Bács-Kiskun

Palatető felújítás, tetőszigetelés

Palatető felújítás Mélykút, purhab és tetőszigetelés Mélykút lapostető szigetelés Tételes Árajánlat alapján

A palatető felújítás és a tetőszigetelés sohasem volt ilyen egyszerű. Világújdonság technológiákkal, bontás nélkül segítünk a beázó tetőkön!

Iso Paint nano tetőfesték, mediterrán bitumenes lemez a palatető bontás nélküli felújításhoz Mélykút. Tetőszigetelés egész Bács-Kiskun Megyében

Iso Paint nano tetőfesték, mediterrán bitumenes lemez a palatető bontás nélküli felújításhoz Mélykút. Tetőszigetelés egész Bács-Kiskun Megyében

Debreceni telephelyről országosan:

A tetőszigeteléseket és a tetőfelújításokat debreceni telephelyünkről indulva, előre szervezetten teljesítjük egész Magyarország területén. Sajnos egészen kis javító munkákat nem minden esetben tudunk elvállalni gazdaságosan. Ezért kérjük szíves megértésüket.

Az egész ország területén teljesítjük a megrendeléseket
A változó éghajlat érkeztével megnövekedett az esélye a tartósabb esőzéseknek és a viharoknak is, amelyek komoly károkat okozhatnak, ha a tetőnk nincs a megfelelő állapotban. Soha nem volt ilyen fontos a tetőszigetelés és a lapostető szigetelés. A palatető felújítást bontás nélkül is vállajuk, így Ön is könnyebben szabdul a szorult helyzetéből.

A tetőszigetelés keretén belül teljes helyzetfelmérést, illetve helyzetelemzést biztosítunk az ügyfeleknek. Munkánkat minden esetben Tételes Árajánlat alapján végezzük, hogy Önt nehogy meglepetés érje. A palatető felújítás szolgáltatásunk a piacon megtalálható ajánlatok  közül is a legszerencsésebb választás. Ha szeretne több részletet is megtudni a palatető felújítás technológiárólról, akkor tekintse meg honlapomat és kérjen tételes árajánlatot tetőfelújításra.

Nyugati szomszédainknál 10 évenként karbantartásként alkalmazzák a cseréptetőkön az Iso Paint tetőfestéket. Magyarországon 8 éve jelent meg a márka. 2010 óta mi is sikerrel alkalmazzuk a tetőfelújítás ezen módját. Tudjuk jól, hogy egy komplett tetőscsere igen költséges, ezért örömmel ajánlom az Ön figyelmébe a tetőfelújítás ezen módját, ha a palatető vagy a lapostető felújításra szorul.


A palatető felújítása bontás nélkül is lehetséges akár 35-40 szavatossággal. Ha önnek is szüksége van egy tüzetes és átfogó ellenőrzésre, esetleg palatető felújításra, akkor hívjon bizalommal. Ha szeretne többet is megtudni a palatető felújításról, akkor nézzen szét honlapomon és informálódjon Iso Paint tetőfestékről és egyéb bontás nélküli tetőszigetelés technológiáról.
 

Kérjen Tételes Árajánlatot tetőszigetelésre és palatető felújításra.Üdvözlettel: Ifj. Adorján Zoltán +3670 319 76 90

Tetőszigetelés és palatető felújítás bontás nélkül Mélykút

 

Milyen technológiák állnak rendelkezésre a tetőszigetelésre, palatető felújításra és lapostető szigetelésre?

 • Zárt cellás 35kg súlyú szórt poliuretán hab, azaz purhab, tetőszigetelésre kívül és belül is alkalmazható
 • Iso Paint nanotechnológiás tetőfestékek
 • Kenhető poliuretán rendszer lapostetőkhüz
 • Mediterrán bitumenes lemez palatetőkhöz
 • SBS modifikált 5mm vastag bitumenes lemez lapostető szigeteléshez

 

Milyen  tetőket tudunk bontás nélkül szigetelni Mélykút?

 • Pala /sík és hullámpala/
 • Cserép /agyag, beton és kerámia/
 • Zsindely /kandai és tekercses zsindely/
 • Lemez /horganyzott és porfestett/

 

Milyen formájú tetőket tudunk felújítani?

