Pest

Palatető felújítás, tetőszigetelés

Ócsa - Bontás nélküli tetőszigetelés és palatető-felújítás. Magyarország egész területén vállalt tetőszigetelés és lapostető-szigetelés Árajánlat alapján

A palatető-felújítás és a tetőszigetelés sohasem volt ilyen egyszerű. A legújabb technológiákkal, bontás nélkül segítünk a beázó tetőkön! Célunk, hogy Ön ne féljen a beázástól és a drága fűtésszámlától. Továbbá, hogy csúszás nélkül készüljenek el a munkálatok, úgy, ahogyan azt az együttműködésünk elején megbeszéltük.

Ócsa - Iso Paint tetőbevonatok és Villas zsindely a palatető bontás nélküli felújításához. Tetőfelújítás egész Pest megyében

Ócsa - Iso Paint tetőbevonatok és Villas zsindely a palatető bontás nélküli felújításához. Tetőfelújítás egész Pest megyében

Debreceni telephelyről országosan:

A tetőszigeteléseket és a tetőfelújításokat debreceni telephelyünkről indulva, előre szervezetten teljesítjük egész Magyarország területén. Sajnos egészen kis javító munkákat nem minden esetben tudunk elvállalni gazdaságosan. Ezért kérjük szíves megértésüket.

Az egész ország területén teljesítjük a megrendeléseket
A változó éghajlati viszontagságoknak nem kell kéz a kézben járnia tetője állapotának romlásával. Ha Ön is így gondolja, keresse fel az Adorján Renova munkatársait, akik ezt a célt tartják szem előtt. A palatető-felújítást bontás nélkül is vállaják, így Ön is könnyebben szabadul a nemkívánatos helyzetből.

Ahogy mi dolgozunk: A tetőszigetelés keretén belül teljes helyzetfelmérést, illetve helyzetelemzést biztosítunk az ügyfeleknek. Munkánkat minden esetben Árajánlat alapján végezzük, Önt minden tételről részletesen tájékoztatjuk. Műszaki személyzetünk egyedi tanácsadással segíti a Megrendelőinket, hogy még a munkálatok megkezdése előtt feltárjuk az esetleges rejettt hibákat.

Az általunk kínált palatető-felújító szolgáltatásunk a piacon megtalálható további ajánlatok  közül is a legszerencsésebb választásnak bizonyul. Ha szeretne erről több részletet is megtudni, akkor tekintse meg honlapomat és kérjen árajánlatot tetőfelújításra.

Nyugati szomszédaink rendszeresen, 10 évenkénti karbantartásként alkalmazzák a cseréptetőkön az Iso Paint tetőfestéket. Mióta nálunk is megjelent ez a márka, mi is sikerrel alkalmazzuk a tetőfelújításban. Nem szeretnénk, hogy egy komplett tetőscsere költségei megnehezítsék az életét, ezért örömmel ajánlom figyelmébe a tetőfelújítás fentebb említett módját, ha a palatető vagy a lapostető felújításra szorul.


35-40 évre biztonságban tudhatja tetőjét ezzel a bontás nélküli megoldással. Szükségét érzi egy tüzetes és átfogó ellenőrzésre, esetleg palatető-felújításra? Ne késlekedjen, hívjon bizalommal. Ha szeretne többet is megtudni a palatető felújítás szolgáltatásunkról, akkor nézzen szét honlapomon és informálódjon Iso Paint tetőfestékről és egyéb bontás nélküli tetőszigetelés technológiáról.

Szeretne véglegesen megszabadulni a beázástól, az ettől való idegeskedéstől, a magas hűtés -és fűtésszámláktól? Végeztesse tetőfelújítását az Adorján Renovával! Mi csúszás nélkül, megfizethető áron, garanciát vállalva végzünk minőségi munkát. 

Mielőtt szorult helyzetbe kerülne, hívjon engem segítségül egész Pest megyéből!

