Jász-Nagykun-Szolnok

Palatető felújítás, tetőszigetelés

Tiszaföldvár - Tetőszigetelés és palatető-felújítás, mindez bontásmentesen. Tetőszigetelés és lapostető-szigetelés Árajánlat alapján Magyarország egész területén

Legyen az Ön számára is gyerekjáték a palatető-felújítás és a tetőszigetelés az egyszerűen kezelhető, bontás nélküli technológiákkal! Legfőbb célunk, hogy Önt megkíméljük a beázástól és a drága fűtésszámláktól való félelemtől. Munkánkat csúszás nélkül végezzük, ahogyan azt a munkálatok elkezdése előtt megbeszéltük.

Tiszaföldvár - Iso Paint tetőbevonatok és purhab-szigetelés, nanotechnológiás szigetelések a palatető bontás nélküli felújításához. Tetőfelújítás egész Jász-Nagykun-Szolnok megyében

Tiszaföldvár - Iso Paint tetőbevonatok és purhab-szigetelés, nanotechnológiás szigetelések a palatető bontás nélküli felújításához. Tetőfelújítás egész Jász-Nagykun-Szolnok megyében

Debreceni telephelyről országosan:

A tetőszigeteléseket és a tetőfelújításokat debreceni telephelyünkről indulva, előre szervezetten teljesítjük egész Magyarország területén. Sajnos egészen kis javító munkákat nem minden esetben tudunk elvállalni gazdaságosan. Ezért kérjük szíves megértésüket.

Az egész ország területén teljesítjük a megrendeléseket
Tetőnk állapota nap mint nap szélsőséges éghajlati viszonyok áldozatául esik. A helyzeten ront, ha nincs megfelelően kezelve a felülete. Ezáltal kiemelt jelentőséggel bír a tető-és lapostető-szigetelés. Az Adorján Renova megoldást kínál helyzetére, a palatető-felújítást bontás nélkül is vállalja, ezzel is könnyebbé téve a munkálatok kivitelezését. Bontásmentes kivitelezőkkénk, tetőfelújításunk legnagyobb előnye, hogy a munka gyorsan, olcsón és szemét termelése nélkül elkészül.

Tiszaföldvár - Megkeresésünk után, de még a munkálatok elkezdése előtt teljes helyzetfelmérést, illetve helyzetelemzést biztosítunk az ügyfeleknek. Munkánkat minden esetben Árajánlat alapján végezzük, hogy időközben ne kerüljenek elő váratlan tételek. Megrendelőinket továbbá egyedi tanácsadással is segítjük, melyek során felszínre kerülnek a rejtett hibák, pontatlanságok. Bátran állíthatjuk, hogy a palatető-felújítás szolgáltatásunk a piacon megtalálható ajánlatok  közül is a legszerencsésebb választás.

Hogy miért? Tudjon meg többet a palatető-felújítás technológiájáról, tekintse meg honlapomat és kérjen árajánlatot tetőfelújításra.

Ügyes, lelkes és szakképzett kollégáinkkal öröm együtt dolgozni, így bátran vállalunk országos szinten kisebb-nagyobb munkálatokat. Cégünket biztosan nem éri utól a munkaerő válság, hiszen jó szakembereink lekesen és szorgalmasan dolgoznak a megbízásokon, miközben folyamatosan biztosítjuk Megrendelőink értékeinek biztonságban tartását. Műszaki személyzetünk és logisztikánk lehetővé teszi, hogy munkánkat minden esetben csúszás nélkül végezzük, és persze gazdaságosan. Ehhez még hozzájárul az is, hogy rendelkezünk a megfelelő technológiai háttérrel, gyártói kapcsolatokkal és logisztikai tervező rendszerrel.

Nyugati szomszédaink 10 éve, mi viszont csak 2010 óta, de annál nagyobb sikerrel alkalmazzuk a cseréptetők felújítása során az Iso Paint tetőfestéket. Tudjuk jól, hogy egy komplett tetőscsere igen költséges, ezért örömmel ajánlom az Ön figyelmébe a tetőfelújítás ezen módját, ha a palatető vagy a lapostető felújításra szorul.

Még egy jó hírünk van: a palatető felújítása bontás nélkül is lehetséges akár 35-40 év szavatossággal. Mindezek után, ha Önnek is szüksége van egy tüzetes és átfogó ellenőrzésre, esetleg palatető-felújításra, akkor hívjon bizalommal. Ha szeretne többet is megtudni a palatető felújítás szolgáltatásunkról, akkor nézzen szét honlapomon és informálódjon Iso Paint tetőfestékről és egyéb bontás nélküli tetőszigetelés technológiáról.

