Hajdú-Bihar

Palatető felújítás, tetőszigetelés

Palatető felújítás Berettyóújfalu. Okos tetőszigetelés és lapostető szigetelés Tételes Árajánlat alapján

A palatető felújítás és a tetőszigetelés sohasem volt ilyen egyszerű. A legújabb technológiákkal, bontás nélkül segítünk a beázó tetőkön!

Iso Paint tetőfesték, zárt cellás purhab, poliuretán gyanta és prémium bitumenes lemezek az Adorján Renova technológiái között

Iso Paint tetőfesték, zárt cellás purhab, poliuretán gyanta és prémium bitumenes lemezek az Adorján Renova technológiái között

A legújabb technológiák alkalmazásával a tetőszigetelés bontás nélkül is lehetséges, akár 35-40 évig tartó beázás mentesség mellett. Ha önnek is szüksége van tető felmérésre, esetleg palatető felújításra, akkor hívjon bizalommal. Ha szeretne többet is megtudni a tetőszigetelésről, palatető felújításról, érdeklik a legújabb technológiák akkor nézzen szét honlapomon.

Kérjen Tételes Árajánlatot tetőszigetelésre és palatető felújításra MOST!
Üdvözlettel: Ifj. Adorján Zoltán +3670 319 76 90

Tetőszigetelés és palatető felújítás bontás nélkül Berettyóújfalu. Keressen egészHajdú-Bihar Megye határain belülről! Magas és lapostető szigetelés Családi és sorházak tetőfelújítása Tételes Árajánlat alapján

Milyen anyagú tetőfedéseket tudunk bontás nélkül javítani?
    Pala /sík és hullámpala/
    Cserép /agyag, beton és kerámia/
    Zsindely /kandai és tekercses zsindely/
    Lemez /horganyzott és porfestett/

Milyen formályú tetőket tudunk felújítani?
    Magastetők /8% dőlésszög fölött/
    Lapostetők/8% dőlésszög alatt/

Milyen épületek tetőjét újítjuk bontás nélkül?
    Minimum 100nm-es lakóépületek /családi- és társasház, nyaraló/
    Társasházak
    Gazdasági épületek
    Önkormáynzatok

Milyen technológiákat alkalmazunk a tetőszigetelés és a palatető felújítás során?
    Purhab szigetelés, zárt cellás magas fajsúlyú szigetelések készítése épületen belül és kívül egyaránt
    Bitumenes szigetelések lapostető felújításra
    Iso Paint nanotechnológiás tetőbevonatok cseréptetők és palatetők felújítására
    MARISEAL kenhető poliuretán gyanta lapostető szigeteléshez

 

Berettyóújfalu - A palatető felújítás technológiái - milyen is a modern tetőszigetelés Berettyóújfalu?
Tetőszigetelés Iso Paint tetőbevonatokkal bontás és piszok nélkül gyorsan!


->Problémák: Kisebb vízszivárgás, Meleg, csúnya tető? Palatető felújítás a beázás és a hő ellen nanotechnológiás tetőbevonattal! Egy igazi forradalmi megoldás a palatető felújításban. Ez már nem a jó öreg palafestés, mert amellett, hogy szép színt is ad, még egy rugalmas, gumis bevonatot képez a tető felületén, ez az igazi palatető javítás.

Debreceni telephelyről országosan:

A tetőszigeteléseket és a tetőfelújításokat debreceni telephelyünkről indulva, előre szervezetten teljesítjük egész Magyarország területén. Sajnos egészen kis javító munkákat nem minden esetben tudunk elvállalni gazdaságosan. Ezért kérjük szíves megértésüket.

Az egész ország területén teljesítjük a megrendeléseket
Ez az eljárás kifejezetten azoknak a tető tulajdonosoknak jó megoldás, akik a legolcsóbban szeretnének túl lenni a palatető felújításon. Fontos viszont, hogy kardinális „tető-problémák” esetén ezt az eljárást már csak palajavítással együtt lehet alkalmazni. Akár 15-20 évig védi tetőjét! Hullám, vagy síkpala tetőknél egyaránt alkalmazható.

Iso Paint tetőszigetelés és palatető szigetelés Dunaújváros - a technológia menete:
Minden alkalommal ipari tisztítást végzünk a tetőn. Ez után 2 rétegben kerül fel a tetőre a dán tetőbevonat. Száradás után egy flexibilis, gumiréteg réteg keletkezik a tető teljes felületén. Nincs moha, gomba, alga. Megbízható, mert a dán Isopaint Nordic A/S cég terméke, amely 40 éve a tetők felújítására és védelmére koncentrál.

Milyen típusú tetőfedéseken alkalmazható az Iso Paint tetőszigetelés?
Síkpalán Hullámpalán Normál és műemlék jellegű palán Lemeztetőn – legyen az cserepes vagy trapézlemez Bármilyen típusú cserépen.

