Jász-Nagykun-Szolnok

Palatető felújítás, tetőszigetelés

Palatető felújítás Karcag. Okos tetőszigetelés és lapostető szigetelés Tételes Árajánlat alapján

A palatető felújítás és a tetőszigetelés sohasem volt ilyen egyszerű. A legújabb technológiákkal, bontás nélkül segítünk a beázó tetőkön!

Iso Paint tetőbevonatok és purhab szigetelés a palatető bontás nélküli felújítshoz Karcag. Tetőfelújítás egész Jász-Nagykun-Szolnok Megyében

Iso Paint tetőbevonatok és purhab szigetelés a palatető bontás nélküli felújítshoz Karcag. Tetőfelújítás egész Jász-Nagykun-Szolnok Megyében

Debreceni telephelyről országosan:

A tetőszigeteléseket és a tetőfelújításokat debreceni telephelyünkről indulva, előre szervezetten teljesítjük egész Magyarország területén. Sajnos egészen kis javító munkákat nem minden esetben tudunk elvállalni gazdaságosan. Ezért kérjük szíves megértésüket.

Az egész ország területén teljesítjük a megrendeléseket
A változó éghajlat érkeztével megnövekedett az esélye a tartósabb esőzéseknek és a viharoknak is, amelyek komoly károkat okozhatnak, ha a tetőnk nincs a megfelelő állapotban. Soha nem volt ilyen fontos a tetőszigetelés és a lapostető szigetelés. A palatető felújítást bontás nélkül is vállajuk, így Ön is könnyebben szabdul a szorult helyzetéből.

Karcag - A tetőszigetelés keretén belül teljes helyzetfelmérést, illetve helyzetelemzést biztosítunk az ügyfeleknek. Munkánkat minden esetben Tételes Árajánlat alapján végezzük, hogy Önt nehogy meglepetés érje. A palatető felújítás szolgáltatásunk a piacon megtalálható ajánlatok  közül is a legszerencsésebb választás. Ha szeretne több részletet is megtudni a palatető felújítás technológiárólról, akkor tekintse meg honlapomat és kérjen tételes árajánlatot tetőfelújításra.

Nyugati szomszédainknál 10 évenként karbantartásként alkalmazzák a cseréptetőkön az Iso Paint tetőfestéket. Magyarországon alig 6 éve jelent meg a márka. 2010 óta mi is sikerrel alkalmazzuk a tetőfelújítás ezen módját. Tudjuk jól, hogy egy komplett tetőscsere igen költséges, ezért örömmel ajánlom az Ön figyelmébe a tetőfelújítás ezen módját, ha a palatető vagy a lapostető felújításra szorul.

A palatető felújítása bontás nélkül is lehetséges akár 35-40 szavatossággal. Ha önnek is szüksége van egy tüzetes és átfogó ellenőrzésre, esetleg palatető felújításra, akkor hívjon bizalommal. Ha szeretne többet is megtudni a palatető felújítás szolgáltatásunkról, akkor nézzen szét honlapomon és informálódjon Iso Paint tetőfestékről és egyéb bontás nélküli tetőszigetelés technológiáról.

Kérjen Tételes Árajánlatot tetőszigetelésre és palatető felújításra.Üdvözlettel: Ifj. Adorján Zoltán +3670 319 76 90

Tetőszigetelés és palatető felújítás bontás nélkül Karcag. Keressen egészJász-Nagykun-Szolnok Megye határain belülről! Magas és lapostető szigetelés Családi és sorházak tetőfelújítása, purhab szigetelés Tételes Árajánlat alapján

 

Milyen anyagú tetőfedéseket tudunk bontás nélkül javítani?

 • Pala /sík és hullámpala/
 • Cserép /agyag, beton és kerámia/
 • Zsindely /kandai és tekercses zsindely/
 • Lemez /horganyzott és porfestett/

 

Milyen formályú tetőket tudunk felújítani?

 • Magastetők /8% dőlésszög fölött/
 • Lapostetők/8% dőlésszög alatt/

 

Milyen épületek tetőjét újítjuk bontás nélkül?

 • Minimum 100nm-es lakóépületek /családi- és társasház, nyaraló/
 • Társasházak
 • Gazdasági épületek
 • Önkormáynzatok

 

Milyen technológákat használunk a tetőszigeteléshez és a palatető felújításhoz?

 •     Zárt cellás 35kg súlyú szórt poliuretán hab, azaz purhab, tetőszigetelésre kívül és belül is alkalmazható
 •     Iso Paint nanotechnológiás tetőfestékek
 •     Kenhető poliuretán rendszer lapostetőkhüz
 •     Mediterrán bitumenes lemez palatetőkhöz
 •     SBS modifikált 5mm vastag bitumenes lemez lapostető szigeteléshez

Tetőszigetelés okosan

Mik is a szórt purhab szigetelés előnyei röviden?

