi cseréptetőjét a következő 15-20 évre! Nem kell túlzott költségekbe vernie magát egy tető teljes cseréjével – elég ha az IsoPaint Nordic A/S tetőbevonatai közül kiválasztja az Önnek legmegfelelőbbet. Ráadásul a felújításkor nincs bontás és piszok.

Milyen típusú cseréptetőknél alkalmazható?

Beton cserép, kerámia cserép, agyag cserép

 
Az Iso Paint tetőszigetelés előnyei, ha nano tetőfestéket alkalmaz:

 • Víztaszító réteget képez a régi tető felületén, eltömíti a repedéseket (DIN EN ISO 1062-3)
 • Tartósan szép, új színű tető az eredmény (kiváló UV-állóság, így növeli a tető élettartamát DIN EN ISO 2810)
 • Kiválóan tapad a tetőszigetelő anyagokra (DIN EN ISO 4624)
 • 197%-ban rugalmas, így a hajszálrepedéseket is eltömíti
 • Több színben elérhető, egyszerűen bedolgozható, gyorsan száradó
 • Kis költséggel, gyorsan és „tiszta” munkával felújítható a tető
 • Megbízható – a dán Isopaint Nordic A/S cég terméke, amely 40 éve a tetők felújítására és védelmére koncentrál


Tiszaújváros - Hideg tetőszigetelés Iso Paint Climate Cooler tetőbevonattal 

A Climate Cooler a hűvös tetőbevonat, mert a nonotechnológiának képes a napsugarak 70%-át visszaverni . Kellemes, lakható élettér alakítható ki a tető alatt. A tetőtér hűtési költsége jelentősen lecsökken. Rendelkezik az Isonit festékek kiváló tulajdonságaival.

Palatető felújítás Villas mediterrán zsindellyel

Problémák-> Nagyobb beázások, nagyon csúnya tető, szökő meleg télen.
 


Palatető felújítás és lapostető szigetelés Tiszaújváros területén sbs modifikált bitumenes lemezzel

Mediterrán tetője lehet akár 1-2 nap alatt! Osztrák tekercses zsindellyel hamar milliókat emelhet  palatetője értékén. Akár rosszabb minőségű palatetők javítása is lehetséges ezzel az eljárással.

Palatető felújítás mediterrán zsindellyel technológiai lépések: Síkpala ipari tisztítása után mélyalapozó anyaggal vonjuk be a palatetőt. Új bádoglemezeket helyezünk fel és a bitumenes zsindelyt teljes felületen lángolvasztással rögzítjük. 30-50 négyzetméterenként tetőszellőzőket építünk be. Könnyű, gyors, bontás nélkül, 12 év írásos garancia. Akár hullámpalát helyettesítve is fel lehet helyezni!

 

Milyen típusú tetőszigeteléseken alkalmazható a mediterrán bitumenes zsindely?

Síkpalán és műemlék palán bontás nélkül. Hullámpalán, cserépen, lemeztetőn - csak bontással és OSB lap aládolgozással.

Palatető felújítás előnyei, ha Villas mediterrán zsindelyt alkalmazunk:

Meglévő tetőfedést nem bontjuk, ezért munka közben nincs rengeteg szemét és beázás, ráadásul gyors és gazdaságos. A Villas zsindelyre 10 év garancia van, a kivitelezésre szintén 10 év, de a várható élettartam 40 év . Megjelenése esztétikus, térhatású mediterrán vagy klasszikus hódfarkú mintás. Kis fajsúlyú (4,5 kg/m2), így a régi tetőt nem terheli túl, nincs szükség megerősítésre. A tartósság érdekében kerámiaőrleménnyel színezik, nem pedig festett mintás.

A felületi érdessége miatt, szükségtelenné válik a hófogók beépítése.

ÉMI által ellenőrzött termék és technológia, az EN ISO 9001 minőségtanúsítvány követelményeinek megfelel.

 
Purhab szigetelés, azaz a szórt poliuretán tetőszigetelés

Nyugodtan állíthatjuk, hogy a jelenleg használatos anyagok között és a legújabb technológiák között is a legsokoldalúbban alkalmazható megoldás a tetőszigetelésben.