Kérjen Árajánlatot tetőszigetelésre és palatető-felújításra.

Üdvözlettel: Adorján Zoltán ügyvezető: +3670 319 76 90

Ócsa - Tetőszigetelés és palatető-felújítás bontás nélkül. Keressen egész Pest megye határain belülről! Magas és lapostető szigetelés. Családi és sorházak tetőfelújítása Árajánlat alapján

Összegezve, mit érdemes tudni az Adorján Renováról?

- Magyarország egyik legnagyobb bontásmentes, gazdaságos kivitelezői vagyunk, akik gyártói kapcsolatokkal rendelkeznek, és szövetségi felügyelet alatt, olcsón, pontosan dolgoznak.

- Bennünket kizárt, hogy utólérjen a munkaerő- válság, hiszen kiváló szakembereink lelkesek és rendkívül ügyesen dolgoznak minden megbízáson, hogy a munkálatok semmiképpen se csússzanak.

- Nem egyszer kérték már fel cégünket, hogy egy rosszul sikerült munkát javítson ki, miután a kivitelező eltűnt és nem vállalt garanciát, sőt nem tartotta be a megállípodást, drágán dolgozott és nagy csúszást okozott a Megrendelőnek.

-Csúszás nélkül, a határidő pontos betartásával dolgozunk, olcsó kivitelezést teszünk lehetővé, a munkálatok alatt nem termelünk sok szemetet és koszt. Ez annak ksözönhető, hogy a tetőfelújítást bontásmentesen végezzük.

-Megrendelőnik értékei az együttműködés alatt végig biztonságban vannak, munkánkra garanciát vállalunk. 

-Rendkívül jó csapattal rendelkezünk, szakembereink mindent megtesznek azért, hogy a munka az Ön igényeinek mindenben megfeleljen és gyorsan elkészüljön.

Beszéljenek a számok:

2009 óta permentesen működő vállalkozás vagyunk, aki mind a 19 magyarországi megyében jelen van.

Telephelyünket Debrecenben rendeztük be, profi módon, korszerű eszközökkel. Innen kiindulva szakképzett munkatársaink teljesítik a megrendeléseket.

A 4 fős irodai-műszaki személyzetünk pedig folyamatosan gondoskodik az elégedettségek színvonalának fenntartásáról és Megrendelőink értékeinek biztonságban tartásáról. 

Hatékony teljesítményünket igazolva, 2018-ban közel 36 000 mtetőfelület javításában és szigetelésében segítettünk 89 Megrendelőnknek.

Több Szakmai Szövetség tagjai vagyunk, rendelkezünk felelőségbiztosítással. 

 

Milyen anyagú tetőfedéseket tudunk bontás nélkül javítani?

  • Pala /sík- és hullámpala/
  • Cserép /agyag, beton és kerámia/
  • Zsindely /kandai- és tekercses zsindely/
  • Lemez /horganyzott- és porfestett/

Milyen formájú tetőket tudunk felújítani?

  • Magastetők /8% dőlésszög fölött/
  • Lapostetők/8% dőlésszög alatt/

Milyen épületek tetőjét újítjuk bontás nélkül?

  • Minimum 100 m2-es lakóépületek /családi- és társasház, nyaraló/
  • Társasházak
  • Gazdasági épületek
  • Önkormányzatok

Kérdése van? Állok rendelkezésére! Hívjon engem segítségül!

Üdvözlettel: Adorján Zoltán ügyvezető: +3670 319 76 90

 

Tetőszigetelés okosan

Kistérség: Gyáli
Irányítószám: 2364
Megye: Pest
Népesség: 8791
Típus: város

Cimkék
Pest megyetetőszigetelés Ócsa palatető felújítás Ócsa lapostető szigetelés Ócsa palatető szigetelés Ócsa tetőfelújítás Ócsa palafestés Pest

Tetőszigetelés blog:
palacsik

Tetejére