Jász-Nagykun-Szolnok

Palatető felújítás, tetőszigetelés

Kunmadaras - Palatető-felújítás. Okos tetőszigetelés és lapostető-szigetelés Árajánlat alapján

Legyen az Ön számára is gyerekjáték a palatető-felújítás és a tetőszigetelés az egyszerűen kezelhető, bontás nélküli technológiákkal!

Kunmadaras - Iso Paint tetőbevonatok és purhab-szigetelés a palatető bontás nélküli felújításához. Tetőfelújítás egész Jász-Nagykun-Szolnok megyében

Kunmadaras - Iso Paint tetőbevonatok és purhab-szigetelés a palatető bontás nélküli felújításához. Tetőfelújítás egész Jász-Nagykun-Szolnok megyében

Debreceni telephelyről országosan:

A tetőszigeteléseket és a tetőfelújításokat debreceni telephelyünkről indulva, előre szervezetten teljesítjük egész Magyarország területén. Sajnos egészen kis javító munkákat nem minden esetben tudunk elvállalni gazdaságosan. Ezért kérjük szíves megértésüket.

Az egész ország területén teljesítjük a megrendeléseket
A változó éghajlat érkeztével megnövekedett az esélye a tartósabb esőzéseknek és a viharoknak is, amelyek komoly károkat okozhatnak, ha a tetőnk nincs a megfelelő állapotban. Soha nem volt ilyen fontos a tetőszigetelés és a lapostető szigetelés. A palatető felújítást bontás nélkül is vállajuk, így Ön is könnyebben szabadul a szorult helyzetéből.

Kunmadaras - A tetőszigetelés keretén belül teljes helyzetfelmérést, illetve helyzetelemzést biztosítunk az ügyfeleknek. Munkánkat minden esetben Árajánlat alapján végezzük, hogy Önt nehogy meglepetés érje. A palatető felújítás szolgáltatásunk a piacon megtalálható ajánlatok  közül is a legszerencsésebb választás. Ha szeretne több részletet is megtudni a palatető felújítás technológiárólról, akkor tekintse meg honlapomat és kérjen árajánlatot tetőfelújításra.

Nyugati szomszédainknál 10 évenként karbantartásként alkalmazzák a cseréptetőkön az Iso Paint tetőfestéket. Magyarországon alig 6 éve jelent meg a márka. 2010 óta mi is sikerrel alkalmazzuk a tetőfelújítás ezen módját. Tudjuk jól, hogy egy komplett tetőscsere igen költséges, ezért örömmel ajánlom az Ön figyelmébe a tetőfelújítás ezen módját, ha a palatető vagy a lapostető felújításra szorul.

A palatető felújítása bontás nélkül is lehetséges akár 35-40 szavatossággal. Ha Önnek is szüksége van egy tüzetes és átfogó ellenőrzésre, esetleg palatető felújításra, akkor hívjon bizalommal. Ha szeretne többet is megtudni a palatető felújítás szolgáltatásunkról, akkor nézzen szét honlapomon és informálódjon Iso Paint tetőfestékről és egyéb bontás nélküli tetőszigetelés technológiáról.

Kérjen Árajánlatot tetőszigetelésre és palatető-felújításra.

Üdvözlettel: Adorján Zoltán ügyvezető: +3670 319 76 90

Kunmadaras - Tetőszigetelés és palatető-felújítás bontás nélkül. Keressen egész Jász-Nagykun-Szolnok megye határain belülről! Magas- és lapostető szigetelés. Családi és sorházak tetőfelújítása, purhab szigetelés Árajánlat alapján

 

Milyen anyagú tetőfedéseket tudunk bontás nélkül javítani?

 • Pala /sík- és hullámpala/
 • Cserép /agyag, beton és kerámia/
 • Zsindely /kandai- és tekercses zsindely/
 • Lemez /horganyzott- és porfestett/

 

Milyen formájú tetőket tudunk felújítani?

 • Magastetők /8% dőlésszög fölött/
 • Lapostetők/8% dőlésszög alatt/

 

Milyen épületek tetőjét újítjuk bontás nélkül?

 • Minimum 100 m2-es lakóépületek /családi- és társasház, nyaraló/
 • Társasházak
 • Gazdasági épületek
 • Önkormányzatok

 

Milyen technológákat használunk a tetőszigeteléshez és a palatető-felújításhoz?

 •     Zárt cellás 35 kg súlyú szórt poliuretán hab, azaz purhab, tetőszigetelésre kívül és belül is alkalmazható
 •     Iso Paint nanotechnológiás tetőfestékek
 •     Kenhető poliuretán rendszer lapostetőkhöz
 •     Mediterrán bitumenes lemez palatetőkhöz
 •     SBS modifikált 5 mm vastag bitumenes lemez lapostető-szigeteléshez

Tetőszigetelés okosan

Mik is a szórt purhab-szigetelés előnyei röviden?

