Baranya

Palatető felújítás, tetőszigetelés

Palatető felújítás Szigetvár. Okos tetőszigetelés és lapostető szigetelés szórt púrhab szigetelés Szigetvár

A palatető felújítás és a tetőszigetelés sohasem volt ilyen egyszerű. A legújabb purhab technológiákkal, bontás nélkül segítünk a beázó tetőkön!

Iso Paint tetőbevonatok palatető bontás nélküli felújítshoz Szigetvár. Tetőszigetelés egész Baranya Megyében

Iso Paint tetőbevonatok palatető bontás nélküli felújítshoz Szigetvár. Tetőszigetelés egész Baranya Megyében

Debreceni telephelyről országosan:

A tetőszigeteléseket és a tetőfelújításokat debreceni telephelyünkről indulva, előre szervezetten teljesítjük egész Magyarország területén. Sajnos egészen kis javító munkákat nem minden esetben tudunk elvállalni gazdaságosan. Ezért kérjük szíves megértésüket.

Az egész ország területén teljesítjük a megrendeléseket
Megnövekedett az esélye a tartósabb esőzéseknek és a viharoknak is, amelyek komoly károkat okozhatnak, ha a tetőnk nincs szigetelve. Soha nem volt ilyen fontos a tetőszigetelés és a lapostető szigetelés. A palatető felújítást bontás nélkül, többféle technológiávalis vállajuk, így Ön is könnyebben szabdul a szorult helyzetéből.

A tetőszigetelés keretén belül teljes helyzetfelmérést, illetve helyzetelemzést biztosítunk az ügyfeleknek. A tetőszigeteléstTételes Árajánlat alapján végezzük, hogy Önt nehogy meglepetés érje.

A palatető felújítást bontás nélküli megoldásokkal ajánljuk. Ha szeretne több részletet is megtudni a palatető felújítás technológiáról, akkor tekintse meg honlapomat és kérjen tételes árajánlatot tetőfelújításra.

Nyugati szomszédainknál 10 évenként karbantartásként alkalmazzák a cseréptetőkön az Iso Paint nanotechnológiás tetőfestéket. Magyarországon az Adorján Renova 2010 óta sikerrel alkalmazza a tetőszigetelés ezen módját. Tudjuk jól, hogy egy komplett tetőscsere igen költséges, ezért örömmel ajánlom az Ön figyelmébe a tetőfelújítás ezen módját, ha a palatető vagy a lapostető felújításra szorul.


A palatető felújítása bontás nélkül is lehetséges akár 35-40 szavatossággal. Ha önnek is szüksége van egy tüzetes és átfogó ellenőrzésre, esetleg palatető felújításra, akkor hívjon bizalommal. Ha szeretne többet is megtudni a palatető felújítás szolgáltatásunkról, akkor nézzen szét a tetőszigetelés blogon és informálódjon Iso Paint tetőfestékről és egyéb bontás nélküli technológiáról.

Kérjen Egyedis Árajánlatot tetőszigetelésre és palatető felújításra.Üdvözlettel: Adorján Zoltán +3670 319 76 90

Tetőszigetelés és palatető felújítás bontás nélkül Szigetvár. Magas- és lapostető szórt púrhab szigetelése egész Magyarországon

 

Milyen tetőszigetelő technológáink vannak?

 • Szórt poliuretán szigetelés /magas és lapostetőre, épületen kívül és belül egyaránt
 • Iso Paint nenotechnológiás tetőfestékek
 • Mediterrán bitumenes lemezek palatetők és cseréptetők felújításához
 • SBS modifikált bitumenes lemezek lapostető szigeteléshez
 • Kenhető poliuretán szigetelés lapostető szigetelés

 

Tetőszigetelés bontás nélkül? Igen!

 • Síkpala és hullámpala
 • Agyag, beton és kerámia cserepek
 • Szegelős zsindely
 • Bitumenes lapostetők
 • Lemeztetők

 

Milyen formályú tetőket tudunk felújítani?

