Békés

Palatető felújítás, tetőszigetelés

Palatető felújítás Békéscsaba területén. Okos tetőszigetelés és lapostető szigetelés szórt purhabbal

A palatető felújítás és a tetőszigetelés sohasem volt ilyen egyszerű. Kenhető poliuretán szigeteléssel bontás nélkül segítünk a beázó tetőkön!

Tetőszigetelés egész Magyarországon, egységes árakkal

Tetőszigetelés egész Magyarországon, egységes árakkal

Purhab tetőszigetelés, azaz a szórt poliuretán hab

Nyugodtan állíthatjuk, hogy a purhabban történő szigetelés a legújabb technológiák között is a legsokoldalúbban alkalmazható megoldás a tetőszigetelésben.

 

Mik is a szórt purhab szigetelés előnyei röviden?

 • Egyszerre hő- és vízszigetelésre is megoldást nyújt
 • Nem ártalmas az egészségre
 • Hőhídmentesen ott is alkalmazhatjuk, ahova mással nem érünk el
 • Nagyon hatékony, ezért kis mennyiségben is hasznos
 • Terhelhető, ezáltal kültéren UV védelemmel ellátva alkalmazható
 • Páraáteresztő képessége mellett vízzáró bevonatot alkot
 • Mérettartó, tehát nem kell félni, hogy összeesik, mint más hőszigetelő anyagok


Debreceni telephelyről országosan:

A tetőszigeteléseket és a tetőfelújításokat debreceni telephelyünkről indulva, előre szervezetten teljesítjük egész Magyarország területén. Sajnos egészen kis javító munkákat nem minden esetben tudunk elvállalni gazdaságosan. Ezért kérjük szíves megértésüket.

Az egész ország területén teljesítjük a megrendeléseket
A purhab szigetelés alkalmazható az épületen belül és kívül is egyaránt. Kiváló befektetés, mert emeli az ingatlan értékét, amellett, hogy kivételesen sok energiát spórol számunkra. Kiiktatja az esetleges hőhidakat,  továbbá olyan réseket is kitölt, amelyek más anyaggal nem elérhetőek.


Purhab szigetelés tetőtérben

A szórt poliuretán habot egy speciális berendezés és egy speciális szórópisztoly segítségével juttatjuk fel a felületre, amely komoly szaktudást és nagy tapasztalatot igényel. A kiszórt anyag pár másodperc elteltével megduzzad és megszilárdul. A szórt poliuretán hab többféle formában-, illetve sűrűségben létezik. Ilyenek például a lágy (nyitott cellás), félmerev, és a kemény vagy merev habok, amelyek teljesen lépésállók, illetve terhelhetők.


A zárt cellás szórt purhab kiváló hőszigetelő tulajdonsága mellett tökéletes vízzáró jelleggel is rendelkezik. Mindezek mellett lépésálló is, így egy olyan anyagot eredményez, amely az építőiparban egyedivé és páratlanná teszi. Jelenleg erre csak és kizárólag a szórt poliuretán hab képes, mással nem helyettesíthető, mivel csak több anyag együttes összeépítésével lehet elérni ugyanezt a hatékonyságot. Így tehát az építőipar elsőszámú szigetelése a szórt poliuretán hab. Teljes légzárat alkot, ezért teljesen egybefüggő, homogén hő- és vízszigetelést biztosít, így használatával búcsút inthetünk a hiányos, elégtelen szigetelések miatt egekbe szökkenő számláknak.


A szórt purhab szigetelés tulajdonságai:

Mérettartó és kiemelkedő hőszigetelési tulajdonságú, 3 cm purhab megfelel 8 cm prémium hőszigetelő anyagnak. Varratmentes egységet alkot, nagyszerűen tapad a fogadó felületre. Széleskörű felhasználása lehetséges, például kül- és beltéren, függőleges, vízszintes és ferde felületen egyaránt. Összefüggő, hézag- és hőhídmentes egységet alkot. Lépésálló, terhelhető kivitelűben is létezik. Hatékony kivitelezést tesz lehetővé, nem okoz fennakadást a szigetelés elkészítése.