Önnek is voltak kellemetlen élményei a tetőfelújítás kivitelezésével, és volt elégedetlen a végeredménnyel? Ezeknek egy csapásra véget vethet, ha az Adorján Renovához fordul. Megkíméljük a felesleges anyagi károktól és beázástól való félelemtől; munkánk elvégzése után nem kell többé aggódnia a magas hűtés-és fűtésszámla miatt; minden munkafolyamatunkra garanciát vállalunk, melyeket csúszás nélkül végezzük, miközben Önt folyamatosan tájékoztatjuk. 

Pénzügyi és irodai személyzetünk töretlenül gondoskodik Megrendelőink elégedettségének és értékeinek biztonságáról.

Megbízásaink során sajnos elég sok rosszul kivitelezett munkával találkozunk, amelyek az előző vállalkozó kontár munkájából adódnak. Legtöbbször a garancia hiánya, drága kivitelezés, a kivitelező hirtelen eltűnése, a magas költségek és s csúszás okoznak fejfájást Megrendelőinknek.

Kérjen Árajánlatot tetőszigetelésre és palatető-felújításra.

Üdvözlettel: Adorján Zoltán ügyvezető: +3670 319 76 90

 

Tiszaföldvár - Tetőszigetelés és palatető-felújítás bontás nélkül. Keressen egész Jász-Nagykun-Szolnok megye határain belülről! Magas- és lapostető szigetelés. Családi és sorházak tetőfelújítása, purhab szigetelés Árajánlat alapján

Összegezve, mit érdemes tudnia az Adorján Renováról?

-Debreceni telephelyünk profi felszereléssel rendelkezik, innen kiindulva szakképzett brigádjaink gyorsan teljesítik az Ön megrendelését.

- Magyarország egyik legnagyobb bontásmentes kivitelezői vagyunk, akik széleskörű gyártói kapcsolatokkal rendelkeznek, és szövetségi felügyelet alatt dolgoznak.

-Országos lefedettséggel, megbízhatóan, precízen, olcsón, gyorsan és csúszás nélkül dolgozunk.

-Szakembereink, műszaki-, irodai-, és pénzügyi személyzetünk biztosítják a munkálatok pontos kivitelezését, az Ön értékeinek védelmét és elégedettségének folyamatos fenntartását.

-Minden munkánkra garanciát vállalunk. 

-Felelősségbiztosítással rendelkező Szakmai Szövetségi tagok vagyunk.

 

Beszéljenek a számok:

Vállalkozásunk 2009 óta permentes háttérrel büszkélkedhet.

Magyarország összes megyéjében jelen vagyunk.

Szakembereink 2018-ban közel 36 000 négyzetméternyi tetőfelületet szigeteltek le 89 Megrendelőnk számára, mialatt a 4 fős irodai-műszaki személyzetünk a Megrendelőink elégedettségét biztosította.

Megrendelőink 98%-a egyértelműen egyetért abban, hogy a tető nem megfefelő állapotából adódó problémáik (pl. beázás, drága fűtés-és hűtésszámlák, anyagi károk) megoldódtak, miután az Adorján Renova elvégezte a tetőfelújítást számukra.

 

Az alábbi anyagú tetőfedéseket tudjuk bontás nélkül javítani:

 • Pala /sík- és hullámpala/
 • Cserép /agyag, beton és kerámia/
 • Zsindely /kandai- és tekercses zsindely/
 • Lemez /horganyzott- és porfestett/

 

Milyen formájú tetőket tudunk felújítani?

 • Magastetők /8% dőlésszög fölött/
 • Lapostetők/8% dőlésszög alatt/

 

Milyen épületek tetőjét újítjuk bontás nélkül?

 • Minimum 100 m2-es lakóépületek /családi- és társasház, nyaraló/
 • Társasházak
 • Gazdasági épületek
 • Önkormányzatok

 

Eláruljuk, hogy milyen technológákat használunk a tetőszigeteléshez és a palatető-felújításhoz:

 •     Zárt cellás 35 kg súlyú szórt poliuretán hab, azaz purhab, tetőszigetelésre kívül és belül is alkalmazható
 •     Iso Paint nanotechnológiás tetőfestékek
 •     Kenhető poliuretán rendszer lapostetőkhöz
 •     Mediterrán bitumenes lemez palatetőkhöz
 •     SBS modifikált 5 mm vastag bitumenes lemez lapostető-szigeteléshez

Tetőszigetelés okosan

Mik is a szórt purhab-szigetelés előnyei röviden?