 • Magastetők /8% dőlésszög fölött/
 • Lapostetők/8% dőlésszög alatt/

 

Milyen épületek tetőjét újítjuk bontás nélkül? Minimum 80m2!

 • Családiház és nyaraló
 • Társasházak
 • Mezőgazdasági szinek,
 • Önkormáynzati épületek
 • Irodaházak

Szigetvár - Palatető felújítás mediterrán sbs modifikált bitumenes lemzzel

Tetőszigetelés okosan
A palatető felújítást és tetőszigetelést minden alkalommal ipari mosássak kezdünk. Ekkor a szennyezett tetőről kell eltávolítani a mohát, madárürüléket, ráégett porosodást. A palatető tisztítás ipari nagynyomású vizes tisztítóval történik, mechanikus tisztítás csak indokolt esetben lehetséges. A nagynyomású víz 100%-ban eltávolítja a mohás, algás szennyezett anyagokat nem csak a pala és cserép felületén, hanem az illeszkedési pontok is tiszták lehetnek. A rögzítő vihar kapcsok nem sérülnek. A tisztítás közben a pala állapotától függően törhetnek a fedőelemek, illetve korábban történt sérüléseket javítani kell. A kúpelemeket a gerincről el kell távolítani, mert gátolja, a gerinc, oldalgerinc átfedési pontokat a víz betörés ellen.

Felületi kellősítés - tapadóhíd (mély alapozás)
A bitumen alapú kellősítő anyag felhordása alapvető követelmény a biztos tapadás érdekében. Amit Tedy hengerrel, szóróberendezéssel hordunk fel a pala felületére. A mély alapozó feladata, hogy beszívódik a pala felületébe ezzel biztosítja a kellő szilárdságot. Tökéletes tapadást biztosít a palatető felújítás, palatető szigetelés során, a Villas bitumenes zsindelynek.

Oromszegélyek, cseppentő vízorr lemezek felhelyezése:
A felület alapozása után kötelező a víz orr lemezek, cseppentő lemezek felhelyezése, mert a kezdő palasoron nincs megfelelő rögzítési, végzárási pont szélterhelés ellen. Az általunk felhelyezett lemezeket kizárólag önmetszős acélcsavarral rögzítjük a tetőszerkezethez. A szegezett rögzítést nem tartjuk biztonságosnak a tetődiletáció miatt. Igény szerint a régi bádoglemezeket cseréljük. A tetőszellőzők beépítése kötelező 30 m2 -50m2-ként!

A bitumenes zsindely felhelyezés lángolvasztással:
A tetőfedésre teljes felületen olvasztjuk a bitumenes zsindelyt. A tetőn lévő szerkezetekhez olvasztjuk a zsindelyt a vízfolyást elvezetendő.

Ereszcsatornák cseréje:
A palatető felújítás során lényeges szempont, hogy a tetőhöz tartozó ereszcsatornákat a palatető bontás nélküli felújítás során érdemes kicserélni. A csatorna tartó vasak a bitumenes zsindely és a  cseppentő lemez alatt helyezkedik el, ezért a későbbi cseréje szakszerűen nem lehetséges. Az új csatorna biztosítja a csapadékvíz elvezetésé. Ez által az ereszcsatorna markánsan megjelenik, keretezi az épület homlokzatát.

Purhab szigetelés, azaz a szórt poliuretán tetőszigetelés Szigetvár


Nyugodtan állíthatjuk a jelenleg használatos anyagok között a legújabb technológiák között is a legsokoldalúbban alkalmazható megoldás a tetőszigetelésben

 

Mik is a szórt purhab szigetelés előnyei röviden?

