Blog

Palatető felújítás, tetőszigetelés

Tetőszigetelés blog

A tetőszigetelés blog elsődleges célja az hogy ön kicsit megismerjen minket és értesüljön híreinkről. Bemutatjuk a technológiákkal kapcsolatos hasznos információkat, amiket érdemes tudnia.

Lapostető javítás foltszerűen

Lapostető javítás foltszerűen

Ismerkedünk a lapostető javítással kapcsolatos 4+1 fő tévhittel.Sűrűn keresnek meg azzal a problémával, hogy "Beázik a lapostető és foltszerű javítást kérek." "Nemrég lett felújítva (6-10éve) ezért csak itt-ott kellene szigetelni". Sajnos nem ilyen egyszerű, ezért egy kicsit beszélek a lapostető
Palatető felújítás és az azbesztveszély - a tetőszigetelő digitális tollából

Palatető felújítás és az azbesztveszély - a tetőszigetelő digitális tollából

Palatető felújítás bontás nélkül? Azbesztmentesítés? Mielőtt nekilátunk a felújításnak vagy a tető lebontásának ismét arra buzdítom Önt, hogy gyűjtsön egy kis információt az azbeszttel a veszélyekkel és a palatető felújítással kapcsolatban, nemcsak az Adorján Renova honlapjáról.
Lapostető szigetelés a Nagydobosi Általános Iskolán

Lapostető szigetelés a Nagydobosi Általános Iskolán

A prémium minőségű tetőszigetelő rendszerekért már nem kell tízezreket fizetni négyzetméterenként. Könnyen és gyorsan újult meg a Nagydobosi suli. Az Adorján Renova kollégái alig több, mint 1 hét alatt elkészítették a tetőszigetelést.
Purhab szigetelés előnyök-hátrányok, feketén-fehéren

Purhab szigetelés előnyök-hátrányok, feketén-fehéren

Kiemelkedő hőszigetelési tulajdonságok, vízszigetelő, egészségre ártalmatlan, tökéletes tapadás, hőhídmentesség, varratmentesség, sokrétű felhasználhatóság. Tényleg ennyire hatékony a purhab szigetelés?
Tetőszigetelés négyzetméter árak? Látja? Nem látja? Na látja...

Tetőszigetelés négyzetméter árak? Látja? Nem látja? Na látja...

A tetőszigetelés és palatető felújítás négyzetméter árai között eligazodni, azokat egyértelműen összehasonlítani további infók nélkül, majdnem olyan, mint a derék bankok által kínált termékek szerződéseinek megértése. Apa, KEZDŐDIK! :)
Tetőfelmérés képek alapján

Tetőfelmérés képek alapján

Magam is meglepődtem volna, ha egy szakember azt állítja, hogy tőlem 250km-ről kézzel fogható ajánlatot küld nekem 2-3 fénykép alapján a palatető felújításról, tetőszigetelésről. Jelenlegi tapasztalataim alapján azt állítom, hogy 10-ből 8db magastető felületét pontosan meg lehet határozni pusztán fé
Új tetőszigetelés technológia az Adorján Renovánál

Új tetőszigetelés technológia az Adorján Renovánál

A fejlődés igénye mindig megvolt az Adorján Renovánál. A 2016-os évben sikerrel vezettük be a Maris Piolimers termékeit a tetőszigetelésben.
Régi cseréptető felújítás Villas Mediterrán zsindellyel

Régi cseréptető felújítás Villas Mediterrán zsindellyel

Hihetetlen hogy megváltozott a tető 3 nap alatt. Itt látható az eredeti és a végállapot is.
Új Iso Paint tetőbevonat a palettán

Új Iso Paint tetőbevonat a palettán

Akár 8-10 éves garanciát is vállalunk a felújítás után
Iso Paint Isonit Consctrution az öreg tetőket is megjavítja

Iso Paint Isonit Consctrution az öreg tetőket is megjavítja

Mostantól még nagyobb hatékonysággal újíthatóak fel az öreg cserép és palatetők
Új Villas zsindely cserépminta