 •     Egyszerre hő- és vízszigetelésre is megoldást nyújt
 •     Hőhídmentesen ott is alkalmazhatjuk, ahova mással nem érünk el
 •     Nagyon hatékony ezért kis mennyiségben is hasznos
 •     Terhelhető, ezért kültéren UV védelemmel ellátva alkalmazható
 •     Páraáteresztő képessége mellett vízzáró bevonat
 •     Mérettartó, tehát nem kell félni, hogy összeesik, mint más hőszigetelő anyagok

Kunmadaras - Purhab-szigetelés tetőtérben

A szórt poliuretán habot egy speciális berendezés és egy speciális szórópisztoly segítségével juttatjuk fel a felületre, amely komoly szaktudást, nagy tapasztalatot igényel. A kiszórt anyag pár másodperc elteltével megduzzad és megszilárdul. A szórt poliuretán hab többféle formában-, illetve sűrűségben létezik. A lágy (nyitott cellás), félmerev, és a kemény vagy merev habok, amelyek teljesen lépésállók, illetve terhelhetők.


A zárt cellás szórt purhab kiváló hőszigetelő tulajdonsága mellett tökéletes vízzáró jelleggel is rendelkezik. Mindezek mellett lépésálló is, így egy olyan anyagot eredményez, amely az építőiparban egyedivé és páratlanná teszi. Jelenleg erre csak és kizárólag a szórt poliuretán hab képes, mással nem helyettesíthető, mivel csak több anyag együttes összeépítésével lehet elérni ugyanezt a hatékonyságot. Ezért az építőipar elsőszámú szigetelése a szórt poliuretán hab. Teljes légzárat alkot, ezért teljesen egybefüggő, homogén hő- és vízszigetelést biztosít, így használatával búcsút inthetünk a hiányos, elégtelen szigetelések miatt egekbe szökkenő számláknak.


A szórt purhab-szigetelés tulajdonságai:

Mérettartó és kiemelkedő hőszigetelési tulajdonságú, 3 cm purhab megfelel 8 cm prémium hőszigetelő anyagnak. Varratmentes egységet alkot, nagyszerűen tapad a fogadó felületre. Széleskörű felhasználása lehetséges, például kül- és beltéren, függőleges, vízszintes és ferde felületen egyaránt. Összefüggő, hézag- és hőhíd mentes egységet alkot. Lépésálló, terhelhető kivitelűben is létezik. Hatékony kivitelezést tesz lehetővé, nem okoz fennakadást a szigetelés elkészítése.

További előnyei:

 •     Páralecsapódás megszűnik, ellenáll a gombák- és a penész károsító hatásainak
 •     Egészségre ártalmatlan, mosható, tisztítható
 •     Önkioltó, B2 besorolású
 •     Várható élettartama jóval 15 év feletti

A modifikált, mediterrán bitumenes lemezről, amellyel a palatető-felújítás lehetséges bontás nélkül!

Tetőszigetelés okosan


Gyors és gazdaságos – A Villas Color lemezzel 2-3 nap alatt elkészithető lakóházának, nyaralójának palatető felújításának, szigetelésének bontás nélküli munkája. Így a munkálatokat – hétvégére időzített kivitelezés esetén – akár személyesen is figyelemmel kísérheti. A felújítás nem zajos, nem zavarja sem az Ön, sem környezete pihenését. A Villas Color lemez alkalmazása mellett, az eredeti fedés megtartható, amennyiben szilárdsága és rögzítése megfelelő. Ezzel a technológiával olcsón, hulladék nélkül valósítható meg, a palatetők szigetelése, felújítása, javítása, bontás nélkül.
 
Sokoldalú és dekoratív – A síkpalával, vagy korcolt fémlemez, fedéssel fedett magas palatetők szigetelése, felújítása a Villas által javasolt, többfajta színben és mintázattal kapható Villas Color hegeszthető bitumenes lemez alkalmazásával igen egyszerű, mivel a felület letisztítása után a palatető szigetelés a palán azonnal elhelyezhető. A Villas Color lemez alkalmas új, magastetős épületek OSB lappal kialakított tetőfelületeinek fedésére is.
 
Kipróbált és időtálló – A Villas Color lemezfedéssel, szigeteléssel felújított palatetők, lapostetők, egyéb tetők élettartama jelentősen meghosszabbodik. Az alkalmazástechnikai előírásoknak megfelelően alkalmazott Villas Color lemezre a Villas Icopal gyártó 10 év garanciát vállal. A tetőfelújító lemez megbízhatóságát és népszerűségét számtalan felújított tető bizonyítja országszerte.

Kistérség: Karcagi
Irányítószám: 5321
Megye: Jász-Nagykun-Szolnok
Népesség: 5850
Típus: nagyközség

Cimkék
Jász-Nagykun-Szolnok megyetetőszigetelés Kunmadaras palatető felújítás Kunmadaras lapostető szigetelés Kunmadaras purhab szigetelés Kunmadaras

Tetőszigetelés blog:
palacsik

Tetejére