Iso Paint Isonit palatető javítás és tetőszigetelés előnyei:
Eltömíti a repedéseket a pala felületén. Nincs alga, moha, gomba a kezelés után, mert megszünteti a létükhöz szükséges életteret. Tartósan szép, hiszen UV álló a tetőszigetelés. 197%-ban rugalmas a palatetőn vagy bármely tetőn. Nagy színválaszték – mindenki megtalálhatja a saját elképezését. Kiválóan tapad a palára, cserépre az, ISO RUBBER pedig kifejezetten a lemeztetők felújítására lett fejlesztv.e Egyszerűen bedolgozható, gyorsan szárad – egy családi háztető felújítás mindössze egyetlen nap alatt elkészül. Kis költséggel, gyors és tiszta tetőszigetelés és palatető felújítási módszer.

Tetőtér hőszigetelés és palatető felújítása Iso Paint Climate Cooler tetőbevonattal:
Ha nem csak a beázást, hanem a forróságot is szeretné megszüntetni a tetőn. Önnek találták ki a Climate Cooler palatető felújító és tetőszigetelő nanotechnológiás tetőszigetelést. A Climate Cooler a hűvös tetőszigetelő, mert képes a napsugarak 70%-át visszaverni. Így kellemes, lakható élettér alakítható ki a tető alatt. A tetőtér hűtési költségei jelentősen lecsökkennek. Rendelkezik az Isonit festékek kiváló tulajdonságaival.


Cseréptető felújítás ISO PAINT tetőszigetelő bevonatokkal - Berettyóújfalu

->Problémák Forró tetőtér, kifakult, mohás cserép, vízszivárgás a repedezett cserepek miatt. Megoldás a tetőszigetelés nanotechnológiás Iso Paint tetőbevonattal! A professzionális dán IsoPaint Nordic tetőbevonatok segítségével nem csak egy új, szebb tetőt nyer de meg is védi cseréptetőjét a következő 15-20 évre! Nem kell túlzott költségekbe vernie magát egy tető teljes cseréjével – elég ha az IsoPaint Nordic A/S tetőbevonatai közül kiválasztja az Önnek legmegfelelőbbet. Ráadásul a felújításkor nincs bontás és piszok.


Milyen típusú cseréptetőknél alkalmazható?
Beton cserép, Kerámia cserép, Agyag cserép

 
Az Iso Paint tetőszigetelés előnyei, ha nano tetőfestéket alkalmaz:
    Víztaszító réteget képez a régi tető felületén, eltömíti a repedéseket (DIN EN ISO 1062-3)
    Tartósan szép, új színű tető (kiváló UV-állóság, így növeli a tető élettartamát DIN EN ISO 2810)
    Kiválóan tapad a tetőszigetelő anyagokra (DIN EN ISO 4624)
    197%-ban rugalmas, így a hajszálrepedéseket is eltömíti
    Több szín Egyszerűen bedolgozható, gyorsan szárad
    Kis költséggel, gyorsan és „tiszta” munkával felújítható a tető.
    Megbízható – a dán Isopaint Nordic A/S cég terméke, amely 40 éve a tetők felújítására és védelmére koncentrál


Hideg tetőszigetelés Iso Paint Climate Cooler tetőbevonattal Berettyóújfalu

A Climate Cooler a hűvös tetőbevonat, mert a nonotechnológiának képes a napsugarak 70%-át visszaverni Kellemes, lakható élettér alakítható ki a tető alatt A tetőtér hűtési költsége jelentősen lecsökken Rendelkezik az Isonit festékek kiváló tulajdonságaival Palatető felújítás Villas mediterrán zsindellyel Problémák-> Nagyobb beázások, nagyon csúnya tető, szökő meleg télen
 


Palatető felújítás és lapostető szigetelés Berettyóújfalu sbs modifikált bitumenes lemzzel

Tetőszigetelés okosan
Mediterrán tetője lehet akár 1-2 nap alatt. Osztrák tekercses zsindelyjel hamar emelhet milliókat palatetője értékén. Akár rosszabb minőségű palatetők javítása is lehetséges ezzel az eljárással. Palatető felújítás mediterrán zsindellyel technológiai lépések: Síkpala ipari tisztítása után mélyalapozó anyaggal vonjuk be a palatetőt. Új bádoglemezeket helyezünk fel és a bitumenes zsindelyt teljes felületen lángolvasztással rögzítjük. 30-50négyzetméterenként tetőszellőzőket építünk be Könnyű, gyors, bontás nélkül, 12 év írásos garancia. Akár hullámpalát helyettesítve is fel lehet helyezni!
 

