Heves

Palatető felújítás, tetőszigetelés

Palatető felújítás Gyöngyöspata. Okos tetőszigetelés és lapostető szigetelés Tételes Árajánlat alapján

A palatető felújítás és a tetőszigetelés sohasem volt ilyen egyszerű. A legújabb technológiákkal, bontás nélkül segítünk a beázó tetőkön!

Iso Paint tetőbevonatok és Villas zsindely a palatető bontás nélküli felújítshoz Gyöngyöspata. Purhab szigetelés egész Heves Megyében

Iso Paint tetőbevonatok és Villas zsindely a palatető bontás nélküli felújítshoz Gyöngyöspata. Purhab szigetelés egész Heves Megyében

Debreceni telephelyről országosan:

A tetőszigeteléseket és a tetőfelújításokat debreceni telephelyünkről indulva, előre szervezetten teljesítjük egész Magyarország területén. Sajnos egészen kis javító munkákat nem minden esetben tudunk elvállalni gazdaságosan. Ezért kérjük szíves megértésüket.

Az egész ország területén teljesítjük a megrendeléseket
A változó éghajlat érkeztével megnövekedett az esélye a tartósabb esőzéseknek és a viharoknak is, amelyek komoly károkat okozhatnak, ha a tetőnk nincs a megfelelő állapotban. Soha nem volt ilyen fontos a tetőszigetelés és a lapostető szigetelés. A palatető felújítást bontás nélkül is vállajuk, így Ön is könnyebben szabdul a szorult helyzetéből.

A tetőszigetelés keretén belül teljes helyzetfelmérést, illetve helyzetelemzést biztosítunk az ügyfeleknek. Munkánkat minden esetben Tételes Árajánlat alapján végezzük, hogy Önt nehogy meglepetés érje.

Nyugati szomszédainknál 10 évenként karbantartásként alkalmazzák a cseréptetőkön az Iso Paint tetőfestéket. Magyarországon alig 7 éve jelent meg a márka. 2010 óta mi is sikerrel alkalmazzuk a tetőfelújítás ezen módját. Tudjuk jól, hogy egy komplett tetőscsere igen költséges, ezért örömmel ajánlom az Ön figyelmébe a tetőfelújítás ezen módját, ha a palatető vagy a lapostető felújításra szorul.


A palatető felújítása bontás nélkül is lehetséges akár 35-40 szavatossággal. Ha önnek is szüksége van egy tüzetes és átfogó ellenőrzésre, esetleg palatető felújításra, akkor hívjon bizalommal. Ha szeretne többet is megtudni a palatető felújítás szolgáltatásunkról, akkor nézzen szét honlapomon és informálódjon Iso Paint tetőfestékről és egyéb bontás nélküli tetőszigetelés technológiáról.

Milyen technológiákkal készítjük a tetőszigeteléseket?

 • Nanotechnológiás tetőfestékek
 • Zárt cellás PURhab szórás lapos és magastetők szigetelésére
 • MARISEAL kenhető poliuretán rendszer lapostető szigeteléshez
 • Mediterrán bitumenes lemez palatető felújításhoz, bontás nélkül


Gyűjtsön honlapomon minél több információt, vagy hívjon engem segítségül és Kérjen Tételes Árajánlatot tetőszigetelésre és palatető felújításra!

Üdvözlettel:

Ifj. Adorján Zoltán műszaki menedzser, ács-tetőfedő

+3670 319 76 90

 

Tetőszigetelés és palatető felújítás bontás nélkül Gyöngyöspata. Keressen egészHeves Megye határain belülről! Magas és lapostető szigetelés Családi és sorházak tetőfelújítása Tételes Árajánlat alapján

Gyöngyöspata - Milyen anyagú tetőfedéseket tudunk bontás nélkül javítani?

 • Pala /sík és hullámpala/
 • Cserép /agyag, beton és kerámia/
 • Zsindely /kandai és tekercses zsindely/
 • Lemez /horganyzott és porfestett/

Milyen formályú tetőket tudunk felújítani?

 • Magastetők /8% dőlésszög fölött/
 • Lapostetők/8% dőlésszög alatt/

Gyöngyöspata - Milyen épületek tetőjét újítjuk bontás nélkül?

 • Minimum 100nm-es lakóépületek /családi- és társasház, nyaraló/
 • Társasházak
 • Gazdasági épületek
 • Önkormáynzatok

Tetőszigetelés okosan

Milyen technológákat használunk a tetőszigeteléshez és a palatető felújításhoz?

    Zárt cellás 35kg súlyú szórt poliuretán hab, azaz purhab, tetőszigetelésre kívül és belül is alkalmazható
    Iso Paint nanotechnológiás tetőfestékek
    Kenhető poliuretán rendszer lapostetőkhüz
    Mediterrán bitumenes lemez palatetőkhöz
    SBS modifikált 5mm vastag bitumenes lemez lapostető szigeteléshez
     

A modifikált, mediterrán bitumenes lemezről, amellyel a palatető felújítás lehetséges bontás nélkül!