Új Villas zsindely cserépminta

Új 3 dimenziós cserépmintával rukkolt elő a Villas gyártó. Ezúttal nem mediterrán mintát kapott az egyrétegű palatető szigetelés, hanem egy igen tetszetős kerámia cserépre hasonlít megszólalásig.
4 tényező, ami meghatározza a palatető felújítás során a Villas zsindely mennyiségét

4 tényező, ami meghatározza a palatető felújítás során a Villas zsindely mennyiségét

Mennyi zsindelyre van szükség a palatetőmhöz? Miből adódik mindez össze? Ezekre és ehhez hasonló kérdésekre válaszolok ebben a bejegyzésben.
Kérje ajánlatunkat most!
Debreceni telephelyről országosan:

A tetőszigeteléseket és a tetőfelújításokat debreceni telephelyünkről indulva, előre szervezetten teljesítjük egész Magyarország területén. Sajnos egészen kis javító munkákat nem minden esetben tudunk elvállalni gazdaságosan. Ezért kérjük szíves megértésüket.

Az egész ország területén teljesítjük a megrendeléseket
Tetőszigetelés okosan
Tételes árajánlat
48 órán belül, Önnek

Tételes árajánlat tetőszigetelésről 48 órán belül, Önnek

Adorján Zoltán
Műszaki menedzser
Ács - Tetőfedő
+36 70 319 76 90

Tetőszigetelés és palatető felújítás
az ország egész területén:

 • Bács-Kiskun
 • Baranya
 • Békés
 • Borsod-Abaúj-Zemplén
 • Budapest
 • Csongrád
 • Fejér
 • Győr-Moson-Sopron
 • Hajdú-Bihar
 • Heves
 • Jász-Nagykun-Szolnok
 • Komárom-Esztergom
 • Nógrád
 • Pest
palatető szigetelés blog Abony,palatető szigetelés blog Albertirsa,tetőszigetelés blog Aszód,lapostető felújítás blog Biatorbágy,tetőszigetelés blog Budakalász,lapostető felújítás blog Budakeszi,palatető felújítás blog Budaörs,palatető felújítás blog Bugyi,lapostető felújítás blog Cegléd,tetőszigetelés blog Csömör,tetőszigetelés blog Dabas,tetőszigetelés blog Diósd,lapostető felújítás blog Dömsöd,tetőszigetelés blog Dunaharaszti,tetőszigetelés blog Dunakeszi,palatető szigetelés blog Dunavarsány,lapostető felújítás blog Érd,palatető felújítás blog Erdőkertes,tetőszigetelés blog Fót,palatető szigetelés blog Göd,palatető szigetelés blog Gödöllő,lapostető felújítás blog Gyál,palatető felújítás blog Gyömrő,lapostető felújítás blog Halásztelek,tetőszigetelés blog Isaszeg,palatető szigetelés blog Kartal,palatető felújítás blog Kerepes,lapostető felújítás blog Kiskunlacháza,palatető felújítás blog Kistarcsa,palatető szigetelés blog Maglód,palatető szigetelés blog Monor,palatető felújítás blog Nagykáta,lapostető felújítás blog Nagykőrös,palatető szigetelés blog Ócsa,palatető szigetelés blog Őrbottyán,palatető szigetelés blog Páty,lapostető felújítás blog Pécel,palatető felújítás blog Pilis,tetőszigetelés blog Piliscsaba,palatető felújítás blog Pilisvörösvár,lapostető felújítás blog Pomáz,tetőszigetelés blog Ráckeve,palatető felújítás blog Solymár,tetőszigetelés blog Sülysáp,tetőszigetelés blog Százhalombatta,palatető felújítás blog Szentendre,tetőszigetelés blog Szigethalom,palatető szigetelés blog Szigetszentmiklós,lapostető felújítás blog Taksony,palatető felújítás blog Tápiószecső,lapostető felújítás blog Tápiószele,lapostető felújítás blog Tápiószentmárton,tetőszigetelés blog Tárnok,tetőszigetelés blog Tököl,palatető felújítás blog Törökbálint,tetőszigetelés blog Tura,tetőszigetelés blog Üllő,lapostető felújítás blog Vác,palatető szigetelés blog Vecsés,lapostető felújítás blog Veresegyház,
 • Somogy
 • Szabolcs-Szatmár-Bereg
 • Tolna
 • Vas
 • Veszprém
 • Zala
palacsik

Tetejére