 • Magastetők /8% dőlésszög fölött/
 • Lapostetők/8% dőlésszög alatt/

 

Milyen épületek tetőjét újítjuk bontás nélkül?

 • Minimum 80nm-es lakóépületek /családi- és ikerház, nyaraló/
 • Társasházak
 • Gazdasági épületek
 • Önkormáynzatok

 

Nem érti hogy lehet ekkora eltérés a tetőszigetelés árak között? Miért olyan sok a palatető felújítás során keletkezett hullóanyag? Olvasgasson és gyűjtsön információt tetőszigetelés blogomon.

 

Mélykút - A palatető felújítás technológiái - milyen is a modern tetőszigetelés Mélykút?

Tetőszigetelés okosan
Tetőszigetelés Iso Paint tetőbevonatokkal bontás és piszok nélkül gyorsan! ->Problémák: Kisebb vízszivárgás, Meleg, csúnya tető? Palatető felújítás a beázás és a hő ellen nanotechnológiás tetőbevonattal! Egy igazi forradalmi megoldás a palatető felújításban. Ez már nem a jó öreg palafestés, mert amellett, hogy szép színt is ad, még egy rugalmas, gumis bevonatot képez a tető felületén, ez az igazi palatető javítás.

Ez az eljárás kifejezetten azoknak a tető tulajdonosoknak jó megoldás, akik a legolcsóbban szeretnének túl lenni a palatető felújításon. Fontos viszont, hogy kardinális „tető-problémák” esetén ezt az eljárást már csak palajavítással együtt lehet alkalmazni. Akár 15-20 évig védi tetőjét! Hullám, vagy síkpala tetőknél egyaránt alkalmazható.

Iso Paint tetőszigetelés és palatető szigetelés Mélykút - a technológia:

Minden alkalommal ipari tisztítást végzünk a tetőn. Ez után 2 rétegben kerül fel a tetőre a dán tetőbevonat. Száradás után egy flexibilis, gumiréteg réteg keletkezik a tető teljes felületén. Nincs moha, gomba, alga. Megbízható, mert a dán Isopaint Nordic A/S cég terméke, amely 40 éve a tetők felújítására és védelmére koncentrál.

Milyen típusú tetőfedéseken alkalmazható az Iso Paint tetőszigetelés?

Síkpalán Hullámpalán Normál és műemlék jellegű palán Lemeztetőn – legyen az cserepes vagy trapézlemez Bármilyen típusú cserépen.

Iso Paint Isonit palatető javítás és tetőszigetelés előnyei:

Eltömíti a repedéseket a pala felületén. Nincs alga, moha, gomba a kezelés után, mert megszünteti a létükhöz szükséges életteret. Tartósan szép, hiszen UV álló a tetőszigetelés. 197%-ban rugalmas a palatetőn vagy bármely tetőn. Nagy színválaszték – mindenki megtalálhatja a saját elképezését. Kiválóan tapad a palára, cserépre az, ISO RUBBER pedig kifejezetten a lemeztetők felújítására lett fejlesztv.e Egyszerűen bedolgozható, gyorsan szárad – egy családi háztető felújítás mindössze egyetlen nap alatt elkészül. Kis költséggel, gyors és tiszta tetőszigetelés és palatető felújítási módszer.

Tetőtér hőszigetelés és palatető felújítása Iso Paint Climate Cooler tetőbevonattal Mélykút:

Ha nem csak a beázást, hanem a forróságot is szeretné megszüntetni a tetőn. Önnek találták ki a Climate Cooler palatető felújító és tetőszigetelő nanotechnológiás tetőszigetelést. A Climate Cooler a hűvös tetőszigetelő, mert képes a napsugarak 70%-át visszaverni. Így kellemes, lakható élettér alakítható ki a tető alatt. A tetőtér hűtési költségei jelentősen lecsökkennek. Rendelkezik az Isonit festékek kiváló tulajdonságaival.