Gyors és gazdaságos – A Villas Color lemezzel 2-3 nap alatt elkészithető lakóházának, nyaralójának palatető felújítás, szigetelés bontás nélküli munkái. Így a munkálatokat – hétvégére időzített kivitelezés esetén – akár személyesen is figyelemmel kísérheti. A felújítás nem zajos, nem zavarja sem az Ön, sem környezete pihenését. A Villas Color lemez alkalmazása mellett, az eredeti fedés megtartható, amennyiben szilárdsága és rögzítése megfelelő. Ezzel a technológiával olcsón, hulladék nélkül valósítható meg, a palatetők szigetelése, felújítása, javítása, bontás nélkül.
 
Sokoldalú és dekoratív – A síkpalával, vagy korcolt fémlemez, fedéssel fedett magas palatetők szigetelése, felújítása a Villas által javasolt, többfajta színben és mintázattal kapható Villas Color hegeszthető bitumenes lemez alkalmazásával igen egyszerű, mivel a felület letisztítása után a palatető szigetelés a palán azonnal elhelyezhető. A Villas Color lemez alkalmas új, magastetős épületek OSB lappal kialakított tetőfelületeinek fedésére is.
 
Kipróbált és időtálló – A Villas Color lemezfedéssel, szigeteléssel felújított palatetők, lapostetők, egyéb tetők élettartama jelentősen meghosszabbodik. Az alkalmazástechnikai előírásoknak megfelelően alkalmazott Villas Color lemezre a Villas Icopal gyártó 10 év garanciát vállal. A tetőfelújító lemez megbízhatóságát és népszerűségét számtalan felújított tető bizonyítja országszerte.

Gyöngyöspata - Purhab tetőszigetelés, azaz a szórt poliuretán hab

Nyugodtan állíthatjuk, hogy a legújabb technológiák között is a legsokoldalúbban alkalmazható megoldás a tetőszigetelésben.
 

Mik is a szórt purhab szigetelés előnyei röviden?
    Egyszerre hő- és vízszigetelésre is megoldást nyújt
    Hőhídmentesen ott is alkalmazhatjuk, ahova mással nem érünk el
    Nagyon hatékony ezért kis mennyiségben is hasznos.
    Terhelhető, ezért kültéren UV védelemmel ellátva alkalmazható.
    Páraáteresztő képessége mellett vízzáró bevonat
    Mérettartó, tehát nem kell félni, hogy összeesik, mint más hőszigetelő anyagokPúrhab szigetelés tetőtérben

A szórt poliuretán habot egy speciális berendezés és egy speciális szórópisztoly segítségével juttatjuk fel a felületre, amely komoly szaktudást, nagy tapasztalatot igényel. A kiszórt anyag pár másodperc elteltével megduzzad és megszilárdul. A szórt poliuretán hab többféle formában-, illetve sűrűségben létezik. A lágy (nyitott cellás), félmerev, és a kemény vagy merev habok, amelyek teljesen lépésállók, illetve terhelhetők.


A zárt cellás szórt purhab kiváló hőszigetelő tulajdonsága mellett tökéletes vízzáró jelleggel is rendelkezik. Mind ezek mellett lépésálló is, így egy olyan anyagot eredményez, amely az építőiparban egyedivé és páratlanná teszi. Jelenleg erre csak és kizárólag a szórt poliuretán hab képes, mással nem helyettesíthető, mivel csak több anyag együttes összeépítésével lehet elérni ugyanezt a hatékonyságot. Ezért az építőipar elsőszámú szigetelése a szórt poliuretán hab. Teljes légzárat alkot, ezért teljesen egybefüggő, homogén hő- és vízszigetelést biztosít, így használatával búcsút inthetünk a hiányos, elégtelen szigetelések miatt egekbe szökkenő számláknak.


A szórt purhab szigetelés tulajdonságai:

Mérettartó és kiemelkedő hőszigetelési tulajdonságú, 3cm purhab megfele 8cm prémium hőszigetelő anyaggal. Varratmentes és egységet alkot, nagyszerűen tapad a fogadó felületre. Széleskörű felhasználása lehetséges, például kül- és beltéren, függőleges, vízszintes és ferde felületen egyaránt. Összefüggő, hézag- és hőhíd mentes egységet alkot. Lépésálló, terhelhető kivitelűben is létezik. Hatékony kivitelezést tesz lehetővé, nem okoz fennakadást a szigetelés elkészítése.

    Páralecsapódás megszűnik, ellenáll a gombák- és a penész károsító hatásainak
    Egészségre ártalmatlan, mosható, tisztítható
    Önkioltó, B2 besorolású
    Várható élettartama jóval 15 év feletti

Kérjen Személyre szabott Árajánlatot tetőszigetelésre, purhab szigetelésre és palatető felújításra!

Üdvözlettel: Adorján Zoltán +3670 319 76 90

Kistérség: Gyöngyösi
Irányítószám: 3035
Megye: Heves
Népesség: 6075
Típus: község

Cimkék
Heves megyetetőszigetelés Gyöngyöspata palatető felújítás Gyöngyöspata lapostető szigetelés Gyöngyöspata purhab szigetelés Gyöngyöspata

Tetőszigetelés blog:
palacsik

Tetejére