 •     Kiváló megoldás hő- és vízszigetelésre is egyaránt
 •     Hőhídmentes tulajdonsága révén ott is alkalmazhatjuk, ahova mással nem érünk el
 •     Rendkívül hatékony kis mennyiségben is
 •     Terhelhető, kültéren UV védelemmel ellátva tartósan alkalmazható
 •     Páraáteresztő képessége mellett vízzáró bevonatot is alkot a tetőn
 •     Más hőszigetelőanyaggal ellentétben mérettartó, tehát nem kell félni, hogy idővel összeesik

Tiszaföldvár - Purhab-szigetelés tetőtérben

Ha rendelkezünk a megfelelő berendezéssel és szórópisztollyal, könnyedén fel tudjuk juttatni a szórt poliuretán habot a felületre, ám ez komoly szaktudást és nagy tapasztalatot igényel. A kiszórt anyag pár másodperc elteltével megduzzad és megszilárdul. A szórt poliuretán hab többféle formában-, illetve sűrűségben létezik, példának okáért ilyen a lágy (nyitott cellás), félmerev, és a kemény vagy merev habok, amelyek teljesen lépésállók, illetve terhelhetők.


A zárt cellás szórt purhab nem csak kiváló hőszigetelő, hanem tökéletes vízzáró jelleggel is rendelkezik. Mindezek mellett lépésálló tulajdonsága teszi az építőiparban egyedivé, páratlanná és elsőszámú szigetelőanyaggá. Jelenleg ez csak és kizárólag a szórt poliuretán habról mondható el. Ezen eredmény elérése érdekében mással nem helyettesíthető, mivel csak több anyag együttes összeépítésével lehet elérni ugyanezt a hatékonyságot. Teljes légzárat alkotva biztosít teljesen egybefüggő, homogén hő- és vízszigetelést, így használatával búcsút inthetünk a hiányos, elégtelen szigetelések okozta magas költségeknek.


A szórt purhab-szigetelés tulajdonságai:

A kiváló mérettartó és kiemelkedő hőszigetelési tulajdonságú purhab 3 cm-ben történő felvitele megfelel 8 cm prémium hőszigetelő anyagnak. Varratmentes, összefüggő, hézag- és hőhíd mentes egységet alkot, nagyszerűen tapad a fogadó felületre. Széleskörű felhasználása lehetséges, például kül- és beltéren, függőleges, vízszintes és ferde felületen egyaránt.  Lépésálló, terhelhető mivolta hatékony kivitelezést tesz lehetővé, ezáltal nem okoz fennakadást a szigetelés elkészítése.

További lényeges előnyei:

 •     Megszűnteti a páralecsapódást, ellenáll a gombák- és a penész károsító hatásainak
 •     Egészségre teljesen ártalmatlan, mosható, tisztítható anyag
 •     Önkioltó, B2 besorolású
 •     Az általa történt szigetelés várható élettartama jóval 15 év felettre tehető

Tetőszigetelés pontosan és gazdaságosan!


Gyors és gazdaságos – A Villas Color lemezzel 2-3 nap alatt elkészíthető lakóházának, nyaralójának palatető-felújításának, illetve szigetelésének bontás nélküli munkája. Így a munkálatokat – hétvégére időzített kivitelezés esetén – akár személyesen is figyelemmel kísérheti. A felújítás nem jár zajjal, nem zavarja sem az Ön, sem környezete pihenését. A Villas Color lemez alkalmazása mellett az eredeti fedés megtartható, amennyiben szilárdsága és rögzítése megfelelő. Ezzel a technológiával hangsúlyozzuk, hogy olcsón, hulladék nélkül valósítható meg, a palatetők szigetelése, felújítása, javítása, ráadásul bontás nélkül.
 
Sokoldalú és dekoratív – A síkpalával vagy korcolt fémlemez-fedéssel kezelt magas palatetők szigetelése és felújítása a Villas által javasolt, többfajta színben és mintázatban kapható Villas Color hegeszthető bitumenes lemez alkalmazásával igen egyszerű, mivel a felület letisztítása után a palatető-szigetelés a palán azonnal elhelyezhető. A Villas Color lemez alkalmas új, magastetős épületek OSB lappal kialakított tetőfelületeinek fedésére is.
 
Kipróbált és időtálló – A Villas Color lemezfedéssel, szigeteléssel felújított palatetők, lapostetők, egyéb tetők élettartama jelentősen meghosszabbítható. Az alkalmazástechnikai előírásoknak megfelelően alkalmazott Villas Color lemezre a Villas Icopal gyártó 10 év garanciát vállal. A tetőfelújító lemez megbízhatóságát és népszerűségét számtalan felújított tető bizonyítja országszerte.

Kistérség: Kunszentmártoni
Irányítószám: 5430
Megye: Jász-Nagykun-Szolnok
Népesség: 12039
Típus: város

Cimkék
Jász-Nagykun-Szolnok megyetetőszigetelés Tiszaföldvár palatető felújítás Tiszaföldvár lapostető szigetelés Tiszaföldvár purhab szigetelés Tiszaföldvár

Tetőszigetelés blog:
palacsik

Tetejére