Cseréptető felújítás ISO PAINT tetőszigetelő bevonatokkal

->Problémák Forró tetőtér, kifakult, mohás cserép, vízszivárgás a repedezett cserepek miatt. Megoldás a tetőszigetelés nanotechnológiás Iso Paint tetőbevonattal! A professzionális dán IsoPaint Nordic tetőbevonatok segítségével nem csak egy új, szebb tetőt nyer de meg is védi cseréptetőjét a következő 15-20 évre! Nem kell túlzott költségekbe vernie magát egy tető teljes cseréjével – elég ha az IsoPaint Nordic A/S tetőbevonatai közül kiválasztja az Önnek legmegfelelőbbet. Ráadásul a felújításkor nincs bontás és piszok.

Milyen típusú cseréptetőknél alkalmazható?

Beton cserép, Kerámia cserép, Agyag cserép

 

Tetőszigetelés előnyei, ha Iso Paint Isonit tetőbevonatot alkalmaz:

 • Víztaszító réteget képez a régi tető felületén, eltömíti a repedéseket (DIN EN ISO 1062-3)
 • Tartósan szép, új színű tető (kiváló UV-állóság, így növeli a tető élettartamát DIN EN ISO 2810)
 • Kiválóan tapad a tetőszigetelő anyagokra (DIN EN ISO 4624)
 • 197%-ban rugalmas, így a hajszálrepedéseket is eltömíti
 • Több szín Egyszerűen bedolgozható, gyorsan szárad
 • Kis költséggel, gyorsan és „tiszta” munkával felújítható a tető.
 • Megbízható – a dán Isopaint Nordic A/S cég terméke, amely 40 éve a tetők felújítására és védelmére koncentrál

Cseréptető felújítás Iso Paint Climate Cooler tetőbevonattal Mélykút

A Climate Cooler a hűvös tetőbevonat, mert a nonotechnológiának képes a napsugarak 70%-át visszaverni Kellemes, lakható élettér alakítható ki a tető alatt A tetőtér hűtési költsége jelentősen lecsökken Rendelkezik az Isonit festékek kiváló tulajdonságaival Palatető felújítás Villas mediterrán zsindellyel Problémák-> Nagyobb beázások, nagyon csúnya tető, szökő meleg télen

 

Palatető felújítás és lapostető szigetelés Mélykút sbs modifikált bitumenes lemzzel

Mediterrán tetője lehet akár 1-2 nap alatt. Osztrák tekercses zsindelyjel hamar emelhet milliókat palatetője értékén. Akár rosszabb minőségű palatetők javítása is lehetséges ezzel az eljárással. Palatető felújítás mediterrán zsindellyel technológiai lépések: Síkpala ipari tisztítása után mélyalapozó anyaggal vonjuk be a palatetőt. Új bádoglemezeket helyezünk fel és a bitumenes zsindelyt teljes felületen lángolvasztással rögzítjük. 30-50négyzetméterenként tetőszellőzőket építünk be Könnyű, gyors, bontás nélkül, 12 év írásos garancia. Akár hullámpalát helyettesítve is fel lehet helyezni!

Milyen típusú tetőszigeteléseken alkalmazható a mediterrán bitumenes zsindely?

Síkpalán és műemlék palán bontás nélkül Hullámpalán, cserépen, lemeztetőn - csak bontással és OSB lap aládolgozással Palatető felújítás előnyei, ha Villas mediterrán zsindelyt alkalmazunk:

Meglévő tetőfedést nem bontjuk, ezért munka közben nincs rengeteg szemét és beázás, ráadásul gyors és gazdaságos Villas zsindelyre 10 év garancia van, a kivitelezésre szintén 10 év garancia van, de a várható élettartam 40 év Megjelenése esztétikus, térhatású mediterrán vagy klasszikus hódfarkú mintás Kis fajsúlyú (4,5 kg/m2), így a régi tetőt nem terheli túl, nincs szükség megerősítésre A tartósság érdekében kerámiaőrleménnyel színezik, nem pedig festett mintás.

A felületi érdessége miatt, szükségtelenné válik a hófogók beépítése ÉMI által ellenőrzött termék és technológia, az EN ISO 9001 minőségtanúsítvány követelményeinek megfelel.

 

Purhab szigetelés, azaz a szórt poliuretán tetőszigetelés

Nyugodtan állíthatjuk a jelenleg használatos anyagok között a legújabb technológiák között is a legsokoldalúbban alkalmazható megoldás a tetőszigetelésben

Mik is a szórt purhab szigetelés előnyei röviden?