Mindezek mellett még néhány hdolog, amit érdemes tudni a purhab szigetelésről:

 • Páralecsapódás megszűnik, ellenáll a gombák- és a penész károsító hatásainak
 • Egészségre ártalmatlan, mosható, tisztítható
 • Önkioltó, B2 besorolású
 • Várható élettartama jóval 15 év feletti


Összességében a szórt poliuretán hab hatékonysága túlmutat az eddig ismert és alkalmazott összes hőszigetelési eljáráson.

Kérjen személyre szabott árajánlatot tetőszigetelésre és palatető felújításra.

Üdvözlettel: Adorján Zoltán ügyvezető: +3670 319 76 90

Tetőszigetelés és palatető felújítás bontás nélkül Békéscsaba területén belül. Keressen egész Békés megye határain belülről! Magas- és lapostető purhab szigetelése személyre szabott árajánlat alapján

 

Milyen anyagú tetőfedéseket tudunk bontás nélkül javítani?

 • Pala /sík- és hullámpala/
 • Cserép /agyag, beton és kerámia/
 • Zsindely /kandai- és tekercses zsindely/
 • Lemez /horganyzott- és porfestett/

 

Milyen formályú tetőket tudunk felújítani?

 • Magastetők /8% dőlésszög fölött/
 • Lapostetők/8% dőlésszög alatt/

 

Milyen épületek tetőjét újítjuk bontás nélkül?

 • Minimum 100 m2-es lakóépületek /családi- és társasház, nyaraló/
 • Társasházak
 • Gazdasági épületek
 • Önkormányzatok

Milyen technológákat használunk a tetőszigeteléshez és a palatető felújításhoz?

 • Zárt cellás 35 kg súlyú szórt poliuretán hab, azaz purhab, tetőszigetelésre kívül és belül is alkalmazható
 • Iso Paint nanotechnológiás tetőfestékek
 • Kenhető poliuretán rendszer lapostetőkhöz
 • Mediterrán bitumenes lemez palatetőkhöz
 • SBS modifikált 5 mm vastag bitumenes lemez lapostető szigeteléshez
   
A modifikált, mediterrán bitumenes lemezről, amellyel a palatető felújítás lehetséges bontás nélkül!
Tetőszigetelés okosan
Gyors és gazdaságos
– A Villas Color lemezzel 2-3 nap alatt elkészíthető lakóházának, nyaralójának palatető felújítása, szigetelésének bontás nélküli munkái. Így a munkálatokat – hétvégére időzített kivitelezés esetén – akár személyesen is figyelemmel kísérheti. A felújítás nem zajos, nem zavarja sem az Ön, sem környezete pihenését. A Villas Color lemez alkalmazása mellett, az eredeti fedés megtartható, amennyiben szilárdsága és rögzítése megfelelő. Ezzel a technológiával olcsón, hulladék nélkül valósítható meg a palatetők szigetelése, felújítása, javítása, bontás nélkül.
 
Sokoldalú és dekoratív – A síkpalával, vagy korcolt fémlemez, fedéssel fedett magas palatetők szigetelése, felújítása a Villas által javasolt, többfajta színben és mintázattal kapható Villas Color hegeszthető bitumenes lemez alkalmazásával igen egyszerű, mivel a felület letisztítása után a palatető szigetelés a palán azonnal elhelyezhető. A Villas Color lemez alkalmas új, magastetős épületek OSB lappal kialakított tetőfelületeinek fedésére is.
 
Kipróbált és időtálló – A Villas Color lemezfedéssel, szigeteléssel felújított palatetők, lapostetők, egyéb tetők élettartama jelentősen meghosszabbodik. Az alkalmazástechnikai előírásoknak megfelelően alkalmazott Villas Color lemezre a Villas Icopal gyártó 10 év garanciát vállal. A tetőfelújító lemez megbízhatóságát és népszerűségét számtalan felújított tető bizonyítja országszerte.
 
Keressen most tetőszigeteléssel kapcsolatban: Adorján Zoltán ügyvezető: +36 70 319 76 90
 
 

Kistérség: Békéscsabai
Irányítószám: 5600
Megye: Békés
Népesség: 66377
Típus: megyeszékhely

Cimkék
Békés megyetetőszigetelés Békéscsaba palatető felújítás Békéscsaba lapostető szigetelés Békéscsaba purhab szigetelés Békéscsaba

Tetőszigetelés blog:
palacsik

Tetejére