 

A szórt purhab szigetelés előnyeiről:

Egyszerre hő- és vízszigetelésre is tökéletes megoldás, nem káros az egészségre. Hőhídmentesen ott is alkalmazhatjuk, ahova mással nem érünk el. Terhelhető, ezért kültéren UV védelemmel ellátva alkalmazható. Páraáteresztő, viszont az esővizet kizárja. Mérettartó, tehát nem kell félni, hogy összeesik, mint más hőszigetelő anyagok.

A purhab szigetelés alkalmazható az épületen belül és kívül is egyaránt. Kiváló befektetés, mert emeli az ingatlan értékét amellett, hogy kivételesen sok energiát spórol számunkra. Kiiktatja az esetleges hőhidakat.


Purhab szigetelés tetőtérben:

A szórt poliuretán habot egy speciális berendezés és egy speciális szórópisztoly segítségével juttatjuk fel a felületre, amely komoly szaktudást, nagy tapasztalatot igényel. A kiszórt anyag pár másodperc elteltével megduzzad és megszilárdul. A szórt poliuretán hab többféle formában-, illetve sűrűségben létezik. A lágy (nyitott cellás), félmerev, és a kemény vagy merev habok, amelyek teljesen lépésállók, illetve terhelhetők.


A zárt cellás szórt purhab kiváló hőszigetelő tulajdonsága mellett tökéletes vízzáró jelleggel is rendelkezik. Mindezek mellett lépésálló is, így egy olyan anyagot eredményez, amely az építőiparban egyedivé és páratlanná teszi. Jelenleg erre csak és kizárólag a szórt poliuretán hab képes, mással nem helyettesíthető, mivel csak több anyag együttes összeépítésével lehet elérni ugyanezt a hatékonyságot. Így az építőipar elsőszámú szigetelése a szórt poliuretán hab. Teljes légzárat alkot, ezért teljesen egybefüggő, homogén hő- és vízszigetelést biztosít, tehát használatával búcsút inthetünk a hiányos, elégtelen szigetelések miatt egekbe szökkenő számláknak.


A szórt purhab szigetelés tulajdonságai:

 •         Mérettartó és kiemelkedő hőszigetelési tulajdonságú
 •         Varratmentes egységet alkot, nagyszerűen tapad sokféle felületre
 •         Széleskörű felhasználása lehetséges
 •         Összefüggő, hézag- és hőhíd mentes egységet alkot
 •         Nagy szilárdságú, akár lépésálló, terhelhető kivitelű is lehet
 •         Gyors kivitelezést tesz lehetővé, nem okoz fennakadást a szigetelés elkészítése
 •        Páralecsapódás megszűnik, ellenáll a gombák- és a penész károsító hatásainak
 •        Egészségre ártalmatlan, mosható, tisztítható
 •        Önkioltó, B2 besorolású
 •        Várható élettartama jóval 15 év feletti


A szórt poliuretán hab hatékonysága túlmutat az eddig ismert és alkalmazott összes hőszigetelési eljáráson.

 
Tiszaújváros - Palatető felújítás ár, tetőszigetelés árak

Mit ér a palatető felújítás árakkal, ha nem tudja meg belőle a fizetendő végösszeget? Tetőszigetelés áraknak van-e értelme, ha azt se tudja, hogy milyen alapanyagokat kap és azokból mennyit? Tekintse meg palatető és tetőszigetelő listaárainkat, és ha szimpatikusnak véli őket, kérjen felmérést és árajánlatot tetőszigetelésre, vagy keressen máris mobiltelefonon!

Üdvözlettel: Adorján Zoltán ügyvezető: +36 70 319 76 90

 

 

Kistérség: Tiszaújvárosi
Irányítószám: 3580
Megye: Borsod-Abaúj-Zemplén
Népesség: 17517
Típus: város

Cimkék
Borsod-Abaúj-Zemplén megyetetőszigetelés Tiszaújváros palatető felújítás Tiszaújváros lapostető szigetelés Tiszaújváros palatető szigetelés Tiszaújváros tetőfelújítás Tiszaújváros palafestés Borsod-Abaúj-Zemplén

Tetőszigetelés blog:
palacsik

Tetejére