 •     Egyszerre hő- és vízszigetelésre is megoldást nyújt
 •     Hőhídmentesen ott is alkalmazhatjuk, ahova mással nem érünk el
 •     Nagyon hatékony ezért kis mennyiségben is hasznos.
 •     Terhelhető, ezért kültéren UV védelemmel ellátva alkalmazható.
 •     Páraáteresztő képessége mellett vízzáró bevonat
 •     Mérettartó, tehát nem kell félni, hogy összeesik, mint más hőszigetelő anyagok

Karcag - Púrhab szigetelés tetőtérben

A szórt poliuretán habot egy speciális berendezés és egy speciális szórópisztoly segítségével juttatjuk fel a felületre, amely komoly szaktudást, nagy tapasztalatot igényel. A kiszórt anyag pár másodperc elteltével megduzzad és megszilárdul. A szórt poliuretán hab többféle formában-, illetve sűrűségben létezik. A lágy (nyitott cellás), félmerev, és a kemény vagy merev habok, amelyek teljesen lépésállók, illetve terhelhetők.


A zárt cellás szórt purhab kiváló hőszigetelő tulajdonsága mellett tökéletes vízzáró jelleggel is rendelkezik. Mind ezek mellett lépésálló is, így egy olyan anyagot eredményez, amely az építőiparban egyedivé és páratlanná teszi. Jelenleg erre csak és kizárólag a szórt poliuretán hab képes, mással nem helyettesíthető, mivel csak több anyag együttes összeépítésével lehet elérni ugyanezt a hatékonyságot. Ezért az építőipar elsőszámú szigetelése a szórt poliuretán hab. Teljes légzárat alkot, ezért teljesen egybefüggő, homogén hő- és vízszigetelést biztosít, így használatával búcsút inthetünk a hiányos, elégtelen szigetelések miatt egekbe szökkenő számláknak.


A szórt purhab szigetelés tulajdonságai:

Mérettartó és kiemelkedő hőszigetelési tulajdonságú, 3cm purhab megfele 8cm prémium hőszigetelő anyaggal. Varratmentes és egységet alkot, nagyszerűen tapad a fogadó felületre. Széleskörű felhasználása lehetséges, például kül- és beltéren, függőleges, vízszintes és ferde felületen egyaránt. Összefüggő, hézag- és hőhíd mentes egységet alkot. Lépésálló, terhelhető kivitelűben is létezik. Hatékony kivitelezést tesz lehetővé, nem okoz fennakadást a szigetelés elkészítése.

    Páralecsapódás megszűnik, ellenáll a gombák- és a penész károsító hatásainak
    Egészségre ártalmatlan, mosható, tisztítható
    Önkioltó, B2 besorolású
    Várható élettartama jóval 15 év feletti


A modifikált, mediterrán bitumenes lemezről, amellyel a palatető felújítás lehetséges bontás nélkül!

Tetőszigetelés okosan


Gyors és gazdaságos – A Villas Color lemezzel 2-3 nap alatt elkészithető lakóházának, nyaralójának palatető felújítás, szigetelés bontás nélküli munkái. Így a munkálatokat – hétvégére időzített kivitelezés esetén – akár személyesen is figyelemmel kísérheti. A felújítás nem zajos, nem zavarja sem az Ön, sem környezete pihenését. A Villas Color lemez alkalmazása mellett, az eredeti fedés megtartható, amennyiben szilárdsága és rögzítése megfelelő. Ezzel a technológiával olcsón, hulladék nélkül valósítható meg, a palatetők szigetelése, felújítása, javítása, bontás nélkül.
 
Sokoldalú és dekoratív – A síkpalával, vagy korcolt fémlemez, fedéssel fedett magas palatetők szigetelése, felújítása a Villas által javasolt, többfajta színben és mintázattal kapható Villas Color hegeszthető bitumenes lemez alkalmazásával igen egyszerű, mivel a felület letisztítása után a palatető szigetelés a palán azonnal elhelyezhető. A Villas Color lemez alkalmas új, magastetős épületek OSB lappal kialakított tetőfelületeinek fedésére is.
 
Kipróbált és időtálló – A Villas Color lemezfedéssel, szigeteléssel felújított palatetők, lapostetők, egyéb tetők élettartama jelentősen meghosszabbodik. Az alkalmazástechnikai előírásoknak megfelelően alkalmazott Villas Color lemezre a Villas Icopal gyártó 10 év garanciát vállal. A tetőfelújító lemez megbízhatóságát és népszerűségét számtalan felújított tető bizonyítja országszerte.

Kistérség: Karcagi
Irányítószám: 5300
Megye: Jász-Nagykun-Szolnok
Népesség: 22579
Típus: város

Cimkék
Jász-Nagykun-Szolnok megyetetőszigetelés Karcag palatető felújítás Karcag lapostető szigetelés Karcag purhab szigetelés Karcag

Tetőszigetelés blog:
palacsik

Tetejére