Egyszerre hő- és vízszigetelésre is tökéletes megoldás, nem káros az egészségre. Hőhídmentesen ott is alkalmazhatjuk, ahova mással nem érünk el. Hihetetlenül hatékony ezért kis mennyiségben is eredményre vezet. Terhelhető, ezért kültéren UV védelemmel ellátva alkalmazható. Páraáteresztő, viszont az esővizet kizárja. Mérettartó, tehát nem kell félni, hogy összeesik, mint más hőszigetelő anyagok


A purhab szigetelés alkalmazható az épületen belül és kívül egyaránt. Kiváló befektetés, mert emeli az ingatlan értékét, amellett, hogy kivételesen sok energiát spórol számunkra. Kiiktatja az esetleges hőhidakat, olyan réseket is kitölt a szórt purhab, amelyek más anyaggal nem elérhetőek.

Púrhab szigetelés tetőtérben

A szórt poliuretán habot egy speciális berendezés és egy speciális szórópisztoly segítségével juttatjuk fel a felületre, amely komoly szaktudást, nagy tapasztalatot igényel. A kiszórt anyag pár másodperc elteltével megduzzad és megszilárdul. A szórt poliuretán hab többféle formában-, illetve sűrűségben létezik. A lágy (nyitott cellás), félmerev, és a kemény vagy merev habok, amelyek teljesen lépésállók, illetve terhelhetők.


A zárt cellás szórt purhab kiváló hőszigetelő tulajdonsága mellett tökéletes vízzáró jelleggel is rendelkezik. Mind ezek mellett lépésálló is, így egy olyan anyagot eredményez, amely az építőiparban egyedivé és páratlanná teszi. Jelenleg erre csak és kizárólag a szórt poliuretán hab képes, mással nem helyettesíthető, mivel csak több anyag együttes összeépítésével lehet elérni ugyanezt a hatékonyságot. Ezért az építőipar elsőszámú szigetelése a szórt poliuretán hab. Teljes légzárat alkot, ezért teljesen egybefüggő, homogén hő- és vízszigetelést biztosít, így használatával búcsút inthetünk a hiányos, elégtelen szigetelések miatt egekbe szökkenő számláknak.


A szórt purhab szigetelés tulajdonságai:

 •     Mérettartó és kiemelkedő hőszigetelési tulajdonságú
 •     Varratmentes egységet alkot, nagyszerűen tapad sokféle felületre
 •     Széleskörű felhasználása lehetséges
 •     Összefüggő, hézag- és hőhíd mentes egységet alkot
 •     Nagy szilárdságú, akár lépésálló, terhelhető kivitelű is lehet
 •     Gyors kivitelezést tesz lehetővé, nem okoz fennakadást a szigetelés elkészítése

    Páralecsapódás megszűnik, ellenáll a gombák- és a penész károsító hatásainak
    Egészségre ártalmatlan, mosható, tisztítható
    Önkioltó, B2 besorolású
    Várható élettartama jóval 15 év feletti


A szórt poliuretán hab hatékonysága túlmutat az eddig ismert és alkalmazott összes hőszigetelési eljáráson.

 

Mélykút - Palatető felújítás ár, tetőszigetelés árak Mélykút

Mit ér a palatető felújítás árakkal, ha nem tudja meg belőle a fizetendő végösszeget? Tetőszigetelés áraknak van-e értelme, ha azt se tudja, hogy milyen alapanyagokat kap és azokból mennyit? Mi vállaljuk árainkat tételesen is. Tekintse meg palatető és tetőszigetelő listaárainkat, és ha szimpatikusnak véli őket, kérjen ingyen felmérést és tételes árajánlatot tetőszigetelésre, vagy keressen máris mobiltelefonon!

Üdvözlettel: Adorján Zoltán ács- tetőfedő, műszaki menedzser 70/319 76 90

Kistérség: Jánoshalmi
Irányítószám: 6449
Megye: Bács-Kiskun
Népesség: 5744
Típus: nagyközség

Cimkék
Bács-Kiskun megyetetőszigetelés Mélykút palatető felújítás Mélykút lapostető szigetelés Mélykút purhab szigetelés Mélykút tetőfestés

palacsik

Tetejére