Milyen típusú tetőszigeteléseken alkalmazható a mediterrán bitumenes zsindely?
Síkpalán és műemlék palán bontás nélkül Hullámpalán, cserépen, lemeztetőn - csak bontással és OSB lap aládolgozással Palatető felújítás előnyei, ha Villas mediterrán zsindelyt alkalmazunk:

Meglévő tetőfedést nem bontjuk, ezért munka közben nincs rengeteg szemét és beázás, ráadásul gyors és gazdaságos Villas zsindelyre 10 év garancia van, a kivitelezésre szintén 10 év garancia van, de a várható élettartam 40 év Megjelenése esztétikus, térhatású mediterrán vagy klasszikus hódfarkú mintás Kis fajsúlyú (4,5 kg/m2), így a régi tetőt nem terheli túl, nincs szükség megerősítésre A tartósság érdekében kerámiaőrleménnyel színezik, nem pedig festett mintás.

A felületi érdessége miatt, szükségtelenné válik a hófogók beépítése ÉMI által ellenőrzött termék és technológia, az EN ISO 9001 minőségtanúsítvány követelményeinek megfelel.

 

Purhab szigetelés Berettyóújfalu, azaz a szórt poliuretán tetőszigetelés

Nyugodtan állíthatjuk a jelenleg használatos anyagok között a legújabb technológiák között is a legsokoldalúbban alkalmazható megoldás a tetőszigetelésben

 

A szórt purhab szigetelés előnyeiről:

Egyszerre hő- és vízszigetelésre is tökéletes megoldás, nem káros az egészségre. Hőhídmentesen ott is alkalmazhatjuk, ahova mással nem érünk el. Terhelhető, ezért kültéren UV védelemmel ellátva alkalmazható. Páraáteresztő, viszont az esővizet kizárja. Mérettartó, tehát nem kell félni, hogy összeesik, mint más hőszigetelő anyagok

A purhab szigetelés alkalmazható az épületen belül és kívül egyaránt. Kiváló befektetés, mert emeli az ingatlan értékét, amellett, hogy kivételesen sok energiát spórol számunkra. Kiiktatja az esetleges hőhidakat.


Púrhab szigetelés tetőtérben:
A szórt poliuretán habot egy speciális berendezés és egy speciális szórópisztoly segítségével juttatjuk fel a felületre, amely komoly szaktudást, nagy tapasztalatot igényel. A kiszórt anyag pár másodperc elteltével megduzzad és megszilárdul. A szórt poliuretán hab többféle formában-, illetve sűrűségben létezik. A lágy (nyitott cellás), félmerev, és a kemény vagy merev habok, amelyek teljesen lépésállók, illetve terhelhetők.


A zárt cellás szórt purhab kiváló hőszigetelő tulajdonsága mellett tökéletes vízzáró jelleggel is rendelkezik. Mind ezek mellett lépésálló is, így egy olyan anyagot eredményez, amely az építőiparban egyedivé és páratlanná teszi. Jelenleg erre csak és kizárólag a szórt poliuretán hab képes, mással nem helyettesíthető, mivel csak több anyag együttes összeépítésével lehet elérni ugyanezt a hatékonyságot. Ezért az építőipar elsőszámú szigetelése a szórt poliuretán hab. Teljes légzárat alkot, ezért teljesen egybefüggő, homogén hő- és vízszigetelést biztosít, így használatával búcsút inthetünk a hiányos, elégtelen szigetelések miatt egekbe szökkenő számláknak.


A szórt purhab szigetelés tulajdonságai:
        Mérettartó és kiemelkedő hőszigetelési tulajdonságú
        Varratmentes egységet alkot, nagyszerűen tapad sokféle felületre
        Széleskörű felhasználása lehetséges
        Összefüggő, hézag- és hőhíd mentes egységet alkot
        Nagy szilárdságú, akár lépésálló, terhelhető kivitelű is lehet
        Gyors kivitelezést tesz lehetővé, nem okoz fennakadást a szigetelés elkészítése
        Páralecsapódás megszűnik, ellenáll a gombák- és a penész károsító hatásainak
        Egészségre ártalmatlan, mosható, tisztítható
        Önkioltó, B2 besorolású
        Várható élettartama jóval 15 év feletti
 

Berettyóújfalu - Palatető felújítás ár, tetőszigetelés árak

Mit ér a palatető felújítás árakkal, ha nem tudja meg belőle a fizetendő végösszeget? Tetőszigetelés áraknak van-e értelme, ha azt se tudja, hogy milyen alapanyagokat kap és azokból mennyit? Mi vállaljuk árainkat tételesen is. Tekintse meg palatető és tetőszigetelő listaárainkat, és ha szimpatikusnak véli őket, kérjen ingyen felmérést és tételes árajánlatot tetőszigetelésre, vagy keressen máris mobiltelefonon!

Üdvözlettel: Adorján Zoltán ács- tetőfedő, műszaki menedzser 70/319 76 90

Kistérség: Berettyóújfalui
Irányítószám: 4100
Megye: Hajdú-Bihar
Népesség: 16107
Típus: város

Cimkék
Hajdú-Bihar megyetetőszigetelés Berettyóújfalu palatető felújítás Berettyóújfalu lapostető szigetelés Berettyóújfalu purhab szigetelés Berettyóújfalu

palacsik

Tetejére