Egyszerre hő- és vízszigetelésre is tökéletes megoldás, nem káros az egészségre. Hőhídmentesen ott is alkalmazhatjuk, ahova mással nem érünk el. Hihetetlenül hatékony ezért kis mennyiségben is eredményre vezet. Terhelhető, ezért kültéren UV védelemmel ellátva alkalmazható. Páraáteresztő, viszont az esővizet kizárja. Mérettartó, tehát nem kell félni, hogy összeesik, mint más hőszigetelő anyagok


A purhab szigetelés alkalmazható az épületen belül és kívül egyaránt. Kiváló befektetés, mert emeli az ingatlan értékét, amellett, hogy kivételesen sok energiát spórol számunkra. Kiiktatja az esetleges hőhidakat, olyan réseket is kitölt a szórt purhab, amelyek más anyaggal nem elérhetőek.
Púrhab szigetelés tetőtérben

A szórt poliuretán habot egy speciális berendezés és egy speciális szórópisztoly segítségével juttatjuk fel a felületre, amely komoly szaktudást, nagy tapasztalatot igényel. A kiszórt anyag pár másodperc elteltével megduzzad és megszilárdul. A szórt poliuretán hab többféle formában-, illetve sűrűségben létezik. A lágy (nyitott cellás), félmerev, és a kemény vagy merev habok, amelyek teljesen lépésállók, illetve terhelhetők.


A zárt cellás szórt purhab kiváló hőszigetelő tulajdonsága mellett tökéletes vízzáró jelleggel is rendelkezik. Mind ezek mellett lépésálló is, így egy olyan anyagot eredményez, amely az építőiparban egyedivé és páratlanná teszi. Jelenleg erre csak és kizárólag a szórt poliuretán hab képes, mással nem helyettesíthető, mivel csak több anyag együttes összeépítésével lehet elérni ugyanezt a hatékonyságot. Ezért az építőipar elsőszámú szigetelése a szórt poliuretán hab. Teljes légzárat alkot, ezért teljesen egybefüggő, homogén hő- és vízszigetelést biztosít, így használatával búcsút inthetünk a hiányos, elégtelen szigetelések miatt egekbe szökkenő számláknak.


A szórt purhab szigetelés tulajdonságai:

 •         Mérettartó és kiemelkedő hőszigetelési tulajdonságú
 •         Varratmentes egységet alkot, nagyszerűen tapad sokféle felületre
 •         Széleskörű felhasználása lehetséges
 •         Összefüggő, hézag- és hőhíd mentes egységet alkot
 •         Nagy szilárdságú, akár lépésálló, terhelhető kivitelű is lehet
 •         Gyors kivitelezést tesz lehetővé, nem okoz fennakadást a szigetelés elkészítése


    Páralecsapódás megszűnik, ellenáll a gombák- és a penész károsító hatásainak
    Egészségre ártalmatlan, mosható, tisztítható
    Önkioltó, B2 besorolású
    Várható élettartama jóval 15 év feletti


A szórt poliuretán hab hatékonysága túlmutat az eddig ismert és alkalmazott összes hőszigetelési eljáráson.

Szigetvár - Palatető felújítás ár, tetőszigetelés árak Szigetvár

Mit ér a palatető felújítás árakkal, ha nem tudja meg belőle a fizetendő végösszeget? Tetőszigetelés áraknak van-e értelme, ha azt se tudja, hogy milyen alapanyagokat kap és azokból mennyit? Mi vállaljuk árainkat tételesen is. Tekintse meg palatető és tetőszigetelő listaárainkat, és ha szimpatikusnak véli őket, kérjen ingyen felmérést és tételes árajánlatot tetőszigetelésre, vagy keressen máris mobiltelefonon!

Üdvözlettel: Adorján Zoltán ács és tetőfedő, műszaki menedzser

+36 70/ 319 76 90

Kistérség: Szigetvári
Irányítószám: 7900
Megye: Baranya
Népesség: 11392
Típus: város

Cimkék
Baranya megyetetőszigetelés Szigetvár palatető felújítás Szigetvár lapostető szigetelés Szigetvár pruhab szigetelés Szigetvár palafestés Baranya

Tetőszigetelés blog:
palacsik

Tetejére